Kapitel 29: 19 DECEMBER

32 6 1
                                    

Någon dag senare...

Gargamel. Han hade en FLICKVÄN. Som inte var jag. Det var sorligt, men jag grät absolut ingenting för Gargamel var min bae oavsett vad. Det var bara den där tjejen jag var sur på. Jag var vaken alla nätter och planerade hämnd. Min plan var att vara "normal", eller vara så som de populära är. Jag hade hela denna vecka studerat hur alla klädde sig, hur alla gick, hur alla betedde sig och hur alla pratade. Jag hade skrivit en massa anteckningar för mina planer och hur jag skulle bete mig nästa vecka. Idag var det söndag, jag hade shoppat lite nya jeans och t -skjortor och jag skulle GÅ till skolan. Inte nog med det ,jag skulle ignorera honom. HJÄLP vad svårt. 

Jag skulle gå och sova som "normala" går, alltså mellan 21 och 2. Sedan hör det till att stiga upp en timme innan skolan och SKYNDA. Usch. Och jag skulle komma för sent. Det var ju coolt. 

~~~

Klockan ringer. Jag klickar bort alarmet och kollar vad klockan är. Den är 8, skolan börjar 9. Jag kliver upp i racerfart och lägger på mina blåa jeans och en svart v-ringad tshirt. Jag skulle se ut som My och hennes squad. 

Jag springer ner för att äta min frukost, ingen IKEA idag, tyvärr. Klockan är nu 10 före 9, jag får ju nästan bråttom. OjOj. 

------------------------------

Imorgon börjar hennes plan lolll

hur ska det gå?

Speciell, eller?Where stories live. Discover now