Hoofdstuk 30

2.1K 51 8
                                    

'Hey ik ben Cassius.' Zegt een getinte jongen terwijl hij zijn hand naar me uitsteekt. 'hey ik ben Amber.' Zeg ik terwijl ik zijn hand schud. Zijn hand is warm en hij lacht vriendelijk naar mij, ook ziet hij er niet verkeerd uit. Misschien kan ik het met hem proberen? Of ben ik dan een hoer, van de ene jongen naar de andere? Dan bedenk ik me ineens iets. 'Is hij je vriendje?' Vraag ik aan Charlotte. Charlottes wangen worden rood en ze schud beschaamd haar hoofd. 'Een vriend van me.' Zegt ze terwijl ze naar beneden kijkt. Ik knik begrijpend mijn hoofd. Ik ben wel opgelucht want dan kan ik het met hem proberen, althans als hij mij ook ziet zitten. En waarschijnlijk helpt het mij ook om Samuel te vergeten.

'En nog leuke jongens bij jou?' Zegt Charlotte als we op haar kamer zijn, Cassius is al weg. Ik twijfel even maar schud dan mijn hoofd. 'Nee niet echt hier?' Vraag ik nieuwschierig. Het is beter om niks over Samuel te zeggen. Charlotte begint kei hard te lachen en schud haar hoofd. 'Nogsteeds allemaal sukkeltjes.' Ik lach zachtjes mee maar ik kan mijn hoofd er niet bij houden, ik denk aan Samuel. Ik heb toch niks gedaan? Het was toch niet mijn schuld? Ik ga twijfelen of ik wel een move zou moeten maken met Cassius. 'Heb je Cassius genomen?' Vraag ik nieuwschierig. Charlotte is best wel een sletterig type, of ja ze wil niet sletterig zijn. Maar mijn punt is ze gaat vaak uit en heeft veel seks met random jongens, soms vraag ik me nog steeds af hoe het kan dat ze nog geen soa ofzo heeft. 'Zullen we vanavond uit gaan?' Vraagt Charlotte dan terwijl ze mijn vraag afschud, waarschijnlijk is het antwoord een ja.  'Ja leuk!' Zeg ik want ik heb toch wat afleiding nodig. 'Ja maar dan moeten we wel eerst gaan shoppen!' Ik rol mijn ogen en lach. 'Ik moet me nog wel eerst omkleden hoor!' Zeg ik met een lach op mijn gezicht. 'Hoezo, wat is er mis met wat je nu aan hebt?' Zegt Charlotte aan haar toon hoor ik dat ze het sarcastisch bedoeld. Ik rits mijn koffer open en pak een high-waisted jeans en een zwarte croptop en kleed me snel om.

------------------------

'Het is 5 uur zal ik anders vragen of we bij Cassius kunnen eten en dat we daarna uit gaan ofzo?' Vraagt Charlotte ik knik blij mijn hoofd. 'Maar eerst gaan we starbucks halen want we moeten even in de auto zitten.' Zegt Charlotte. Ik rol mijn ogen, zover zou het nou ook weer niet zijn het is gewoon een excuus voor haar starbucks verslaving.

Als weg bij de Starbucks aan de beurt zijn bestel ik gewoon een warme chocomel, en ik heb geen idee wat Charlotte besteld heeft want het had zo'n lastige naam. Maar ach ja nu gaan we dus naar Cassius

-------------------------------------------------------------------------

"Blijven jullie slapen?' Vraagt Charlotte's moeder terwijl ze ons afzet. Charlotte knikt hevig haar hoofd, haar moeder lacht even en rijdt dan meteen weg. Als we voor de deur staan kijk ik naar het belachelijk grote huis voor mij. 'Dat was mijn reactie toen ik zijn huis voor het eerst zag ook.' Zegt Charlotte terwijl ze lacht en aanbelt. 'yooo char yooo Amber!' Zegt Cassius als hij de deur heeft opengemaakt. 'Zijn je ouders niet thuis? ' Vraagt Charlotte als we wat verder naar binnen zijn gelopen. 'Nope, ze zijn een romantisch weekendje weg.' Charlotte  knikt langzaam haar hoofd.

'Zal ik anders wat vrienden bellen?' Vraagt Cassius nadat we vijf minuten naar de televisie hebben gestaard. We hebben net pizza gehad. Ik en Charlotte knikken tegelijk ons hoofd. 'Kunnen we ons ergens omkleden?' Vraagt Charlotte dan. Cassius knikt naar de badkamer.

Ik gris wat in mijn tas en pak het jurkje dat Charlotte voor mij had uigezocht. Het is een beetje te kort maar wel leuk, ookal ben ik niet zo van de korte jurkjes. Als ik het jurkje aantrek zie Charlotte lachen waarschijnlijk omdat ik het jurkje aandoe die zij had uitgekozen. Ik zie dat Charlotte een hot-pants  broekje aandoet waar haar halve kont uithangt, ze doet er een strapless witte croptop bij aan.  (vinden jullie het leuk als ik foto's van hun kleren eraan toevoeg? Als jullie dat willen doe ik dat de volgende keer dus laat het even weten)

-----------------------------------------

Ik sta in de keuken en schud een of ander drankje met alcohol in mijn glas. Ik heb al best wel wat gehad. Als ik me omdraai zie ik dat Charlotte tegen een random jongen aangeplakt staat, snel draai ik me om en neem een grote slok van mijn drankje. Ik moet denken aan Samuel, tot nu toe heb ik nog goede afleiding gehad maar hoeveel ik het ook haat om toe te geven ik mis hem. 

Terwijl ik wat met mijn drinken in mijn mond spoel voel ik iemand tegen mijn kont slaan. Ik draai me om en er staat een onbekende jongen met een glimlach op zijn gezicht. Zonder na te denken sla ik mijn armen om zijn nek en druk ik hard mijn lippen op de zijne. Hij kust me terug en zijn handen gaan naar mijn kont, ik schrik ervan en deins snel achteruit. Hij kijkt me vreemd aan en loopt dan weer door en plant zijn lippen op die van iemand anders. Ik rol mijn ogen en pak nog wat Bacardi. Ik drink de hele beker in een keer op. Deze kus was lang niet zo goed als die van Samuel.

'Dansen?' Vraagt Cassius terwijl hij naar me toe komt lopen. Ik kom net terug van de wc.'tuurlijk' zeg ik blij en we lopen naar de woonkamer waar de bank en al de meubels aan de kant zijn geschoven.

Na even met Cassius te hebben gedanst voel ik zijn lippen om de mijne. Hij gaat met zijn tong over mijn onderlip en ik maak mijn mond een beetje open. Na even zo gekust te hebben verlaten zijn lippen de mijne. Maar al snel voel ik zijn lippen zachte kusjes op mijn nek geven. Ik lach.

---------

Langzaam gaat hij naar binnen en er weer uit. Ik kreun hard zijn naam zodat hij wat harder gaat, het werkt hij gaat sneller. Nadat we nog wat gekust en zo hadden waren we naar Cassius zijn kamer gegaan en van het een komt het ander en nu liggen we samen in bed. Dan op het zelfde moment komen we klaar en hij rolt van me af. 'Dat was geweldig.' Zeg ik helemaal buiten adem en Cassius knikt.

Heyhey

Wat vonden jullie van dit hoofdstuk? Ik vond het een slecht hoofdstuk haha. Moet Amber met Cassius verder, of houdt Samuel nog wel van haar? Vergeet niet een comment achter te laten en te stemmen. xxxxx

Shhttt... I love you. ( DUTCH B-BRAVE FANFICTION )Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu