Part 23

617 59 3
                                    

De volgende dag loop ik vrij rond in de natuur. Marcel lag nog te snurken, dus heel zachtjes was ik uit bed gestapt, had ik me klaargemaakt en ging ik weg.

De wind waait door mijn haar en het gras is mooi groen, de bloemen ruiken heerlijk en de bomen blazen de wind verder. Het is heerlijk om zo, alleen, door de natuur te lopen. Een groot oppervlakte gras, bloemen, bomen en een groot meer in het midden.

Mijn telefoon trilt in mijn broekzak, eigenlijk wil ik het telefoontje nog niet eens beantwoorden, maar als ik op het beeldscherm kijk zie ik dat het Marcel is.

'Kim, waar zit je? Ik zoek je al de hele tijd!' Roept hij door de telefoon waadoor ik hem een stukje van mijn oor moet afhouden. 

'Ik ben vrij in de natuur.' Giegel ik. Ik hoor hem een opgeluchte zucht geven waardoor hij opgeluchtiger klinkt.

'Gelukkig, ik dacht even dat je was weggelopen of iets.' Ik slik, weggelopen? Waarom zou ik weggelopen moeten zijn? Waarom denkt hij dat?

'Nee, ik ben gewoon hier, in de natuur,' mijn stem klinkt zacht. Ik begin een stukje te rennen door het gras, de bloemen en langs de bomen af. De wind waait door mijn haren en eindelijk voel ik me vrij.

'Dan is het goed, pas wel goed op jezelf,' fluisterd hij. 'Zal ik doen.' En na die woorden druk ik op het rode hoorntje. Ik laat een zucht en laat mezelf tegen een boom naar beneden zakken.

Ik kijk om, een gestalte komt uit de bosjes gelopen, ik houd mijn adem in en met dichtgeknepen ogen kijk ik toe wie er uit de bosjes komt gelopen.

'Melody?'

'Kim?'

O, nee, dit kan niet waar zijn. Ik knijp mezelf in m'n arm om te kijken of ik droom, maar nee, jammer genoeg gebeurt dit allemaal in real life.

'Dat is toevallig.' Grijnst ze, ik geef een zucht. Whattefuck doet zij hier? Hoe kan het dat zij hier is?

'Ja, zeg dat wel.' Mijn stem kraakt en ik sta op. Ik wil hier niet nu bij haar zijn, en ik wil al helemaal niet naar haar lelijke kop kijken.

'Ga je nu al weg, ik bedoel, het is zo lang geleden dat we hebben gekletst.' Ze pakt m'n jasje vast maar ik sla haar hand weg. 'Laat me gewoon met rust okay?' Ze giegelt zacht en ze zwaait met haar zwart geverfde haar.

'Dus, hoe was het om uit Harry's leven verbannen te zijn, je weet wel, zijn boyband en ofcourse alle meisjes waar mee hij geslapen heeft, die zouden waarschijnlijk allemaal beter zijn geweest dan jou.' 

Ik begin te lachen, zo hard dat haar ogen groot worden. 'Wat denk je nou zelf, Melody? Hij heeft me alles verteld, vroeger, van jou, hoe bang je was als hij je aanraakte, ik weet zeer zeker dat ik beter was.' Zeg ik op een bitchie toon.

Ze draait zich om, op haar hoge hakken. Serieus, wie draagt er nu hakken als je naar een natuurgebied gaat? Ik draai me ook om en loop van haar weg. Okay, dat laatste had ik verzonnen over Melody, maar blijkbaar wel goed gegokt!

Ik loop terug naar Marcel's appartement en pak mijn sleutel, althans, ik had die gister gekregen.

Een lekkere geur komt mijn neusgaten binnen en meteen weet ik dat Marcel aan het koken is.

'Hey,' glimlach ik als ik de keuken kom ingelopen. Zo te zien is hij bezig met pasta... Maar het lukt niet al te best.

'Hey, ik ben aan het koken,' zegt hij trots en ik lach. Heel de keuken, en zelfs de keukenkastjes zitten onder de pasta...

Marcel drukt een kus op mijn wang, en even schieten er weer flashbacks voorbij. 

Jason die vraagt of ik bij zijn bende wil, Melody die ineens komt opdagen, Marcel die vraagt of ik weggelopen ben? 

Een vraag is zeker:

'Waarom lieg je tegen mij, Marcel? Waarom trek je me bij dit complot waar je inzit?'

Sorry meiden, dit boek staat op ON HOLD omdat ik er geen inspiratie meer voor heb. Dit was al moeilijk om te schrijven, vandaar dat ik het op ON HOLD heb gezet.

Voor de mensen die graag andere boeken van me lezen, neem een kijkje in Sex Lessons!

Lots of love

<3

Back For You (Sequel On Bad Boy. Good Lips) (Harry Styles) *ON HOLD*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu