Part 21

701 55 4
                                    

Ik duw Harry hardhandig van me af en hij slaakt een zucht. "Ik ga, ik ga echt!" Ondanks hoe erg ik hem ga missen, ga ik, dit is nu mijn besluit, ik ga terug!

Ik pak mijn koffer en trek die mee. Harry loopt sloffend achter me aan, dit is de beste keus.

"Kom je nog terug, of blijf je weg?" 

"Misschien, ik moet wat rust, in ieder geval, tussen ons."

De taxi staat te wachten voor het appartementen complex en als de chauffeur me ziet stapt hij uit. "Dankje voor de geweldige vakantie." Die maar een paar dagen duurde... 

"Geen dank, ik zie je nog." Hij staat daar, met zijn handen in zijn broekzakken, waarom laat ik die jongen gaan eigenlijk...

Ik pak hem vast en druk mijn laatste zoen op zijn lippen. Zoals vroeger, wetend dat hij niet meer terug zal komen, wetend dat ik hem nooit meer ga zien.

Hij is verrast door mijn actie en meteen pakt hij me terug. Hij drukt zijn handen op mijn wangen en meteen kust hij me opnieuw, het is wild maar perfect, zoals het altijd is...

"Ik ga je missen," fluisterd hij zacht in mijn oor en meteen loopt er een traan over mijn wang. "Ik jou ook," zeg ik, bijtend op mijn lip.

Ik stap in de taxi en kijk Harry aan, zijn wangen zijn rood en hij huilt zacht. Wie verlaat er dé Harry Styles, de echte? Ik dus...

-

Back in London?

De sms'jes beginnen me te irriteren en ik kijk om me heen. Mijn vlucht was redelijk rustig.

Marcel stop it, you Dick!

Ik lach om mijn eigen sms, natuurlijk is dit Marcel. Hij loopt me te stalken, dat is zo... Ik weet niet wat hem bezielt, hopelijk laat hij zich zien.

Look around you, in Starbucks ;)

Hij verraad zichzelf altijd! Ik ren naar Starbucks en zie Marcel zitten. De krullen dansen om zijn hoofd en ik sla mijn armen om hem heen. 

Eerst schrikt hij en daarna slaat hij zijn armen ook om me heen. 

"Ohmy... Kim!" Roept hij uit en iedereen kijkt ons aan. Marcel staat op en loopt met me mee. Eerlijk gezegd heb ik hem gemist.

Zonder iets te zeggen lopen we naar een auto. "Het is mijn auto," fluisterd hij en ik kijk hem aan, mijn mond valt open. "Ik handel nog steeds in drugs, en ja, deze auto kon ik makkelijk betalen."

Ik slaak een zucht. Het is nu ineens anders, en dat is mijn keus geweest. Ik had gehoopt dat hij me had vasgepakt, Harry dan, en dat hij smeekte of ik bleef, dat hij me meetrok naar binnen, maar blijkbaar is dit het beste.

"Hoe wist je dat ik bij Harry was, en-." "Jason." Is het antwoord. Marcel kijkt me aan, ik wil een ophelderend moment. "Waarom stalkte je me? Waarom deed je dit?"

Hij zucht en kijkt me aan. "Jason zei tegen me, als ik je echt wilde zou ik er alles aan moeten doen om je terug te krijgen." Hij start zijn auto, en begint te rijden. "Dat snap ik wel, alleen dat je nog voor hem werkt is voor mij een groot raadsel."

Hij knikt begrijpelijk en ik zie dat hij aarzelt. "Het is misschien een stomme vraag maar, heb je nu weer een relatie met Harry, is er iets gebeurd tussen jullie?" Ik grinnik en kijk hem aan. "We hebben geen relatie, we hebben wat ruzie gehad, maar verder niks."

"Oké, alleen er is een ding, Jason wil je bij het clubje, om drugs te handelen." Ik verslik me in mijn water en kijk hem aan. "Dat is het stomste wat ik ooit heb gehoord, en het antwoord is nee, ik laat mijn leven niet verzieken door drugs te handelen."

"Dus de conclusie is dat je vind dat ik mijn leven verziek door drugs te handelen?" Ik knik en Marcel's kaken spannen zich aan. Het is net Harry is sommige dingen, maar Marcel is zo zacht en teder het meeste van de tijd.

"Ik bedoel, je kan elk moment gepakt worden door de politie, je bent medeplichtig want je hebt nooit nee gezegd, ja je werd gedwongen, maar nu had je je eigen mening kunnen geven, zo niet had je Jason kunnen aangeven bij de politie."

"Zo makkelijk gaat dat allemaal niet!" Roept hij boos uit, en nu meteen heb ik spijt dat ik het gezegd heb. "Je werd gedwongen Marcel, je had nu je eigen conclusies kunnen trekken." Kaats ik terug en Marcel is stil.

"Ben je terug gekomen om te zeiken?" Sist hij en ik voel tranen opkomen. "Jij stalkte me godverdomme! Je zat daar in Starbucks, jij deed dit, niet ik, jij deed dit!" Schreeuw ik door de auto en Marcel knijpt zijn ogen dicht.

Tranen dwarrelen over mijn wangen naar beneden en ik sluit mijn ogen. Alles is een hell, en het enigste wat ik wil is het beste voor iedereen. Marcel werkt zich steeds meer in de nesten, en ja zoals je merkt, maak ik me zorgen om hem.

Marcel pakt mijn hand en zijn duim wrijft zachtjes over mijn handpalm. Ik word rustiger en laat een zachte zucht. "Sorry," fluister ik en druk een kusje op zijn hand. "Jij hoeft geen sorry te zeggen, want je hebt gelijk, ik ben dom bezig." 

Finally! Hij ziet het in, nu nog maar hopen dat hij er iets mee doet. 

"Was Harry wel lief voor je, ik bedoel, wie had ooit gedacht dat je daar heen zou gaan, we hebben geen contact meer gehad." Hij lijkt er wel kapot van, en hem zo zien is het vreselijkste op aarde. Jongens verdrietig of kapot zien. En met kapot, bedoel ik kapot van binnen.

"Harry was lief voor me ja, daar ben ik eerlijk in, alleen het was zo anders..." Mompel ik en Marcel rijd een stukje harder. We zijn nu bijna in Holmes Chapel. 

"En nu hebben we weer contact Marcel, ik beloof dat het goed komt!" 

-

"Ik snap niet wat je in deze koffer hebt zitten, het is zo zwaar!" Zeurt Marcel. We zijn bij Marcel in zijn kleine appartement. In deze korte tijd heeft Marcel een appartement gekocht. Ik stond er van te kijken, het is super groot.

Hij vertelde me dat hij het van de drugs deed, het verkopen van de drugs en de loon. Gelukkig heeft hij niks in zijn huis liggen, maar ik weet wel dat hij moet stoppen en zo vlug mogelijk.

"Doe alsof je thuis bent, doe alles wat je wilt, ik ben alleen maar blij dat je nu hier bent." Hij zet de koffer neer en slaat zijn armen om me heen. "Ik heb je gemist, weet je hoe jaloers je me maakte, toen ik hoorde dat je met Harry mee was."

Ze hebben me echt gestalkt. Is het enige wat er door mijn hoofd schiet. Misschien moet ik het maar laten rusten, in plaats van mezelf druk maken.

"Sorry, nu kunnen we die tijd weer inhalen, als je me maar een ding belooft." "En dat is?" "Stoppen met drugs verkopen."

Ohmyg-... Ik ben echt erg, ik heb eeuwen niet meer geupdate. Maar nu is de tijd aangekomen! Er komt meer spanning in voor, dat beloof ik je. En wat denken jullie van de drugs? Zou Marcel clean zijn?

<3

Back For You (Sequel On Bad Boy. Good Lips) (Harry Styles) *ON HOLD*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu