→23←

2.4K 286 71
                                    


◆◇

"Chanyeol burası çok güzel"


Baekhyun dalgaların üzerine gelmesiyle suyu yetişmediği yerlere kaçarken suyun  yeriye yaslanan dalgalarını kovalarken kahkahalarla gülmeyi ihmal etmiyordu.


Gerçek anlamda mutlu hissediyordu. En son ne zaman böyle kalbinin ferahladığını hatırlamıyordu bile....

"Sende gel hadi ,Channieeee!!!!"diyerek koşarak yerde uzanmış, ellerini başının altına destekleyen  sevgilisinin bacaklarına oturarak ellerini kuma bastırıp üzerine eğildiğinde Chanyeol'un ifadesiz suratıyla karşılaşmayı beklemiyordu .




"Channie, hadi benimle oyna... Burayı gerçekten sevdim. Şimdiye kadar gelmemekle hata etmişiz."




Diye Baekhyun gözleri kısılana kadar gülümserken Chanyeol'un bir eli kısanın yüzüne ulaşmış hafifçe okşarken tuhaf bir şekilde titriyordu.




"Gülünce güzelsin...Cennettin varlığına inandırıyorsun."Diye elleri yanaklarından dudaklarına kayarken Baekhyun ondan önce davranıp dudaklarına bir öpücük kondurmuştu.




Uzun olanıb şaşkınlığından faydalanıp okyanus dalgalarının en yoğun olduğu yere koşarken Chanyeole onu yakalamasını bağırıyordu.




"Beni yakalarsan sana kendimi anlatacağım Channie ama önce beni yakalamalısın. Beni merak ediyordun değil?"diyerek  bağırıp, ondan iyice uzaklaşırken oflayak ayağa kalkıp koşan adamı kovalamaya başlamıştı.




Daha önce katil olduğunu söylediği için işin gerçeğini merak ediyordu.



Bir süre  birbirlerini  kovalayıp ıslatlattıktan sonra Chanyeol  yeterli olduğuna karar verip Baekhyun'u belinden tutarak kumsalın kuru kısmına taşımıştı.




"Woahh benim erkeğim gerçekten güçlü. "Diye Baekhyun kıkırdayıp kendini yere bırakan adamın yanına uzandığında Chanyeol konuşmadan gözlerini gökyüzüne dikti. Kafasında milyonlarca şey onu rahatsız edip öfkelendiriyordu. Bir şekilde sakin kalmalıydı.




"Sana kendimi anlatacağım derken ne demek istedin "diyerek avuçları sıkılı, ondan tarafa bakmadan sorduğunda Baekhyunun az önceki neşesi kayboldu.



"E-Eski bir hikaye ama seni kırmam bu yüzdendi Chanyeol..."

" ...Üniversitenin ilk yıllarında aşık olduğum biri vardı. O son sınıftı ama yine de umursamamıştım. Görünce deli gibi kızarır konuşmaz sadece izlerdim onu.
Ama o zamanları bilirsin hemcinsinden hoşlanmak şimdikinden daha sert karşılanırdı. Ailem homofobikti. Aşırı katı olanlardandı. Erkek yurdunda bile kalmama izin vermeyip karma yurtta kalırdım.


"Ama Yesung, o benden hoşlandığını söylediğinde korkmaktan vazgeçmiştim. "



Diyerek derin bir nefes alıp sırtını nemli kumdan ayırdığında Chanyeol hala sessizce gökyüzünü izliyordu.



"Böylece sevgili olduk. Her şey güzeldi. Biz güzeldik. Ama bir süre sonra onun başka bir çevresi oldu, başka insanlar... Sex hakkında hiç konuşmazdık. Ben utandığımdan o da vaktinin olmadığından ama bir gece ne olduğunu anlamadan beni o bara... Seni ilk götürdüğüm bara götürdü. Sanırım o gün değişmeye başladığım ilk gündü... Sanırım ilk birlikteliğim tecavüz olduğu için bir tür travma yaşadım.




Ama yinede onunla birlikte kaldım. Aşık aptalı oynadım. İstediği her şeyi yaptım. Ama bir yerden sonra tek aşık olan taraf olmak bana ağır geldi. Her şeyi tek başıma yapmak... Ayrılmak istediğimi söylediğimde her zamankinden daha kötüsüyle karşılaşmıştım.

İstemediğim ilaçlar aldırtıyordu...Tamamen değişmiş,bambaşka olmuştum.O gecelerin birinde beni yurda bırakırken arabayı yoldan çıkarıp ikimizi de öldürmek istedim.Aşık olduğum adamı ve bana aşık olduğunu söyleyen adamı... Yaptımda o gece kendi ruhumu, onun  bedenini  hemde ruhunu öldürdüm. "




Diyerek ellerine yaşlar damlarken nefesinin kesiliyor oluşu durumu daha boktan hale getiriyordu.



"Bana da mı aynısını yapacaksın?Sonumuz ikimizin öldüğü bir kaza mı olacak ?"



Bir süre sonra dalgalara karışan alay dolu sesle Baekhyun gözlerini sıkıca kapatarak derin bir nefes aldı.



"Benim Chanyeolum gitti değil mi? "Diye titreyen sesiyle sorduğunda uzun olanda uzandığı kumdan kalkmıştı.

"Chanyeol burada. Ama artık  istediğin aptal değil. Onu kullanan sen için varolmuyor sadece. Arabayım. Gelmek istiyorsan beş dakika içinde arabada ol. "

Ah,bu Chanyeol çok havalı yaaa...
Kötü Chanyeol geldi diye azcık sinir olmuş olan poncikler  var.Chanyeol değişmedi ,Chanyeolun bastırdığı duygular sadece gün yüzüne çıkıyor.İçine attığı öfkesi,söyleyemedikleri...Deney aslında duygusuzlaştırmadı bastırılmış karakterini ortaya çıkardı.

Bu kadar.Başka bölüm atar mıyım emin değilim.

Ama minik bir spoi verebilirim Baekhyun sandığının aksine katil değil der kaçarım. 🙈🙈

 🙈🙈

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Ex Feeling VII[ChanBaek Texting ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin