Kde je Shawn?

62 6 3
                                    

V sedm jsem už připravená stála před domem. Po chvilce čekání před prahem našeho domu jsem uslyšela přijíždějící auto. Černý Jeep zastavil přímo předemnou. Čekala jsem,  že z něj vystoupí Shawn a přivítáme se. Spletla jsem se. Z auta vystoupili dva muži v černém obleku. Vrhli se na mě a hodili do auta na zadní sedadlo. Mezi tím rychlým shonem jsem stihla jen polekaně vykřiknout. Když jeden z mužů dupl na plyn a auto se plnou rychlostí rozjelo, konečně jsem byla schopna mluvit. "Kdo jste?! Jaktože tu není Shawn?!" ani jeden se neozval. Jakoby mě neslyšeli. "Kam jedeme?!" zvýšila jsem hlas. Nato už jeden odpověděl. "Drž hubu ty děvko." zůstala jsem šokovaně hledět před sebe. Opřela jsem se zády o sedadlo a sledovala plynoucí krajinu.

Musela jsem usnout, protože když jsem pomalu začala otevírat oči auto pomalu zastavovalo. Vyhlédla jsem ven z okna a uviděla obrovskou budovu. Mohla jsem ještě poznat, že se nacházíme někde v lese. Chvilku jsem jen tak seděla. Začala jsem se obávat, co se mnou vlastně chtějí udělat. Dveře mi otevřel jeden z mužů. "Dělej vystup si." zamručel. Vystoupila jsem z auta jak mi řekl. Od někud vytáhl provat a obvázal mi jím ruce. Nějak jsem se nebránila. Vyšli jsme ke dveřím. Jakmile jsme vstoupili do dveří uhodil mě do nosu nepříjemný zápach. Šli jsme temnou chodbou na jejíž konci bylo světlo. Přišli jsme na nějakou recepci. "Ohlaš šéfovi, že už máme tu holku." řekl jeden  z mužů. Najednou se muž u recepce zvednul, znechuceně se na nás podíval a odešel. Za chvilku jsem už slyšela prásknutí dveří. "Máte k němu poslat jen tu holku." ohlédla jsem se. Oba se na mě zamračeně podívali a jeden z nich nepatrně přikývnul. "Pojď za mnou." řekl ten u recepce.

Zavedl mě před obrovské dveře a zaklepal. "Pojďte dovnitř." uslyšela jsem. Ten chlápek mě postrčil za dveře a rychle za sebou zavřel. "Kathrin." řekl a odporně se na mě usmál. "Kdo jste a co chcete?" teď už jsem se bála trochu víc. "Ale no tak. Přece jsem ti nic neudělal Kathinko." no to se posral? "Né? A jaktože jsem tady? Myslela jsem si, že jdu ven s normálním klukem a najednou tohle?! Co po mě vůbec chcete?!" usmál se a tím odhalil napůl prázdnou pusu bez zubů. "Jsi tak naivní Kathrino. To si myslíš, že by tě chtěl někdo jako Shawn? On je hvězda. Jsi blbá děvka ani o tom nevíš!" zakřičel. "C-co? Hvězda?"  vím, že kdysi jsem slyšela někoho mluvit o Shawnovi jako o velké popové hvězdě, ale myslela jsem si, že to byla jen náhoda. "Shawn Mendes. Je to 19ti letý kluk, kterého zná víc než 30 milionů lidí. To bys ale musela začít přemýšlet." konečně mi to začalo všechno docházet. "Připrav se na zítřek. Jack tě zavede do tvého pokoje." najednou se za mnou objevil muž z recepce. Asi Jack. "Tak pojď." zavřel za námi a vyšli jsme dál po spletitých chodbách.

"Tak tady je tvůj dočasný pokoj. Celkem tě lituju. Zítřek je možná tvůj poslední." řekl a odešel. Tak děkuju za zpříjemnění dne..

Tadááá! Na příští kapitolu se fakt těšte, protože...  se mi fakt povedla:D A přeju šťastné a veselé Vánoce! Klidně se pochlubte v komentářích, co jste dostali😺

Byeee guysss✌

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Dec 26, 2017 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

Never forget || S.M. [POZASTAVENO]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon