Podívej kdo na tebe kouká!

85 8 0
                                    

Zaklepala jsem na dveře mojí třídy a vešla dovnitř. "Omlouvám se, že jdu pozdě, ale pomáhala jsem novému studentovi s hledáním jeho třídy." jakmile jsem vešla do třídy všechny pohledy lidí ve třídě se sešly na mě. "Dobře posaď se." odpověděla učitelka a pokračovala dál se svým výkladem. Já jsem zamířila k poslední lavici vedle Jess. Hned co jsem dosedla na židli mě začala obsypávat otázkami. "Tak jak to šlo? Seznámila ses s ním? Má víc hlas jako Harry Styles nebo jako Justin Bieber? Jak tvrdé jsou jeho břišní svaly? A.." ani nestihla dopovědět otázku když jsem ji přerušila já tou svou. "A kolik chlupů má v podpaží bys třeba vědět nechtěla?! Jess.. Jen jsem ho zavedla do ředitelny a pak do třídy. Nic jiného o něm nevím. Řekl mi jen, že se jmenuje Shawn. Toť vše." Jess jen zamyšleně zabrblala a zbytek hodiny byla naštěstí ticho.

Když zazvonilo na přestávku rychle jsem věci hodila do tašky a s Jess jsme vyšli za naší školní partou. "Ahoj holky jak bylo na fyzice?" zeptal se s posměšným úsměvem Daniel. "Přímo skvěle!" řekla Jess a usmála se na něj. "Kat prý si mluvila s tím novým ultramegasexy klukem." začala Becky. "Ježiš už je to tady zas." všichni se rozesmáli, ale pořád čekali odpověď na jejich otázku. "No jo mluvila. Byl celkem fajn." nechtěly se mi popisovat detaily. Jen doufám, že tím můj výslech končí. "A co já? Já nejsem ultramegasexy kluk?" dělal smutného Luke. "Ale neboj jsi. Jenom nejsi nový, takže už nikoho nezajímáš." všichni včetně Luka se rozesmáli mojí tvrdé ač pravdivé odpovědi. Zazvonilo na hodinu a my se museli opět rozloučit. Utrpení zdar.

Zazvonilo a my se mohli vydat na oběd. No oběd... spíš radioaktivní věc, kterou nikdo nejí, ale co už. Šla jsem k jídelně a cestou potkala Becky. "Myslíš, že bude taky na obědě?" zeptala se zamyšleně Becky. "Nevím myslím, že ano." s nezájmem jsem se dívala před sebe. "Nedělej že tě to nezajíma. Vím že se ti líbí." Beckyina odpověd mě celkem zaskočila. "Nelíbí se mi! Jen jsem mu chtěla pomoct.." "Jo jasně a já jsem duhový jednorožec." nad tím už jsem jen protočila očima a vešla do dveří jídelny, která se naštěstí objevila přímo před námi. Naše pěti člená party si sedla ke stolu a pustila se do drbání. Patlali jsme páté přes deváte a klidně by jsme v tom pokračovali kdyby nás Jess nepřerušila a neřekla větu, která mě absolutně vykolejila. "Koukej Shawn Mendes na tebe kouká." ohlédla jsem se a opravdu uviděla Shawna jak na mě kouká. "Počkat ty víš jeho příjmení?" jaktože ho ví ona dřív než já? To přece není fér! "Copak už jsi zapomněla, že jsem hlavní předseda školní rady? Já vím všechno. To mi připomíná víte, že Megan Backenová dostane napomenutí?" a tak se zase strhla mlecí válka, které jsem se vyjímečně nezúčastnila. Měla jsem oči jen pro něj. Znovu. Pořád na mě koukal a usmíval se. Abych nevypadala jako totální retard usmála jsem se taky. "Haló Kat nečum pořád na něj jdeme domů!" z transu mě probral Danilův hlas. "Co? Jo. Teda ne! Já na něj nečumím!" snažila jsem se bránil, ale moji přátelé si prostě nedali říct.

Vyšli jsme z jídelny a dál si povídali. "Kat jdeš s námi?" chtěla jsem jít, ale vzpoměla jsem si, že jsem ještě učitelce slíbila, že protřídím nástěnku. "Ne bohužel. Ještě jsem něco slíbila učitelce. Zatím se mějte." všichni se se mnou rozloučili a odešli.

Dnešní kapitola je celkem krátká a nezáživná, ale příští už bude trochu víc 'akční'😂. Díky za přečtení!

Byeee guys✌

Never forget || S.M. [POZASTAVENO]Where stories live. Discover now