Ultramegasexy kluk přichází

141 13 26
                                    

"Dělej jdeme pozdě!" zakřičela na mě moje sestra Laura z jejího pokoje. Já se jen otráveně zvedla ze své židle s batohem na zádech. "Vždyť už jdu." zamručela jsem na ní. "No konečně! Kolikrát ti to mám opakovat? Je pondělí a já chci být ve škole včas! Sice jsi o tři roky starší, ale nejsi vůbec zodpovědná Kathrin!" začala jsem se obouvat. Ignorovala jsem její každodení přihlouplé řeči. "No super. Kvůli tobě nám ujel autobus. Musíme pěšky." už mě nebavilo to opakované klišé. Vstávání, jídlo, škola, jídlo, spát. Proč se nemůže jen na chvilku zastavit čas? Za chvilku mi bude osmnáct a ještě jsem ani z poloviny nestihla zažít všechny věci na mém pomyslném seznamu. Vytáhla jsem si mobil a sluchátka. Dvě nejvíc potřebné věci na světě. Samozdřej nepočítám moji životní lásku-jídlo. Dala jsem si sluchátka do uší a pustila si první písničku. Nechala jsem se unášet skvělými tóny a hlavně zpěvem. Miluju zpívání. Byla jsem tak zabraná do písničky, že jsem si ani nevšimla, že už jsme dorazily ke škole. Moje sestra se hned vytratila za svou partou a mě nechala samotnou. "Ahoj Kat." ozvalo se za mnou. "Ahojdááá!" pozdravila jsem svoji kamarádku nazpět. "Jak bylo o víkendu?" navázala hned konverzaci Jessica. "Znáš to." usmála jsem se a spolu jsme zamířily ke třídě. "Kdo je to?" Jessica chvilku nechápala, ale jakmile viděla kam se dívám hned věděla, co odpovědět. "Je to nějaký nový student. Panebože vidíš to jeho tričko? Perfektně mu rýsuje jeho břišní svaly. No ty kráso vidíš ty jeho vlasy?!" vykřikla Jess. "Ježiš buď ticho!" okřikla jsem ji se smíchem. "Jdu za ním. Jdi napřed." rozešla jsem se jeho směrem. "Fajn běž ty kanče!" vykřikla ještě Jess. Její poznámce jsem se jenom zasmála a pokračovala dál ke svému cíly. "Ehm ahoj potřebuješ s něčím pomoct?" pokusila jsem se o nejupřímější úsměv, ale spíš to vypadalo jako poslední škleb před smrtí. "Ahoj ano mohla by jsi mě prosím zavést k ředitelce?" no ty krávo ten jeho hlas zněl úplně jak z nějakého Hollywoodského filmu! Čokoládové oči mu ladily k mírně rozcuchaným vlasům. Civěla jsem na něj ještě dobrých pět minut. "Jo pojď za mnou." usmál se! On se na mě usmál! No to už je flirt ne?

"Tak tady je ředitelna. A jsem Kathrine" zaklepala jsem na dveře ředitelny. "Dále." ozval se ředitelčin milý hlas. Chtěla jsem otevřít dveře, ale ultramegasexy kluk mě jemně chytl za zápěstí. "Děkuju ti Kathrin. A.. půjdeš tam prosím se mnou? Já no.." nervózně se začal ošívát , ale já jsem měla oči jenom pro jeho jemný dotek. Jeho ruka se dotýkala té mé. To místo začalo nepříjemně pálit. Zatřepala jsem hlavou abych se probrala z tranzu. "Jasně. Pojď." otevřela jsem dveře a vešla dovnitř s ním v patách.

"Ukaž mi ten rozvrh prosím." hned co jsme vyšli z ředitelny s jeho rozvrhem jsem se na něj vrhla(na rozvrh ne na ultramegasexy kluka xd). S velkým sklamáním jsem zjistila, že dnes spolu nemáme ani jednu hodinu. "Takže první hodinu máš matiku. Já na tom nejsem o moc líp. Mám fyziku." jeho soucitný výraz mě rozesmál. On samozdřejmě nebyl pozadu a z pohledu na mě se taky rozesmál.

"Tak tady to je." zavedla jsem ho před dveře jeho nové třídy. "Ještě jednou ti moc děkuju Kathrin. Bez tebe bych pořád stál na chodbě a nevěděl co dělat." společně jsme se zasmáli jeho poznámce. "Není vůbec zač. Jestli budeš kdykoliv něco potřebovat zajdi za mnou. Ale myslím, že to nebude potřeba. Hezcí kluci si tady rychle najdou přátelé." bože co jsem to právě řekla?! Mozku! Teď když tě potřebuju jsi pryč?! Sakra sakra sakra. Ale zasmál se! Tak to nebylo tak trapný nebo jo? "Tak já už půjdu měj se Kathrin." v rozpacích jsem se jen usmála a začala couvat směrem pryč. "Jo a jmenuju se Shawn." usmál se, otevřel dveře a zmizel ve třídě. Já měla co dělat abych se vůbec udržela na nohou.

Takže ahojdááá! Jsem mega ráda, že jste se rozhodli přečíst zrovna tuhle knížku. Nejsem moc na takovýhle okecávání, takže to bude asi všechno😂. Ještě bych se chtěla omluvit za hrubky bcs moje čestina je na levlu chcíplý prase😂. Díky a čau u další kapitoly!

Byeee guysss✌

Never forget || S.M. [POZASTAVENO]Where stories live. Discover now