Hotet

203 11 1
                                    

Jag vaknar upp i ett vit rum och ryker till när jag känner att någon tar tag i min hand men lugnar genast ner mig igen..jack.. det blir en stel tystnad mellan oss länge sen har och harklar sig och är påväg att säga något men ändrar sig snabbt och det förblir tyst.
-ehhhhh jag e så leds..säger han men jag avbryter snabbt.
-Det e lugnt men varför?,viskar jag.
-Jag vet inte varför det hände jag lovar, min varg tog över..mumlar han.
-är något fel?
-JA ALLT ÄR FEL JUST NU ALLA VILL TA DIG IFRÅN MIG!,skriker han.
-snälla ta det lugnt,vilka vill ta mig ifrån dig? Säger jag oroligt.
-ALLA,skriker han.
-MEN VAFAN VILKA ÄR ALLA,oj förlåt..
-Isak..mumlar han.
-Det e en person jack?!småskriker jag.
-Ja vet men jag vill inte förlora dig min ängel.
Jag börjar rodna och efter några stela minuter så bestämmer vi oss för att gå tillbaka till huset sen lägger vi oss i den stora mysiga sängen och somnar.
Marys mardröm:
Jag ser Isak stå framför mig, han mumlar något och jack står bakom mig, Isak har en hel flock vänta nu är inte det där black moon flocken?! Isak kan väl inte var ledare för den stora gruppen det e väl omöjligt men precis när jag minst anar det attackerar dom men jag kan inte röra mig det minsta det enda jag ser är hur black moon tar kål på våran flock och hur jack sakta blir dödad, jag skriker det högsta jag kan men ingen hör mig sen blev allt svart.
Mardröm slut.
Jag sätter mig upp kallsvettig, vad hände nyss sen hör jag hur något rör sig bakom mig och trycker ner mig i sängen jag är Bered på att skrika men när jag hör vem det är lugnar jag genast ner mig.
-Hur mår du beautiful,ler han.
-mardröm,pustar jag.
Sen somnar vi om igen men jag har svårt och släppa det som nyss hände tänk om det inte var en dröm om det kanske kommer hända igen.
Jag kollar på klockan,03:05 ughhhhhhhhh Jaja ja får väl gå ner och kolla på någon film det blir twillight, när jag har kollat klart är klockan 05:10 när det plötsligt skjuts in ett brev genom dörren och jag springer dit så fort jag kan men när jag öppnar dörren är ingen där så jag tar brevet och läser det:
Hej jack
Jag vet att du har något som är mitt och det vet du nog själv att jag vill ha din käre Mary men hon är min ok om du ignorerar detta ännu en gång så kommer jag med våld..
Med ovänliga hälsningar .....
När jag ser vem det är ifrån stelnar jag till..
-Ånej, mumlar jag
Jag lovade ett kapitel så här får ni❤️
Love u //T

A wolfs blodDär berättelser lever. Upptäck nu