Inlåst..igen..

186 14 2
                                    

Jag började gå mot en låda men ångrar mig snabbt, juste nyckeln..
-Ehmmm jag vet inte vad nyckeln är sååå...
Egentligen så vet jag var den är men vill verkligen inte öppna lådan, på en sekund så springer jack runt i mitt rum och river upp alla lådan tillslut håller han upp en nyckel.
-Fan också, mumlar jag.
-Den här, flåsar han.
Jag bar nickar tar nyckeln och vrider om och ser breven, jag tar upp breven och ger dom till jack han öppnar brev efter brev men ett brev får hans ögon att svartna och jag ser hur ilsken han är och börjar springa det snabbaste jag kan utifrån rummet sen hör jag ett vrål så högt att huset skakar och jag faller till marken, jag ställer mig upp så fort jag kan och börjar springa men krockar i något o faller bakåt, jag kollar upp.. det är jack..fan..fann..fannnnnnnnnn..
-VARFÖR HAR DU INTE SAGT NÅGOT!!! vrålar han.
-För att jag trodde det var ett skämt OK,skriker jag.
-ETT SKÄMT DETTA ÄR DÖDSHOT!
-Jaja,mumlar jag.
Sen rycker han tag i min arm..igen..och drar in mig i mitt rum går mot dörren..
-Förlåt men det e för ditt bästa tills vi vet vem det är jag kommer snart,säger han.
Sen gör han något som får mig att vilja döda honom..han låser in mig...jag springer till dörren rycker tag men den e låst..
-Den lilla djäveln..
Jag gör allt i min makt för att försöka slå upp dörren men den e gjord för varulvar.. fan va smart jag är eller inte...jag går in på toaletten och låser dörren.. jag tänker fan inte låsa upp förens han låter mig gå ut jag är ingen tre åring direkt...

Inte så nöjd med kapitlet men hoppas ni gillar det ändå💕

A wolfs blodDär berättelser lever. Upptäck nu