Hämden är ljuv..

210 12 1
                                    

Det enda jag hörde var jack som ropade mitt namn jag var vid medvetande men kunde varken röra mig,se eller prata jag kunde höra jack som skrek och hur han lyfte upp mig sen så hörde jag syrener, jag lyftes i en ambulans och fördes till sjukhuset och sjuksköterskorna försökte få kontakt med mig men hur jag än bär mig åt kunde jag inte röra ett finger sen sa en skjutsköterska något som fick mig att rysa till.
-Hon har blivit förgiftad med en dryck som gör att man tappar medvetendet så hon kan höra oss men hon är som förlamad och kommer kanske vakna upp om några dra om vi har tur..
-NEJ VEM SOM EN GJORT DETTA MOT HENNE SKA DÖ!!! Skriker jack.
Jag kan inte fatta vem som förgiftade mig vänta nu....JUSTE DEN DÄR SERVITÖREN VI FIKET JAG TYCKTE ATT HAN BETÄDE SIG KONSTIGT HAN HAR FÖRGIFTAT MIG!!
3 dar senare
Jag vet inte hur länga jag har legat här det ända jag vet att jack är vid min sida hela tiden och det känns bra sen kom jag o tänka på den där mannen som förgiftade mig hade jag sett honom förut vänta lite..
JO DET HAR JAG! det är han som var så elak mot mig i skolan och sa att han skulle hämnas men på vad, jag började bli riktigt irriterad så arg så att jag ryckte till och satte mig upp, jag såg en schokad jack och börja skratta.
-Förlåt att jag skrattar men din min e obeskrivlig plus att jag kan se igen, hånler jag.
-Du...du..du e tillbaka men..., sa han chockat.
-Vad e du inte glad att se mig, ler jag.
-Jo då, sa han och kasta upp mig i sin famn.
-jag vet vem det va som förgiftade mig, viskade jag i hans öra.
Jag kände hur hans kram blev hårdare och hans ögon blev svarta som nattens himmel.
-VEM VÅGAR GÖRA SÅHÄR MOT DIG!!? skriker han men blir tyst snabbt.
-Jag säger det sen jag lovar...

Tänkte inte skriva nåt idag men here you go💕😄

A wolfs blodDär berättelser lever. Upptäck nu