del 2

3 0 0
                                    

Jeg våknet opp av at lillesøsteren min ropte skikkelig høyt. Jeg ble frustrert, det var lørdags morgen og jeg hadde ikke fått sjønhetssøvnen min. Jeg kunne vel ikke klandre henne. Lisa var jo bare 2 år gammel. Hun er bare verdens  søteste, min hjertesten.  Jeg kunne gjort hva.som helst for henne.
Jeg bøyde meg.ut av sengen for å plukke opp mobilen min, ingen vits å prøve å sove igjen hvertfall.
"ugh" klokken var bare 08.00 , ja ja får stå opp da.
Jeg ville egentlig ikke stå opp. Var for sliten, orket ikke å måte klistre på det fake smilet mitt, late som alt er bra. Men jeg måtte. Det var bare for noen timer. Hele familien min skulle inn til byen for å dra i badeland. Jeg hadde sagt at jeg ikke ville være med. Bare.tanken gjør meg uvell. Meg i bare badedrakt foran en haug med folk. Som om de ikke hadde nok å dømme meg for om de ikke så meg halvnakken. I tillegg er det masse.folk i badeland på en lørdag. Folk jeg må være.venlig mot, smile til og igjen, late som alt er bra til.

Nei, da er det mye bedre å være.hjemme, ALENE. Sliper å ha andre som dømmer meg kan være bare meg selv.

Før jeg gikk ut i stuen til de andre måte jeg gå på bade. Skylte ansiktet mitt i kalt vann og hadde en liten peptalk med meg selv.for å få samlet meg. De måte ikke se hva som var galt. Jeg tok noen dype åndedrag før jeg låste opp døren og gikk inn i stuen.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 21, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Isabellas lille livWhere stories live. Discover now