H5

46 3 0
                                    


Hey guys, ik wil gewoon jullie laten weten dat ik niet meer echt vloeiend nederlands/vlaams kan en dat er soms fouten in zitten, en dan bedoel ik misschien vooral de grammatik. Dus als je een fout ziet let me know in the comments please. 


Al ik me heb gedoucht en mn haren heb gewikkelt in een handoek, hoor ik hoe voetstappen op de gang, ze zijn gehaast en snel.  Ik hoor alleen de voetstappen die luider worden wat betekend dat hij/zij dichter komt en mijn hart die snel klopt. De gene legt een brief die hij onder de deur schuift en de voetstappen nemen af wat betekend dat hij/zij weg gaat weg.

Ik neem de brief en open hem, aan de handstijl herken ik het dat het Kevin's is.

Amelia Stevens, misschien heb je nog niet gemerkt maar je moet weg  voordat ze je pakken. Ze hebben het te weten gekomen dat je het bent. En hoe weet je nu dat je me kan vertrouwen, vertouw me maar gewoon. Ik hoop dat ik je nog een keer later zie en misschien je echt naam de wete komt.

hij heeft gelijk, ik moet weg en wel nog deze avond. ik maak een grote rugzak klaar en meld me dat ik stop met school en maak de laatste dingen klaar voor dat ik vetrek. Nu moet ik nog alleen aan Annah zeggen en ik kan vertrekken. 3 kwartier later komt Annah terug dronken, f*ck hoe kan je dit tegen een dronkende persoon zeggen.

-Amelia ik heb z'n koppijn, en als ik haar niet had geholpen was ze van haar stoel gevallen letterlijk.

'kom, ik zal je helpen Annah maar ik moet ook iets zeggen. Ik ga weg en stop met dit internaat dus ik hoop dat je snel een nieuwe kamergenoot vind.'

-Waarom,  blij..f je niet hier. Ze was blijkbaar niet zo dronkend dat ze oppeens dingen ging zien die er niet waren en verstaat ze denk ik wat ik bedoel.

'heb wat problemen met de familie en die willen dat ik terug kom voor een tijd.'

-ik  ga je missen, 'ik jou ook gekkie'

we gaven elkaar een knuffel en pakte mijn laatste spullen, ondertussen was Annah al in slaap gevallen. Ik pak mn spullen en leg mijn kamersleutelsleutel op het nachtkastje van Annah met een glaasje water en een  paracetamol voor morgen als ze een kater heeft ,voordat ik de deur dicht deed. voordat ik weg ging legde ik ook een brief onder deur van Kevin.

Nu begon ik men oude leventje weer, op de vlucht

................

Paar uur laater heb ik nog een paar posters van me gezien maar dan posters van mijn wolf,  ben ook al een stuk verder en dieper in het bos. Diep in de zweedse bossen waar eigelijk de meest roedels zijn,  verander ik in mijn wolf en neemt ze het over. Mijn plan is om naar het noordelijkste punt te gaan en daar een tijdje me te verschuilen, in Lappland. Maar het weer maakt het gevaarlijk en vele moeilijker om daar te geraken. 

De zon is bijna onder en moet me nu naar een grote weg gaan en daarvan een plaats ergens waar ik kan eten te vinden, als ik nog iets wil eten voor vandaag wat ik ook moet. Binnen een halvuurtje heb ik ergens een snelweg gevonden en ben ik terug in mijn mensen vorm verandert. Met mijn wolvengeur ruik ik dat er een macdonalds dicht bij is, nu hopen dat er alleen maar mensen daar zijn.

Ik heb de helft van men eten in mijn rugtas gedaan en ben terug in het diepe bos. onderweg ben ik zover met men gedachten over hoe het gaat met kevin en Annah. ookal ken ik ze maar iets minder dan 1 maanden het lijkt langer. En soms hadde ik en Kevin onze momenten dat het leek dat we misschien meer dan vrienden konden worden. En dan hebben we nog de klootzak die blake heet, daar wil ik niet eens over praten. Het klinkt raar dat je een vriend meer kan missen dan je mate ookal is mijn wolf lizz daar niet mee eens, zij kan alleen maar praten over hem de klootzak.

een steek gaat door mijn voet en kan net een schreeuw onderdukken. Voorzichtig ga ik op de grond zitten wat me doet kreunen van de pijn ookal doe ik het voorzichtig. Als ik beter kijk zie ik dat het een wolvenval is en aan de geur kan ik ruiken dat het van de weerwolven zijn en niet van de mensen wat me wat verbaast. ik zet men handen op de val en open hem een beetje, maar schrik ervan als ik opeens wat vogels wegfliegen die kraaien. Door de schrik heb ik de val los gelaten en zijn de tandachtige dingen terug in mijn voet wat de pijn nog erger maakt en zonder dat ik het wil laat ik kreet uit mijn mond horen. Meerdere vogels fliegen weg  wat betekend dat iets of meerde dierachtige mn kant opkomt.  ik ruik al van ver dat het weerwolven zijn en reken erop dat ik nog een paar minuten heb voordat ze er zijn.  Ik doe de val weer open en probeer met veel moeite te pijn te negeren. ik zet mijn pijnelijk voet op de grond hopend dat het gemakkelijker gaat helen wat het niet doet, er zat wolfsbane in de val. ik verander naar men wolf en pak de rugtas in  mijn bek en begin te rennen ookal is dat best pijnlijk en moeilijk met mijn voet. 

vergeet niet op het sterretje te drukken en te laten weten wat jullie zover van het boek vinden, zou ik echt waarderen <3


WraakWhere stories live. Discover now