Gece Yüzmesi

112 13 0
                                    

Başlamadan önce not: Bu kısa korku hikayesini kendi sesimden YouTube kanalıma uğrayarak dinleyebilirsiniz. Kanalıma abone olmayı unutmayın:)


Eylül'ün başıydı. Güneşin batışı geceyi mühürlerken gökyüzündeki pembe ve turuncular enfes görseller oluşturuyordu. Yazın son sıcakları gün boyu şehre çöküyor, insanlar zaman zaman nefes alamaz hale geliyorlardı. Güneş batarken doğanın sunduğu bu eşsiz manzara ise gündüz yaşanan bunalımları alıp götürüyordu.

Nicole'un en keyif aldığı şeylerden biri, iş dönüşü villasının havuzunda yüzmekti. Zenginliğin getirdiği artıların tadına varmakta üstüne yoktu. Eşi, güçlü müşterilerin fonlarını yöneten bir brokerdı. İşi stresli olsa da getirisi de büyük oluyordu. Nicole de plaza kadını kariyerinden iyi kazanıyordu. Üç yıldır evli olan çift lüks yaşıyor, keyifli bir hayata yatırım yapıyorlardı. Şehri yüksekten gören havuzlu villalarını alalı daha 1 yıl olmamıştı.

Nicole o akşam işten döndüğünde hava kararmıştı. Her zamanki gibi yorucu bir gündü. Çantasını odasına bırakıp Amerikan tipi mutfağa yöneldi. Siyah tüylü ve yeşil gözlü bir kedi hemen ayaklarının dibinde bitiverdi Nicole'ün. Kadın gülümsedi. Dolaptan bir paket kedi maması çıkarıp yerdeki kaba boşalttı. Siyah kedi mutlulukla karışık bir aceleyle kaptaki mamaya yumuldu. Paketi yeniden yerine koyan Nicole yatak odasına yöneldi. Kocası henüz gelmemişti. Bu stresli para yönetme işi nedeniyle her gün geç saatlere kadar çalışırdı. Kadın saate baktı. Eşi Eric'in gelmesine daha en az 1,5 saat vardı. O gelmeden önce her gün uyguladığı rahatlama rutinini gerçekleştirmek adına kıyafetlerini çıkarıp siyah bir bikini giydi. Kendisini havuzun serin sularına bırakmak için sabırsızlanıyordu.

Havlusuna sarınmış olarak havuz başına gelen Nicole'ün elinde hızlıca hazırladığı mavi renkli bir kokteyl vardı. İçecekten bir yudum aldı ve şezlongun yanındaki sehpaya koydu. Havlusunu çıkarıp havuzun kenarına geldi. Bir an için öylece durdu ve geceyi dinledi. Hoparlörlerden hafifçe sızan bir caz parçası enfes bir arka fon oluşturuyordu. Şarkıya eşlik eden ağustos böceklerinin/cırcır böceği sesine kulak verdi. Ardından kendini serin sulara bıraktı.

Suyun cildine dokunması muazzam bir haz veriyordu. Gözlerini kapayıp ışıkla aydınlatılmış havuzun içinde süzüldü. Suyun müzikle birleşimi terapi gibiydi. Teni ve ruhu yorgunluk ve stresten arınıyordu. Dinginlik, evet tek istediği buydu aslında. Her dertten, stresten, kederden uzaklaşıp sessizliğin içinde kaybolmak, dingin kalmak. Su tüm istediklerini ona bahşediyordu.

Havuzda yüzmeye devam etti Nicole. Ani bir hareketle suyun dibine daldı ve gözlerini yumdu. Derinliğin getirdiği sessizlik bambaşka bir tedavi uyguluyordu zihnine ve bedenine. Bu harika bir duyguydu. Hareketsizce bekledi, dinginliğin her hücresini sarması için. Sonra yavaş yavaş gözlerini açtı.

Suyun altından yukarı baktığında havuz başında bir siluet gördü, orada biri duruyordu. Nicole gülümsedi. Kocası eve gelmişti. Kendini yukarı doğru itti. Suyun üzerine çıkarken de dışarıya seslendi:

"Bugün erkencisin hayatım."

Ama havuz başında buna cevap verecek kimseyi bulamadı. Etraf boştu. Nicole suyun gözlerine oyun oynadığını düşündü. Hareketli yüzey bahçedeki bitkileri insana dönüştürmüş olmalıydı. Terapiye devam etmek için yeniden nefes alarak dibe daldı ve gözlerini kapadı.

Suyun altında gözlerini açıp yukarı baktığında silueti tekrar gördü. Farklı bir yerde duruyordu. Bu kez emindi, yukarıda gerçekten biri vardı. İçini hafif bir endişe kapladı. Ayaklarıyla zemini sertçe iterek hızla suyun üzerine çıktı.

Havuz başında yine kimse yoktu. Nicole aceleyle etrafına bakındı. Sesini yükselterek seslendi.

"Eric, sen olduğunu biliyorum. Hemen ortaya çık. Yaptığın hiç komik değil. Beni korkutuyorsun!"

Nicole'ün sözlerine ne bir cevap geldi ne de ortaya çıkan biri oldu. Kadın artık korkuyordu. Korku yerini paniğe bırakmaya başladı. Ani hareketlerle havuzun kenarına doğru yüzdü. Suyu terk etmek istiyordu. Kendini burada savunmasız hissetmişti. Elleriyle köşedeki taşa güç uygulayarak kendini dışarı doğru çekti. Ayağa kalkıp başını yukarı kaldırmıştı ki gördüğü karşısında dehşete düştü.

Karşısında cildi deforme olmuş kumral bir kız duruyordu. Kızın bembeyaz korkunç gözleri vardı. İğrenç ağzını açmış, Nicole'e doğru yürümeye başlamıştı.

Nicole korku dolu bir çığlık attı. Yaşadığı panikle geriye doğru adım attı. Bu ani hareket ayağının kaymasına neden olmuştu. Sendeleyerek havuza düştü.

Nicole dehşetle kıza bakıyor, çığlık atarak suda çaresizce debeleniyordu. Kız havuz başına gelince durdu. Başını omzuna yaslayarak Nicole'e baktı ve bir anda yok oldu.

Nicole aniden ayaklarından suyun dibine doğru çekildiğini hissetti. Aynı anda havuzun ışıkları söndü. Su durgunlaştı.

15 saniye sonra ışıklar yeniden yandı. Ne suyun üzerinde ne de dibinde kimse yoktu. Havuz bomboştu.

Nicole o gece şehirde kaybolan onlarca insandan sadecebiriydi.


Not: Hikaye metni tarafımdan yazılmıştır. "Night Swim" adlı kısa korku filminden esinlenilmiştir.  

Korku Hikayeleri & Creepypasta (Cem'den Dinle)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin