Hetedik Fejezet: Deral Vége

66 5 0
                                    

Deral a többiekre is KI gömböket lövöldözött.

Deral:Takarodjatok, ha nem akartok a sorsára jutni!

Mutatott a haldokló lány fele.
Savior letérdel Livivel a kezében.

Savior:Tarts ki Livi... tarts ki...

Remegett az ajka, ahogy ezeket mondta neki. Saviorban az érzelmei tornádóként kavarogta. Dühös volt magára, de ugyan akkor a szíve hasadt lassan ketté, ahogy Livit haldoklik a kezei közt.

Livi:Én... én... Sajnálom...

Hangja egyre halkabb volt, ahogy ereje is lassan cserben hagyja. Megsimítja utoljára Savior arcát, majd egy könnye is alája hullott.

Livi:Savior... örülök, hogy visszatértél.

Savior kitágult szemekkel figyelte, ahogy Livi teste kezdett elernyedni. Az idő lelassul, a külső hangok tompultak a fejében, ahogy Livi kilehelte a lelkét. Egy véget nem érő pillanat volt mindez számára. Szavai pár pillanatra elakadtak.

Savior:Ne... ne... nem.

Csóválta meg kétségbeesve a fejét, és magához szorította Livi testét.

Savior:Kérlek... ne most hagyj itt.

Szorította magához a halott feleségét, és remegett. Talán elsírta magát, ahogy a földre pár csepp aláhullott.

Goku:Érzitek?

Szólt közbe Goku. Mindenki Saviorra szegezi a szemét, kinek ereje egyre nőtt. Több arany színű energia körözött körülötte, mint valami szalagok. Amik átváltoztak vérvörös színre, ahogy fejét lassan emelte fel. Az égre nézve elordította magát kétségbeesetten hosszasan. Miközben teljes erejét szabadon engedte. A bolygó berengett, és a falak az épületben omladoztak. A hegyek összedőltek, és repedések nyíltak meg. A bolygó lassan pedig egy hatalmas természeti katasztrófa lett. Az ég is beborult. Eső nélküli hatalmas villámok sújtották a bolygó felszínét, ami valahol tüzeket okozott. Savior körül vörös villámok is cikázni kezdtek, és felállt Livivel. Harag volt a szívébe. Leginkább az miatt, aki megölte a nőt, akit szeretett.
Tekintete, ami Deral felé irányult tele volt gyűlölettel.

Savior:Ezért drágán megfizetsz.

Nézett aztán Gogeta fele, és átadta neki Livi testét.

Savior: Vigyázz rá.

Gogeta bólintott, majd meghátráltak Saviortól, aki ismét Deral fele nézett.
Deral kidülledt szemekkel figyelte Savior erejében a változást. Homloka verejtékezett, szívét pedig a félelem érzete rázta meg. Lassan hátrálni kezdett. Már tudta, itt nem győzhet. Egyetlen esélye a menekülés és a klónok felébresztése lenne. Látta, ahogy Savior dühében előtte állt, s még is, mintha több ütés is érte volna mindenütt. Térdre rogyott, miközben oldalát fogta a fájdalomtól és vért hányt.

Deral: Ezt még is hogyan...?

Savior:Kíváncsi vagy!? Megmutatom!

Savior mozgását most sem látta. Csak hogy száll a levegőben, és ott is több ütést kell elszenvednie, míg földet nem ér. Savior ugyan ott állt. Deral kétségbe esetten tápászkodik fel. Észreveszi, hogy Savior, felé közeledik. Talpa alatt megsüpped a talaj minden egyes lépésnél. Arcáról a teljes hidegség tükröződött.

Deral:Hagyj békén!

Kiáltotta. Deral erejét kieresztve KI támadásokat lőtt ellenfele felé, aki mit sem törődve velük haladt tovább. A lövedékek első hulláma Savior mellett csapódtak be, majd célba talált néhány kósza lövedék. Tűz és füstfelhő keletkezett, mely magába rejtette Saviort. Deral nevetett, de hamar abba is maradt mikor meglátta, ahogy Savior a füstfelhő mögül sértetlen. Deral megrémült a látványtól, és félelmében a hajója felé repült nagy sebességgel. Savior megállt, és meredten figyelt felfele.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 20, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Dragon Ball Galaxy: A Múlt Árnyéka LettemWhere stories live. Discover now