VI

9.8K 389 133
                                    

Bilinmeyen

Ekrana salakça bakmaktan bir şey yapmadım. Titreyen ellerim, telefonu tutmakta zorlanıyordu. Ne yazsam, ne zırvalasam bilmiyordum. Bitmişti işte bulmuştu beni. Çabalasam ne yazardı ki? Ama denemekten zarar gelmezdi değil mi? Görüldü atıp rehberden Jaena Unni'yi aradım. Çalmaktan başka bir şey yapmıyordu! Son anda kapatırken uykulu bir ses duydum.

"Hı efendim?"

Göz devirdim, uykuku hali fazla gerizekalıydı. "Unni beni buldu. "

"Hasik- Nasıl be?"

"Bilmiyorum unni büyük koz verdim eline."

"Tamam merak etme ben halledeceğim"

"Ah unni, ne kadar teşekkür etsem azdır çok sağol!"

"Rica ederim kapatıyorum ben uyuyacağım"

"Peki unni.. "

Uygulamaya girip bir şeyler zırvalamaya başladım.

~~

Bilinmeyen: Kkk harbiden ay güldüm buna

Bilinmeyen: O kız kimmiş? Ve sizin sınıftan falan değilim.

SoYoung: Ama eminim başka kimsede duymam o lafı.

Bilinmeyen: Saçma dünyadaki o lafı söyleyen tek insan o değil.

SoYoung: Yalan söylüyorsun.

SoYoung: Ah üzgünüm, cidden de bizim sınıftaki kız değilmişsin..

SoYoung: Unni senin kim olduğunu bilip bana söylemiyor lanet olsun! Ama en azından olabilecek listesinden bir kişi daha eksildi.

Bilinmeyen: Kolay gelsin sana So Young, nasıl bulacaksın bilmiyorum ama..

SoYoung: Ben bulurum :)

Bilinmeyen: Bir fotoğraf at da gözümüz şenlensin be

SoYoung: *bir fotoğraf gönderildi*

SoYoung: *bir fotoğraf gönderildi*

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Bilinmeyen: Yüzük?

SoYoung: Dae Eun aldı.

SoYoung: Takmamı istiyor, ben de takıyorum.

Bilinmeyen: Yakışmış ;) Neyse benim gitmem gerek hoş geceler sana
(Görüldü 23.45)

~~

Kalbimin acısı, o kadar fazlaydı ki benimle mi oynuyordu, yoksa ciddi miydi anlayamıyordum artık. Sanki eski So Young yoktu artık, oyuncağını aldığımda kaşlarını çatan o tatlı kız yoktu. Aksine kalp kıran, soğuk bir kadın vardı karşımda. Büyümüştük lanet olsun ki büyümüştük.. Adımlarımı lavaboya yönelttim, gözyaşlarım usul usul yanağımdan akıyor, sonsuzluğa karışıyordu sanki. Klozete oturup bacaklarımı kendime çektim. Aynadaki yansımama gözüm takıldığında bir süre kendimi süzdüm. O kadar kötü bir bedenim yoktu, neden sevmiyordu anlamıyordum. Onu mutlu edebilirdim. Her istediğini yapabilirdim. Dağılmış kahve saçlarım, ağlamaktan kızaran gözlerim mükemmel bir görüntü oluşturuyordu, fotoğrafını ona atıp 'yaptığın esere baksana' diyesim vardı. Bu yaşta sözlü olmuşlardı, ne kadar mantıklıydı? Hayatını mahvediyordu resmen. Ailesini zerre umursamayan biriydi So Young. Klozet'ten kalkıp telefonumu aldım. Klasik müzik açıp küvetin suyunu açtım, küvet yeterli kadar dolduğunda suyu kapatıp kıyafetlerimi teker teker çıkardım. Her kıyafetimi çıkardığımda ruhumdan bir parça eksiliyor gibi hissediyordum. Küvete girdiğimde sıcak su nedeniyle bedenim ani bir kavrulma yaşamış, sonra da mayışmıştı. Anılar teker teker zihnimde canlanıyordu. Unutulmak istemiyorlardı adeta. Yorulmuştum, iyilik peşinde koşmaktan, kendimden çok insanları önemsemekten yorulmuştum. Ama insanlar değerin farkına varamayacak kadar aptallardı. Bencil, nankör ve çok daha fazlası.. Ondan bazen nefret edesim geliyordu, ama edemiyordum. 1 dakika sonra bütün bedenim özlem duygusuyla doluyordu. Onunla da yapamıyordum, onsuz da. Son vermek istiyordum artık her şeye. Bu acıya, iğrenç hayata, her hücreme. Kafamı suya gömdüm. Tabandaki loş ışık dağılmış, mükemmel bir görüntü oluşturuyordu. Saçlarım yüzeye doğru dalgalanıyor, kafamı çıkarmam için uyarıyordu. Ama yapmadım, nefesimin sonuna kadar tutacaktım. Bunlara son verip artık mutlu olacaktım. Gözlerim gittikçe kararırken aklımda yine o vardı. Canım çok yanıyordu, bedenim oksijene muhtaç durumdaydı. Son nefeslerime yaklaşırken aklımda yine o vardı, o ve gülümsemesi. Son kez kesilmiş boğuk çıkan sesimle suyun altından fısıldadım.

"Seni seviyorum So Young.."

~~

Bir şey demek istemiyorum pek, sadece bu hikayeye yazma isteğim oylar ve yorumlar düştüğü için baya azalıyor, lütfen oy ve yorum yapmadan geçmeyin. Oy sınırı olacak artık bölümler için. Bölüm geç geldi baya üzgünüm bu yüzden biraz uzun tutmaya çalıştım :') Ah neyse, sizleri seviyorum hoş kalın, öpüldünüz.

Gelecek bölüm için sınır: 30 oy. 30 oy olduğu anda bölüm atacağım :')

Spring (girlxgirl)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin