6. Venäläinen pornotähti

2.6K 127 44
                                    

Loppu sunnuntaini oli mennyt sohvalla istuen, katsoen televisiota ja syöden suklaata. Mitä lähemmäksi ilta oli tullut sitä hermostuneempi aloin olemaan, huomenna alkaisi koulu.

En tunne sieltä ketään paitsi Inkan, Akselin ja Magen enkä ole edes varma haluavatko pojat olla kanssani. Toinen asia joka minua huolettaa ei ole suinkaan se että en saisi kavereita vaan minua pelottaa että saan niitä väärästä syystä. Isä ei ole vain Tapparan päävalmentaja, hän on myös A-maajoukkueen päävalmentaja sekä kaksin kertainen Stanley Cupin voittaja.

Isä oli pelannut kolmekymppiseksi asti Minnesota Wildissä kun päätti lopettaa.  Hän ei koskaan kuulemma ollut nauttinut siellä asumisesta vaan haaveili tänne palaamista ja kun ura päättyi ja äitini oli tullut raskaaksi päättivät he että oli parasta muuttaa takaisin. Isä sai heti hommia valmentajana mikä oli aina ollut kuulemma hänen kutsumuksensa ja nautti siitä ehkä enemmän kuin pelaamisesta. En halua koskaan kehuskella sillä mielummin jätän sen mainitsematta kokonaan koska monet haluavat olla ystäviäni vain isäni takia ja siitä yksi oiva esimerkki olisi Henri.

Huultani purren nousin sohvalta ja suuntasin yläkertaan. Tulin huoneeseeni ja kävelin vaatekaappini luo etsien vaatteita huomiselle päivälle samalla mieleni vaeltaessa Pietariin. Tiedättekö sen pienen hermostuneisuuden tunteen joka tuntuu käsissä ja jaloissa, mielesi tekee vain venytellä niitä samalla kun pienet perhoset lentelevät vatsassasi sekä pienen kuuman kihelmyksen noustessa kaulaasi ylös päin. Siltä minusta tuntui nyt.

Enkö luvannut itselleni etten tuntisi kenestäkään enää näin, enkä erityisestikkään jostain hokipojasta. En suostu myöntämään itselleni että tykkään hänestä, olemmehan tavanneet vasta kaksi kertaa mutta silti ajatus Inkasta ja Pietarista nakertaa mieltäni. Kauankohan he ovat tunteneet, mitä heidän välillänsä on? Suurin kysymys mielessäni on kumminkin onko Pietari vain yksi niistä jääkiekkoilijoista jotka saavat missin kuin missin ja johtavat kaikkia tyttöjä harhaan vain koska haluavat tyydytystä yhdeksi yöksi ja sen jälkeen jättävät tytöt kuin nallit kalliolle? Todennäköisesti.

Valitsen hyllyltä valkoisen filan hupparin ja siniset perus farkut, se saisi olla huomisen päiväni asu koska oikeesti ketä vittu kiinnostaa? Jep, ei ainakaan minua. Käyn vielä suihkussa ja sen jälkeen kaadun sängylle uupuneena.

___________________________

Kävelen uuden kouluni käytäviä pitkin, se on tavallinen, samanlainen kuin kaikki muutkin. Koulun kuraattori on näyttämässä minulle paikkoja ja hermostuneisuus sisälläni on hieman laantunut. Hän on mukava nainen joka esitteli itsensä minulle Susannaksi.

Isä oli heittänyt minut kouluun ennen kuin oli mennyt töihin koska hän halusi varmistaa että pääsen turvallisesti tänne. Katsellessani oppilaita huomaan että ne eivät eroa hirveästi entisestä koulustani. Tytöillä vahvat kulmat ja pitkä ruskea tai blondi tukka sekä ripsien pidennykset. Pojat taas no... mieti oman koulusi poikia ja siinä saat vastauksesi. Ehkä en ollut itsekkään mitenkään erityinen, yksi naama muitten joukossa joten kuka minä olin tuomitsemaan loppuen lopuksi.

Viimein Susanna sai kierroksensa loppuun ja jätti minut käytävään yksin. Lähdin vaeltelemaan ja etsimään historian luokkaa. En tiedä oikein minne olen menossa ja aina kun olen uudessa paikassa alan hermostumaan menenkö oikeaan paikkaan tai saako jotain tehdä vai ei.

Katseeni vaelteli ympäriinsä kunnes se laskeutui poikaan. Tiedän mitä ajattelet ja ei hän ei ollut taas yksi "sulhasehdokkaani". Hänellä oli starwars paita, nahkashortsit joissa oli henkselit ja polvisukat. Itse poika näytti minun pituiseltani ja hänellä oli pitkä ponnarilla oleva tukka. Sillä hetkellä kun katseemme kohtasivat tiesin että se oli menoa.

Käänsin katseeni äkkiä pois ja lähdin kävelemään kovaa pois paikalta mutta poika juoksi innokkaana viereeni. En tuominnut häntä tai mitään, tehköön mitä lystää mutta olin muutenkin jo hieman sosiaalisesti kiusallinen enkä tarvinnut tätä vielä tähän kohtaan.

PelisäännötWhere stories live. Discover now