//Farvel//

442 11 4
                                    

"Vi skal snakke" siger Thor koldt og tager blidt min hånd, "jeg er kommet frem til den beslutning at.. at det ikke skal være os mere, og den her gang for alvor.. jeg er blevet forelsket i Matilde.. efter du ved ja den nat" siger Thor pludseligt, tårene begynder at presse på og de flyder ud, "MATILDE?!" Skriger jeg! Mest fordi at det er min bedste veninde som han er forelsket i. HAN SAGDE HAN ELSKEDE MIG, HAN VILLE HAVE AT VI SKUKLE FLYTTE SAMMEN. OG EFTER 2 ÅR VÆLGER HAN AT KNEPPE MIN BEDSTE VENINDE OG DEREFFTER FORELSKE SIG I HENDE! JEG HADER HAM.
"D/N hør på mig, jeg elsker dig mere end nogen anden, du er mit livs kærlighed det er du virkelig, men vi er hele tiden jaloux på hinanden og den nat med Matilde opdagede jeg at det måske ville være bedst hvis vi ikke skulle være et vi mere" siger Thor nu med tårene der triller ned af hans kinder.
"Måske skulle jeg tænke før jeg taler nogen gange men Thor hvis du elsker mig og jeg elsker dig så elsker vi hinanden og så skal det jo være os.. Thor jeg kan ikke leve uden dig.. du er mit et og alt" svarer jeg med tårene som triller ned af mine kinder, "måske har du ret, men vi kan ikke være sammen" siger Thor lavt, "hvorfor" spørger jeg undrende. "Fordi det kan vi bare ikke" siger han såret, "NEJ THOR HVORFOR!" Siger jeg alvorligt nu. Thor banker sin hånd hårdt ned i bordet og råber højt og tydeligt "FAT DET NU D/N! DET KAN VI BARE IKKE OKAY?". Han skræmmer mig ærligtalt, men nu må jeg vel bare overgive mig.
"Okay.... farvel Thor" siger jeg dramatisk og skrider bogstaveligtalt, jeg skynder mig hjem til min farmor for jeg ved at hun vil være der lige nu.

THE PLAYER-THOR FARLOVWhere stories live. Discover now