//jalousi//

445 10 2
                                    

Jeg har ikke snakket med Thor i en uge nu, hvilket er rigeligt for mig! Jeg savner ham, men  jeg ville aldrig kunne tilgive ham for hvad han har gjort. Nå men idag skal jeg ud og spise med Anthon! Og det bliver Mega hyggeligt!
___
Jeg fugter mine læber og giver Anthon et blidt kys på kinden, han smiler og vi går ind på restauranten. "Nå men har du så snakket med Thor?" Spørger han, "øhmmm nej"..
En akavede stilhed breder sig, "hvad skulle det være" siger en tjener. Anthon og jeg får bestilt og ja er godt igang med at spise maden, pludselig kommer Thor gående ind med en pige, han kysser hende på munden. Et sug at jalousi flyver igennem min krop, jeg kigger hen på Anthon, som ser mindst ligeså chokeret ud som mig. Thor kigger overhovedet ikke på mig, men har kun blikket rettet på pigen, de sidder og fletter fingre imens at hun hvisker noget til Thor, som får ham til at bide sig i læben.
Jeg tør slet ikke at tænke på hvad de skal senere, mine tårer presser på.
Men jeg holder dem inde, og jeg retter istedet mit blik på Anthon igen.
"Kender du hende pigen?" Spørger jeg og hentyder til pigen som Thor sidder med.
"D..det min exkæreste" siger Anthon og fugter sine læber, jeg rejser mig og det samme gøre Anthon. "Er du klar til payback" hvisker jeg og Anthon nikker, Hans læber rammer mine og vi kysser, det udvikler sig til et snav. Jeg leger med hans hår, imens at Anthon fører sine hænder ned på min røv. Jeg mærker Thors blik på os, efter 10 minutter fjerner vi os fra hinanden. Vi smiler tilfredse til hinanden, "nu kan de selv føle smerten" siger jeg til Anthon som nikker og smiler tilfreds.
Vi får betalt. Anthon fletter sine fingre ind i mine, og jeg kysser ham på munden imens vi går forbi Thor. Da vi er gået ud af restauranten, tager jeg min hånd til mig igen, "karma is a bitch Farlov" siger jeg selvsikkert, Anthon griner og smiler til mig.
Pludselig hører vi en stemme bag os og det er selfølgelig Hr. FARLOV! "DU HOLDER DIG KRAFTEDME FRA D/N!" Råber han surt, jeg fugter mine læber og råber tilbage. "DU HAR SGU LIGE KYSSET HANS EKS! OG VI TO ER SGU IKKE SAMMEN MERE SÅ ANTHON MÅ KYSSE MIG SÅ MEGET SOM HAN ER OVERHOVEDET VIL!" Jeg ligger mine arme om Anthon nakke og kysser ham igen,
"MENER DU DET DER! JEG ELSKER DIG
D/N! JA JEG LAVEDE EN FEJL MEN DET HAR DU KRAFTEDME OGSÅ GJORT NÅR DU ER FULD!" råber han vredt og er helt rød i hovedet. Jeg går helt tæt på ham og hvisker i hans ører "du har bollet din ex, på mit fucking værelse" Thor tager fat om mine hofter og holder mig fast. "Ja det gjorde jeg, men kom videre" siger han og giver hårdt slip på mine hofter, siden hvornår er han blevet så hård? Thor går ned mod byen og går på en kold måde forbi mig. Jeg fugter mine læber og Anthon og jeg tager hjem.

THE PLAYER-THOR FARLOVWhere stories live. Discover now