9

2.7K 252 11
                                    

,,Hey, Hoseok." Zvolal na Hoseoka Jimin a on nám hneď zakýval.

,,Ejha, Jimin! Tebe to pristane." Pochváli ho Hoseok a Jimin sa milo zachichoce.

,,To isté nemôžem povedať ja o tebe." Podpichne ho a premeria si ho. Hoseok to dnes vzal veľmi ležérne a obliekol si značkové tepláky a cez seba mal prehodenú taktiež značkovú mikinu.

,,Tak, keď sme tu už všetci tak si poďme objednať nejké drinky." Zkonštatoval Jimin.

,,Nie, ešte nie sme všetci." Odvetil Hoseok nesúhlasne a pozrel sa na nás.

,,A koho si ešte pozval?"

,,Taehyunga a Eun-Seo." Vypadne z neho a mne sa chce v tú chvíľu omdlieť.

,,Hoseok, ty si neskutočné pako." Vzdychne si Jimin a vloží hlavu do svojich dlaní.

,,T-o je v poriad-ku." Snažím sa upokojiť Jimina. Hoseok predsa nevedel, čo sa medzi mnou a Taehyungom stalo. Prakticky to nevedel ani sám Taehyung, no to už bolo vedľajšie.

,,Ale..."

,,Ahojte." Ozve sa za mojim chrbtom známy hlas a mňa obleje studený pot.
Jimin a Hoseok sa mu automaticky pozdravia, no ja sa ešte stále spamätávam z Taeho prítomnosti, zatiaľ čo mi srdce bije, ako o život.

,,Kde si nechal svoju Eun-Seo?" Opýta sa Hoseok.

,,S rodičmi išla na chatu...Kookie?" Zastaví sa v pohybe a stratí niť, keď sa mu pozriem skoro po dvoch týždňoch do očí.

,,A-hoj." Zamrmlem a sklopím pohľad k svojmu poháriku soju, ktorý nám už medzi tým stihla doniesť čašníčka.

Ukludni sa. Je to len Tae.

,,Nestoj tam ako taký stĺp, sadni si Tae." Zachráni ho Jimin a ponúkne miesto vedľa seba, čo znamená, že Tae si sadne hneď oproti mne.

,,Dajte si. Na zdravie." Jimin zdvihne pohárik soju a skôr ako stihneme niečo povedať ho do seba naleje na ex. Napodobním Jimina a taktiež sa napijem soju.

Horká tekutina sa rozleje po celom mojom tele a príjemne ma zahreje. Hoseok a Tae urobia to isté. Od horkosti sa párkrat strasiem a na tvári sa mi zjaví grimasa.

,,Ešte jedenkrát poprosím!" Zakričí zúfalo Jimin na tmavovlasého čašníka, ktorý prikývne a o pár minút nám položí na stôl ďalšie poháriky so soju, tentokrát aj s fľašami s tým istým obsahom.

Hneď som svoj pohár soju vezmem do ruky a vylejem si ho do hrdla.

,,Ako je to teraz s Eun-Seo?" Spýta sa Hoseok s úsmevom zatiaľ, čo sa Jiminovi nebezpečne zalesknú oči. Tae nechápavo pokrčí obočie, no potom sa žiarivo usmeje.

Keby sa tak usmieval pri spomienke na moje meno...

,,Super...No vlastne len super. Obaja máme veľa školských povinností, ale snažíme sa aby sme trávili, čo najviac času spolu." Zase sa usmeje, no tentokrát to vyzerá trochu zúfalo, ako keby chcel zahnať niečo, čo trápi jeho krásnu hlavičku.

Takže, to nie je také úžasné? Je tvoj úsmev teda pravý? Si vážne tak šťastný? Alebo je všetko len pretvárka?

Zamrkal som sa radšej svoj pohľad uprel niekam inam. Nedokázal som sa pozerať na Taehyunga. Jeho správanie teraz vo mne vyvolávalo množstvo otázok a moje zmiešané pocity taktiež.

,,Hoseok dneska prešiel školským konkurzom." Načne Jimin a ja sa musím v duchu pousmiať, ako veľmi chce zachrániť situáciu, ktorá tu nastala, len preto, aby som sa cítil lepšie a tento večer si vážne užil. Ďakovne som sa na neho usmial a on pohladil kamarátsky moje koleno.

,,Vážne?" Nadchnutie v Taeho hlase sa nedalo prepočuť.

,,To je nič. Ešte ma len čaká tá ťažká časť." Hoseok sa začervená. Vec, ktorá ma na tomto chlapcovi fascinovala bola, že Hoseok sa nikdy nevedel pochváliť aj, keď celej škole bolo jasné, že tento chlapec patrí medzi elitu tých najlepších tanečníkov na škole.

,,Netrep hlúposti. Bol si tam zo všetkých najlepší." Jimin sa usmeje a maličkou ručičkou potľapká Hoseokove svalnaté rameno zatiaľ, čo sa Hoseok topí v lichôtkach.

,,Tak to teda musíme osláviť." Zdvihne Tae fľašu soju do ruky a zdvihne ju do vzduchu.

Viac alkoholu?

,,Na Hoseoka!" Štrngneme si všetci štyria, keď sa Taeho ruka nepatrne dotkne tej mojej. Stuhnem a pozriem sa na Taeho tvár, no ten sa tvári ako keby sa nič nestalo. Možno som len preháňal, domýšľal si, že to robí naschvál, ale tie pocity, ktoré som k nemu cítil sa každou sekundou prehlbovali.

Nedokázal som to zastaviť. Nechcel som.

,,JungKookie, už prestaň máš dosť

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

,,JungKookie, už prestaň máš dosť." Jimin zavelí, keď sa opito dotackám k stolu celý upotený od tanca.

,,Nie. Jiminie nevidíš, že sa bavím? Nekaz mi to." Poviem a znovu ruku natiahnem k fľaše soju, ale s rozdielom, že tentokrát mi nikto nezabráni v tom aby som sa z nej napil.

,,Nedokážem pochopiť prečo som sa do neho zaľúbil." Pozriem sa na Taeho ako tancuje a musím sa zasmiať na svojej naivite.

,,Je to pako a ešte aj hetero." Zamumlem si pod nos na, čo sa Jimin rozrehoce.

,,Láska je proste taká." Povzdychne si Jimin.

,,Ďakujem ti." Pozriem sa mu do očí a usmejem sa.

,,Za čo? Veď sme kamaráti." Pošteklí ma na boku a ja sa rozchichocem.

" Pošteklí ma na boku a ja sa rozchichocem

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Zajačikovia, nehnevajte sa T^T. Nemala som čas, keďže raz algoritmus potom variácie, písomka sem písomka tam. Tí učitelia si vážne myslia, že ja nemám, čo robiť. No a preto som sa tak oneskorila.

My Classmate✅जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें