KARA & Aşk Bağlantıları

6 1 0
                                    

89 . HamGoolColeJing'in hepsi Gyuri'yi en güvenilir ürün seçerken, Gyuri kendini Nicole'i ​​seçer. Gyuri'ye göre, Nicole zihinsel desteğini, hikayelerini her zaman dinleyen kişiydi ve herhangi bir söz söylemeden Gyuri'yi anlayabilen bir anlayış ruh arkadaşıydı.

90 . Nicole ilk önce Kore'ye geldiğinde, Nicole'a Korece yardım eden Seungyeon, Kore kültürünü anlattı. Sıklıkla Nicole'e yanlış Korece cümle öğreterek onu kızdırdı.

91 . Seungyeon, Nicole ve Jiyoung'la birlikte saunaya gitti, özellikle birçok kez Nicole'le gitti. Koreli insanlar dinlenmek için saunaya gidiyor gibi. Nicole LA'da da sauna olduğunu söyledi, ancak Seungyeon, annesinin yanısıra saunaya ilk katıldığı kişi oldu. 

92 . Birbirleriyle yalnız Sunghee ve Nicole olduğunda, saatlerce konuşurlardı ve sadece yemek için dururlardı. Sadece ikisinin anlayabileceği bir dille konuşuyorlardı. Şimdi Nicole kadar dahi o zamanlar birbirlerini nasıl anlayacaklarını bilmiyorlardı.

93 . Nicole ve Hara su ve ateş gibidirler ancak aslında birbirleriyle ilgilenirler. Nicole, Sabahın erken saatinde zaman geçirirken, Hara'ya eşyaları hazırlamaya çalışırken, sık sık uyanır.

94 . Jiyoung daima Hara'nın kan kardeşi olmasını ister, çünkü Hara her zaman Jiyoung'a iyi bakar. Özellikle KARA yurtdışına çıktığında Hara, Jiyoung'u bir yere gitmeleri gerektiğinde, daima beklemektedir; Hara, akşam yemeğine çıksalar bile Jiyoung'u beklemeyi asla unutmaz.

KARAsiaWhere stories live. Discover now