KARA & Evcil Hayvanlar

6 1 0
                                    


134 . Evde, Gyuri'nin iki sevgili yavrusunu Nadia ve Jyangee (adı "Gianni'nin annesi olarak adlandırılan" Mısır Prensi "adlı filmi) var. Gyuri, hem Nadia hem de Jyangee'nin sahibi gibi olduklarını, çok güzel, nazik ve akıllı olduklarını söyledi; Nadia 6 farklı dili biliyor ve Jyangee TOEFL testini bile almıştı.

135 . Jiyoung ile "Evcil Hayvan Seviyorum" için MC olduktan sonra, Seungyeon yurtlarında 2 kirpi hediye etmeye başladı. Seungyeon bunları Wonie ve Sungie olarak adlandırdı ve bunları maymun anlamına gelen Wonsungie adıyla birleştirdi. Bununla birlikte, iki kirpi kendi yurtlarında her yere kukla, Seunyeon'u onlardan sonra temizlemekten çok yoruldum.

136 . Sunghee'nin Bbabbaddaya adlı bir köpek yavrusu var (BBDY) ve BBDY'nin fotoğraflarını çekmeyi çok seviyor. Daha sonra, Sunghee'nin de sarı bir kedi var. Kedi BBDY ile iyi geçinmiş gibi görünüyor.

137 . Nicole, ayrıca Veteriner Üniversitesinin müdürü Nicole'in Mnet'in "Ünlüler okula gidiyor" programı sırasında katıldığı bir hediye olan bir köpek yavrusuna da sahip. Nicole Kamilya'ya Sundae veya Dubu adını beğenip beğenmediğini sordu. Kamilias sonunda Dubu'yu seçti. Nicole, Dubu Sun Dubu'yu arıyor. Sun Dae ve  Dubu arasındaki birleşim  ; Güneş soy, Dubu ilk adıdır.

138 . Jiyoung'un evinde 3 tavşan vardı. Bununla birlikte, üçü birden açık bir sebep olmaksızın birdenbire öldü. Jiyoung, onları dairede gömmek için yazık.

139 . Jiyoung'un şu anda anne ve babasının evinde Jisook ve Myungsoo adlı 2 köpek yavrusu var. KARA'nın mola verdiği her sefer Jiyoung eve giderek onlarla oynamaya ve onlarla dolaşmaya gider.

KARAsiaजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें