Prológus-Avagy Sugamama akcióba lép

9.4K 346 184
                                    

*Kageyama Tobio*

A boltnál elköszöntem a srácoktól majd meg is indulok haza amit amúgy azzal a naraccsal szoktam megtenni. Csak tudnám, hova viharzott el ennyire...nem mintha érdekelne mit csinál a világ második napja. Inkább nem szidom most össze, szegény ostoba narancsot mert mostanság egész jókat szokott ütni.
De valamit azért el kell ismernem...

Egesz cuki amikor ki van pirulva az arca és vigyo...Egy pillanat? Miért gondolok én ilyenekre?! Na haggyam már magam a hülyeségeimmel!

-Kageyamaaaaaa!-azt hittem a szívroham kerülget amikor is Sugawara-san becsúszik elém egy kisebb jégen. Majdnem le is nyomott egy taknyálást, megúszta mert belémkapaszkodott.
Csak szokásosan mosolygott saját bénázásán.

-Sugawara-san...Hogy-hogy erre jössz? Pedig te a másik irányba laksz.-kicsit meglepődtem mert ő pont az ellenkező irányba lakik.

-Csak szerettem volna veled beszélgetni egy kicsit valamiről....Oh! Helyesbítek, VALAKIről.-kezd nem tetszeni ez nekem. Furcsálva is nézek rá.

-Kiről?-csak finoman tapogatózok mert van egy olyan érzésem, hogy hogyha valamit kifecsegek, amiről még én se tudok, akkor végzetes hibát vétek.

-Hinatáról.-a képembe vigyorog.

-Mi-mi?! Miért?-kicsit megremeg a hangom, mégis minek akar Hinatáról beszélni velem, Sugawara-san?-Hinata egy idióta.

-Pedig mostanába szoktad dícsérni, milyen jó leütései vannak.-sandít rám az idősebb.

-Mert nem bénázik...annyira.-komoly maradok. Nem muszáj tudnia a furcsa gondolataimról.-Amúgy vigyázz, el me csússz. Eléggé jegse errefele az út.

-Köszi, hogy szóltál. Amúgy...Hinata felnéz rád. Tudtad?-nagy szemekkel néz rám.

-Nem csodálom.-előveszem az egós Kageyama Tobiot.

-Naaaa, ne legyél beképzelt!-úgy néz rám mint az anyám amikor megdorgál.

-J-jó.-nyelek egyet. Egy rossz szó és le leszek nyelve keresztbe.

-Szóval. Hinata felnéz rád, annak ellnére is, hogy bunkó vagy, vagy Tsundere, nem tudom. De szemétkedésed ellenére is egy nagyon jó feladónak tart és tökre fel van pörögve, hogy egyre jobb lesz, te álltalad.-Selytelmes mosolyal meséli nekem mind ezt. Én meg csak döbbenten meredek magam elé mert nem hittem volna, hogy az a narancs ennyire felnéz rám. Azt hittem utál, és csak elviseli a társaságom. Az orrom is mintha kicsit kipirosodott volna. De ezt inkább csak a csípős hidegre fogom.-Naaa mit mondasz erre?

-Azt, hogy...Egy oltári nagy idióta...-motyogom. Arcom a sálamba temetem de egy apró mosolyot azért elersztettem. Persze így gondolom, hogy egy idióta... Jobbak is vannak nálam, bár... Szerintem elég fasza vagyok de nem ez a lényeg most. Hanem, hogy Hinata egy idióta amiért felnéz rám. Pont rám...bár szó szerint is mert akkora méretű mint egy pincsi.-De ugyan akkor...büszke is vagyok...

-Na ez a beszéd!-vigyorog rám Sugawara-san.-És tudom, hogy igazából több is van a te jégszíved mélyén csak sajnos sose engedsz be oda senkit... Hinata úgyis eléri, hogy bekerüljön abba a jégszívbe.-komolyra váltja arcát-Ezt jegyezd meg...Kageyama. Na de én itt le is fordulok. Tettem egy szép kis kerülőt de talán erre lerövidíthetem. És jól jegyezd meg amiket mondtam...

Elköszön és már megy is el tőlem. Én meg csak ott állok a jeges úton, dermedten, és magam elé bámúlva.
Mi a franc volt ez a beszélgetés? És miért érzem úgy, hogy igaza van? Hogy Hinatának sikerülni fog?

...

Nos ugy gondoltam neki fogok egy Kagehinának. Nézzétek el, hogy a prológus ilyen fos, de a tobbi reszt jobbra próbálom majd írni. Igazabol a prológust direkt írtam ilyen kis rövidre.

Na de remelem tetszeni fog nektek. Nyugodtan lehet kommentelni.

Helyesirasi hibakert bocsanat.

Aoharu × KikanjuuKurva nagy anime

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aoharu × Kikanjuu
Kurva nagy anime. Aki szereti a vicces animeket annak ajanlom. O itt Yukimura, egy perverz, kicsit bunko, de megis cuki mangaka. Imadom

Na de

Luv ya gyermekeim 🤗

My little red crowWhere stories live. Discover now