Розділ 12. Кінец. Або Хеллоувін - свято кохання.

278 16 7
                                    

Після цього я повернулася в клас. Через деякий час усі зібралися і почався перший урок, усі окрім Ентоні.

Велика перерва. Час для ланчу. Ми як і завждизіставили парти із Грейс, і почали спустошувати наші ланч бокси. Як раптом донас в клас зайшли двоє дівчат, брюнетка і руда, і попрямували у нашу сторону. 

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

— Нарешті! Я тебе знайшла!- прогорланила руда,- Я Джоанна Гібсон, або ж просто Джоні. Ти мене врятувала від того здоровили Вілсона, в перший день навчання. Пам'ятаєш? – тільки тепер я згадала, де її бачила.

— Ааа...так. Пам'ятаю. Я Елізабет Кларк, а це Грейс Адамс.

— Ем... Вибач, що так раптово з'явилася, просто я увесь цей час тебе шукала. Не знала у якому ти класі. І... я хотіла тобі віддячити, за те, що ти мене тоді врятувала, ось.-вона протягнула мені руку із пакетиком.

— Та...непотрібно було.

— Ні, потрібно. Я тоді дуже злякалась, а ти мені допомогла. Тобі хоча б не дісталось?

— Ні зі мною усе було в порядку. Тай Ен насправді не є таким поганим, як здається...

— Ну гаразд. Ми напевно вже підемо. Не будемо вам заважати.

— Угу. Бувайте.

Але тут, на виході із класу сталося щось дивне. У клас якраз заходив Алан, і брюнетка побачивши його, ОБІЙНЯЛА. Мене це розізлило. Хто вона?

Складний характерHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin