Розділ 10

248 18 0
                                    

POV Ентоні

Щоб там не було, але мені потрібно це перевірити.

...

Останній урок ЗТ. Я, Нік і Елізабет пішли до бібліотеки, виконувати перше завдання міс Браун. Коли ми прибули на місце призначення за одним із столів сиділи решта наших однокласників і щось досить вдумливо читали. Ми підійшли до них, і Адамс добровільно-примусово посадила біля себе Елізабет, ми ж з Ніком сіли навпроти. В нашій компанії стало трохи шумніше, але Коді, як завжди не звертав на нас уваги і продовжував читати. Я взяв розпечатки які нам дала вчителька.

— І навіщо це нам?- щиро не розумів я.- Хіба не було б краще, щоб ми потренувалися, замість того, щоб читати ці дурні листівки!?

— Перш ніж почати тренуватися тобі потрібно знати свої слабкості, для їх тренування, і твої переваги, щоб не зменшувати їх ефективність.- говорила Ел.- Ось мені наприклад, для ведення бою, повинне бути підтренованне усе тіло: руки, ноги, прес. Для Ніка так само, руки і ноги підкачані для сильного удару, а прес натренований у випадку, якщо хтось нанесе удар в живіт. А для тебе основними є: м'язи живота спини і ніг, але про руки також не потрібно забувати. А міс Браун, для кожного з нас ще й вправи відповідні написала. Сподіваюсь що тепер зрозуміло, для чого потрібне теоретичне вивчення.

— Угу...-Сніжок все пояснила, а я навіть не думав, що усе так просто. Ми продовжили читати.

End POV

POV Елізабет

Закінчився урок.

...

Тиждень підійшов до кінця досить швидко. Нарешті довгоочікувана п'ятниця.

— Нарешті... Дістали ті уроки.

— Ага.

— Слухайте люди, ви вільні на вихідних?- запитали Грейс.

— А, що...-це була я.

— Що ти знову задумала, не пам'ятаєш чим закінчилось твоє останнє запрошення нас на мотокрос? Ми думали, що Елізабет розшибеться десь там по дорозі!- почав висловлювати своє невдоволення Нік.

— Ей, охолонь. Не гарячкуй. Я просто хотіла запропонувати вам усім заночувати у мене компанією. Предків на вихідних не буде, накупим чіпсів, солодощів, буде весело! Хто за?

— Я!-я відразу ж підняла руку.

— Ну не знаю....

— І я за!-це був Ентоні.- Ей, Нік, погоджуйся! Буде весело.

Складний характерWhere stories live. Discover now