Розділ 9

259 24 0
                                    

POV Елізабет

Ранок. Звук будильника. Потрібно просинатися. Я, потягнувшись, вимкнула будильник, повернулася до середини ліжка і розплющила очі. Пере ді мною, за сантиметрів 10, сопіло обличчя мого новоспеченого «найкращого друга». Він так мило спав, що мені захотілося познущатися над ним. Я дуууже обережно зробила йому макіяж аля-кіт, і наципила йому на голову обруч з кошачими вушками, це все діло я звичайно сфотографувала. Неймовірно, як він ще до цього часу не прокинувся? Я зробивши вигляд, що нічого не бачила і нічого не робила, почала будити цю сплячу красуню.

- Ей, Ен, прокидайся, час в школу збиратися.

- Ще одну секунду...-мямлив той.

- Ентоні Вілсон, якщо ти зараз же не прокинешся, то я стягну тебе з ліжка і, не знаю яким способом, але затягну тебе у ванну під холодний душ!- мені звичайно не хотілося б змивати з нього усю цю красоту.

- Та встаю я... Чуєш, встаю!

Оскільки я ще до цього моменту сходила в ванну і перевдягнулася, то ми вирішили відразу спуститися на низ, щоб поснідати. На кінці східців я помітила Еммі.

- Еммі, сонце ти уже прокинулась? А мама де?

- Мама сказала, що у неї виникли якісь проблеми і просила передати, щоб ти зробила щось поснідати.

- Гаразд.

- Ем, сестричка... Твій друг що, перетворюється на кота?-Еммі незрозуміло дивилася на Ентоні.

- А, так, це у нього сезонне, скоро і линяти почне.-з смішком говорила я.

- Тобто, я не розумію.-спантеличено говорив Ен, сідаючи на стілець за столом.

- Сестричка, я також хочу бути котом!

- Вибач Еммі, але це не можливо.

- Ууу, знову мене обдурили. Але все рівно, йому іде.- мала підбігла до моєї жертви і почала жмакати кошачі вуха. Після чого він рвонув у ванну кімнату.

- Елізабет Кларк! Бісова жінка! Ти за це поплатишся!- лунали крики з ванни.

І вже через секунду звідти вибіг скажений Ен. Його обличчя було мокре від води, та весь макіяж йому не вдалось змити, ніс залишився трохи чорним. Він погнався за мною, а я в свою чергу втікала від нього. Ми намотували десь п'яте коло по кімнатам. Але раптово Ентоні вирішив скоротити шлях, і переліз через диван. Схопив мене і почав лоскотати.

Складний характерDove le storie prendono vita. Scoprilo ora