HS. 14 ~EmLa_1D

1.4K 76 20
                                    

"Heb je zeker alles bij je?" Vraag ik voor de 67ste keer. "Ja schat, we kunnen echt gaan nu." Zegt Niall ongeduldig. Ik knik en sluit de deur. Met trage pasjes loop ik naar de auto en neem plaats achter het stuur. "Zit je goed Ellie?" Vraag ik nog snel. Ik zie haar door mijn achteruitkijkspiegel knikken en start daarna de Range Rover. Onderweg is het muisstil, het enige wat je hoort is het zachte gesuis van de radio die op het bijna minimum volume staat. Ik zal zeggen dat de stilte niet echt comfortabel is maar ook niet vervelend. We zijn gewoon gespannen. Op Ellie na dan die geconcentreerd naar het schermpje van de iPad in haar handen staart waarop Dora afgespeeld wordt.

Wanneer we aankomen op de luchthaven staan er al snel bodyguards die ons de weg tonen naar het vliegveld. We mogen namelijk rechtstreeks het vliegveld op met onze auto omdat er blijkbaar te veel fans aanwezig zijn. Persoonlijk vind ik het erg want de fans doen dan zoveel moeite om hier te zijn en dan daarna te horen/zien krijgen dat hun 'helden' gewoon gaan doorrijden. Maar het is misschien het beste voor Niall en de andere jongens dat ze nog even hun rust kunnen behouden. Voorzichtig rij ik door de massa heen terwijl Ellie raar rond kijkt. Waarschijnlijk omdat ze schrikt van de fans die kloppen tegen de auto. Niall stelt haar zachtjes gerust en dat zijn dan ook de eerste woorden die er gesproken worden over deze hele auto rit van een half uur.

Wanneer we voor de trap van het vliegtuig staan geparkeerd stappen we uit en neemt Niall, Ellie uit de auto. Hij neemt haar bij zich op de arm, klaar om afscheid te nemen. Ik had mezelf voornomen niet te huilen maar ik betwijfel of dat me wel gaat lukken."Hey Ellie! Papa gaat afscheid nemen van jou.. Papa gaat namelijk op tour. Nu ja dat wil zeggen dat papa gaat zingen voor mensen samen met Uncle Harry, Louis, Liam en Zayn. Maar niet voor zo heel lang hoor! Papa zal snel weer terug zijn! En als papa tijd heeft komt papa zo snel mogelijk bij Ellie en mama naar huis. Want ik kan niet zo lang zonder jou hoor Ellie! Ik hou zielsveel van je! Je bent naast je mama het beste dat me al overkomen is en dat zal altijd zo blijven. Je bent even prachtig als je mama Ellie. Ik ben zeker dat wanneer ik terugkom Ellie een prachtig meisje gaat zijn, want je groeit zo snel. Mijn kleine meid wordt groot en dat gaat veel te snel, ik zou willen dat ik elke seconde bij je kan zijn maar dat gaat spijtig genoeg niet. Maar weet dat ik van jou hou Ellie! Ik zie je doodgraag." Zegt Niall. waarna er een rol over zijn en ook mijn wang.

Nooit had ik me ingebeeld dat Niall zo'n goede vader zou zijn. En hem hier zo bezig zien met Ellie maakt me gewoon ontzettend gelukkig. De tranen zijn daarom ook een deeltje van vreugde. Maar vooral uit verdriet. Al snel komen ook de andere aan. Als eerste Liam die ik stevig omhels en vaarwel zeg. "Dag Ellie! Ik ga je ontzettend missen. Dag kleine meid." Zegt hij nog. Nadat hij Danielle een afscheidskus gegeven heeft loopt hij zwaaiend het vliegtuig in.

De volgende is Zayn die me ook omhelst en een kus op m'n wang geeft. "Ik ga je ook missen Ellie! Braaf zijn he!" Zegt hij met een knipoog en geeft Emma nog een dikke knuffel en zoen waarna hij Liam volgt. De volgende die aankomen zijn Louis en Eleanor. "Oh my god. Charlotte ik ga je missen." Zegt Louis en ik val in zijn armen. "Ik jou ook." Zeg ik. "Ellie'tje, amuseer je. We zien elkaar snel weer. Ik ga je missen." Zegt hij nog en geeft haar een kusje. Na een lang afscheid van Eleanor loopt hij het vliegtuig in.

Tien minuten te laten komen ook eindelijk Harry en Jade aan. "Sorry sorry we zijn te laat." Verontschuldigd Jade zich. Het is duidelijk dat ze al heel de dag haar best doet niet in huilen uit te barsten. Als beste vriendin merk ik dat meteen. Dan zie ik Harry staan. Harry. Mijn allerbeste vriend. Ik kon zoveel bij hem kwijt. Ik ga hem echt missen. Puur vriendschappelijk. Een traan ontsnapt wanneer hij me een knuffel geeft en dat blijkt wederzijds te zijn. "Draag zorg voor jezelf meisje. En voor Ellie! Ik ga je missen. Ik hou van je." Zegt hij en drukt een kus op mijn wang. En ik zweer het allemaal vriendschappelijk. Nadat hij vijf minuten lang heeft staan knuffelen en huillen bij Jade stapt hij nog snel naar Ellie. "Hey schat van me. Ik ga je missen. Ontzettend hard. Je gaat toch nog wel aan me denken niet? Ik hoop het want ik ga dat wel aan jou doen hoor." Zegt hij me een lichte grijns. Ellie knikt zachtjes. "Ik hou van je. Draag zorg voor je mama." Zegt hij nog en geeft haar en kusje en loopt het vliegtuig in. Jade kan het duidelijk niet meer houden en ik open mijn armen.

Huilend duw ik haar voorzichtig weg. "Ik ga even Niall gedag zeggen." Fluister ik. Ze knikt. Dan zie ik Niall staan met een betraand gezicht. Het breekt me. "I-ik ga je missen babe." Zegt hij zacht. "Ik jou ook." Zeg ik huilend en omhels hem stevig. Even lijkt het alsof alles rondom ons verdwijnt. Alleen wij twee. "Wees voorzichtig. Je kan dit babe, je gaat het perfect doen zonder mij hoor. En ik ben snel terug." Zachtjes knik ik maar als antwoord. Ik geloof hem niet helemaal maar laat het maar gaan. "Ik hou van je." Fluistert hij in mijn oor en geeft nog een laatste kus. "Ik hou ook van jou, Nialler." Fluister ik huilend terug.

"Ellie. Ik hou van je." Zegt hij nog, hij geeft haar een knuffel en een kus. Er rolt een traan over zijn wang en wanneer ik me op Ellie focus zie ik dat zei ook huilt. "Ik hou ook van jou papa." Antwoord ze. Dat was de eerste perfecte zin van Ellie. Wow. Een traan rolt alweer eenzaam over mijn wang en langzaam aan is Niall hoger op de trap tot hij verdwijnt in het vliegtuig en de deur zich sluit.

---------------------------------

Wat een hoofdstuk. Dit was echt slecht. Sorry. En sorry voor de -alweer- te late update!

Nog snel een vraagje, wat vinden jullie van 'Bad Curlz - H.S' die pas online staat? 'T is een 'BadBoy fanfic' van Harry. Ik hoop dat jullie hem allemaal gaan lezen want persoonlijk vind ik het plot enzo wel goed! Eerste hoofdstuk komt er op 9 mei. Dan zit ik namelijk 1 jaar op wattpad, ik wil daar graag iets voor doen, maar ik heb geen idee wat.. Jij wel?

Laat het me dan hieronder weten ;-)

Vote en/of comment is erg gewaardeerd!

We love you!

XxxIk en Juul.

@TheWrongMail® #2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu