HS. 12 ~EmLa_1D

1.6K 70 3
                                    

Al snel wordt ik 'is ochtends wakker door die stomme wekker die ik was vergeten uit te schakelen. Met tegenzin sla ik tegen het ding waardoor het op de grond tuimelt maar uiteindelijk wel stopt. Daarna leg ik mezelf terug in Niall's armen en net wanneer ik weer in slaap wil vallen schiet iets me te binnen.

Vandaag is het Pasen, de grote dag! "Niall! Niall!" Zeg ik enthousiast terwijl ik tegen zijn arm stoot. Hij maakt een afkeurend geluidje. "Laat me doen.." Zeurt hij met die sexy ochtendstem van hem. "Neehee! Het is de grote dag!" Zeg ik vrolijk en stap uit bed waarbij Niall me aan mijn pols terug trekt. "Blijf in bed babe!" Zeurt hij nog steeds. "Niall! Daar is nu echt geen tijd voor." Zeg ik met de nadruk op echt en schuif de gordijnen open waardoor zonlicht de kamer vult. Niall kreunt zachtjes en neemt mijn kussen dat hij voor zijn gezicht slaat.

Pas nu, merk ik de kleren op van mij en Niall die verspreid liggen over heel de kamer. Snel raap ik ze bij elkaar en uiteindelijk belanden ze in de wasmand. Stillaan herinner ik me wat er gisteren allemaal gebeurde waardoor er een brede grijns op mijn gezicht ontstaat. Één die al snel wegtrekt bij het zien van mijn spiegelbeeld. Mijn haar zit werkelijk alweer alle kanten op. En uit ervaring weet ik dat kammen geen optie is dus laat ik het momenteel maar zo.

Ik wandel terug de slaapkamer in waar Niall slaperig in zijn ogen wrijft terwijl hij op de bedrand zit. "Goedemorgen sweetheart." Glimlacht hij en geeft me een kusje. "Ik denk dat je iets vergeten op te ruimen bent schat." Merkt Niall op en wijst naar mijn BH in de hoek van de kamer. Ik bloos, hij herinnert zich ook nog alles.. Ik wandel naar mijn klerenkast waar ik een simpele zwarte Superdry joggingbroek uithaal en Niall's te kleine 5SOS shirt. Ik trek snel Allstars aan en loop de trap af.

Met zwierderige bewegingen dek ik in een paar minuten de tafel. Ik besluit snel een eitje te bakken terwijl Niall zich klaarmaakt. Ondertussen werp ik nog eens een vluchtige blik op onze tuin die er geluk piekfijn bijligt. Ik zet de pan met de eieren op tafel en net op dat moment komt Niall in een jeans en een tanktop met een Amerikaanse vlag op de keuken in gelopen. "Wow! Dat ruikt heerlijk, babe!" Complimenteert hij waarna hij plaats neemt aan een tafel die wel erg rustig is zo zonder Ellie.

-

"Klaar?" "Klaar!" Zeg ik blij. Alle eieren zijn verstopt, alle drankjes en hapjes staan klaar, slingers zijn opgehangen, en alle andere decoratie. Goed, alles is klaar. Ik en Niall hebben besloten er een heel feest van te maken en daarom hebben we ook veel meer volk uitgenodigd dan eerst voorzien was. Maar we zijn nog dingen gaan bijkopen en nu komen we zeker toe. Ook ons zwembad is klaar om in te springen iets wat best kan want het weer is bijzonder goed voor deze periode.

Ik denk er opeens aan dat ik nog van kleren moet veranderen en ren snel naar boven. Met een zwaai gooi ik de kastdeur open, waarbij die kraakt, ach ik zou die deur eens voorzichtiger moeten behandelen. Ik speur de kast van boven tot onder, van links naar rechts af maar besluit het simpel te houden en neem gewoon een Hollister shortje met kant aan en een croptopje. Iets simpels maar toch mooi en zomers. Daaronder draag ik simpele sandaaltjes. Na mijn haar uitgekamt te hebben hoor ik hoe het geluid van de deurbel weergalmt door ons huis en haast me de trap af.

"Mama!" Roept Ellie blij en opent haar armpjes als teken dat ik haar moet optillen, dat doe ik dan ook. Wanneer ik op kijk zie ik Lou staan die Lux een handje geeft. "Hi Lou! Hey Lux!" Zeg ik vrolijk. "Hi!" Zeggen ze beiden terug. Ik zet Ellie neer en hurk bij de meisjes neer. "Ellie, toon jij Lux even je Barbie poppen boven dan ga ik al iets drinken met Lou." Stel ik voor. Ellie knikt enthousiast en loopt samen met Lux de trap op pratend over dingen die wij nooit zullen kunnen verstaan.

"Heel erg bedankt om op Ellie te passen!" Zeg ik dan en geef Lou een knuffel. "Dat is graag gedaan! Lux vond het geweldig en Ellie genoot er duidelijk ook van." Lacht ze. Ik grinnik en samen lopen we naar de tuin waar Niall op een ligstoel bezig is met zijn iPhone. "Hey Lou!" Zegt Niall luid en loopt op haar af om haar een knuffel te geven die ze nog steeds lachend beantwoord. "Hi Nialler!" Zegt ze en wrijft eens door zijn haar. "Moet ik je haar niet snel met wat gel omhoog doen, tenslotte komt er veel bekende volk." Grijnst ze. Niall stemt in en loopt met Lou naar boven. Ik loop al snel naar de deur waar alweer aangebeld wordt. "Harry!" Zeg ik blij en geef hem een knuffel gevolgd door Jade.

Pas na Jade een stevige knuffel te hebben gegeven merk ik alle andere op. Louis, Eleanor, Liam, Danielle, Zayn en Emma. "Waar is kleine Ellie?" Vraagt Eleanor rondkijkend. "Boven met Lux." Antwoord ik. "Oh, is Lou hier ook, en Lux?" Vraagt Harry blij. Ik knik. Snel loopt hij naar de tuin om hen hoogstwaarschijnlijk gedag te gaan zeggen. "Wie komt er nog allemaal?" Vraagt Liam. "Geen idee.. Niall heeft een deel van zijn vrienden uitgenodigd, nog een paar bekende mensen, maar ik weet niet juist welke. "Oh." Is het enige wat Liam zegt. Daarop kijk ik hem even schuin aan. "Is dat erg ofzo?" Vraag ik. Een glimlach vormt zich om zijn lippen. "Neet tuurlijk niet!" Zegt hij. Ik knik en open alweer de deur. Wow.

"Euhm hoi! D-demi?" Vraag ik, niet aan Demi de babysitter maar aan dé Demi Lovato! "Hi, jij bent Charlotte?" Vraagt ze. Ik knik als antwoord en onverwacht geeft ze me een knuffel. Daarna loopt ze door en zegt dag tegen iedereen. Daarna volgen nog wat kennissen van Niall. Ook wat voetballers liepen door de voordeur. En vriendinnetjes van Ellie zijn natuurlijk ook uitgenodigd. Wanneer ik denk dat zowat iedereen er is sluit ik de deur.

Na een uurtje besluit ik om stilte te vragen en vertrek ik dat er overal paaseieren verstopt zijn speciaal voor de kinderen. Maar aangezien ik en Niall het zo stom vonden dat dat alleen voor de kinderen was hebben we besloten envelopjes met bonnetjes voor een verwen avondje, of een luxe ontbijt, of een overnachting in een sterrenhotel, te verstoppen voor de 'oudere' mensen. Of nee voor de volwassene. Dat klinkt beter. Iedereen is erg enthousiast om het idee en samen met Ellie ga ik opzoek naar de eitjes. Jade houd haar ene handje vast, ik het andere.

"Kijk daar!" Zegt Jade en wijst naar een chocolade eitje achter een struikje. Ellie glimlacht en gaat het halen. "Ikke ook eitje gezien!" Zegt Ellie en wijst naar een eitje hoog in de boom. Typisch Niall, denk ik in mezelf. Hij heeft er weer niet aan gedacht dat die kinderen daar niet bij kunnen. Ellie loopt naar het boompje en springt tegen de stam omhoog, iets wat eigenlijk wel een grappig zicht is. "Lukt het niet schattebol?" Vraagt Louis. Ellie schudt haar hoofdje en samen met Harry tilt hij Ellie de lucht in zodat ze het eitje kan nemen. Ik ben er zeker van dat Ellie het geweldig vind, dat hoor je aan de manier waarop ze lacht, beter gezegd, giechelt.

Mijn gedachten dwalen af naar straks. Ellie weet dat haar papa weggaat maar ze kan zich moeilijk inschatten wat dat inhoud. Voor haar betekent 'papa weg' dat hij tegen ' s'avonds wel thuis komt. En eerlijk gezegd ben ik bang voor Ellies reactie wanneer ze door gaat hebben dat Niall niet meer thuis komt.. Ik heb altijd gewild Ellie een normaal leven te laten leiden maar hoe ouder ze wordt hoe meer ik door krijg dat dat njet zo simpel zal zijn als eerst verwacht, en die gedacht doet als moeder erg veel pijn.

"Char? Char? Charlotte!" Zegt Jade en zwaait voor mijn ogen. "Je was aan het dromen." Zegt Jade. "Echt waar?" Vraag ik. "Nee, ik zei dat voor de lol." Zegt Jade sarcastisch waarbij ze om haar eigen gedoe lacht, Ellie klapt in haar handjes en lacht uitbundig mee. Ik mag gewoon niet te veel nadenken en ik moet gewoon genieten van deze zalige momenten, want voor ik het weet is Ellie ook 16/18 en fan van één of andere boyband, wie weet.

-------

Hi! Sorry voor de late update! Jullie hebben er inderdaad geen gehad woensdag, klopt! Maar Sleepynialler had het echt erg druk met school en had totaal geen tijd. Net zoals ik daarom dat deze update een dagje later is gekomen. Normaal gezien komt er woensdag gewoon weer een hoofdstuk van Juul. Don't worry!

OH EN LEES MIJN NIEUWE BOEK THE LUCKY ONE PLEASE! Ik begin er pas deze zomer aan maar je kan misschien al wel hem even toevoegen , of comment plaatsen..? Pleassseee?

Vote en(of) comment! Wij appreciëren dat echt!

Liefs, ik en Juul xxxxx

@TheWrongMail® #2Where stories live. Discover now