Proloog.

2.5K 86 9
                                    

P r o l o o g.

Ik wordt stilaan wakker door een over-enthousiaste Jade en de zo'n die onder de gordijn komt piepen. Ik wrijf in m'n ogen en Jade trekt het donsdeken van me af. "Tijd om op te staan schone slaapster. Vandaag is de grote dag. De beste van je leven!" Zegt ze terwijl ze blij in haar handen klapt en daarna de gordijnen openschuift wat me voor een paar seconde verblind. Dan hoor ik zachte voetstapjes deze kant op komen en zie hoe kleine Ellie het bed opkruipt. "Morning Sunshine." Glimlach ik naar haar. "Morgen mammie." Glimlacht ze zwakjes en wrijft met haar handjes on haar oogjes. Iets wat ik net ook deed.

"Kom op schatjes. Kom uit dat bed." Zegt Emma die in alle drukte komt binnen gerend. "Jaja." Zeg ik en zet Ellie voorzichtig neer op de grond en volg daarna zelf. Ik loop wankelend naar de badkamer en kijk wanhopig in de spiegel. "Ik vrees dat Lou niets zal kunnen aanvangen met me." Zeg ik hopeloos. "Tuurlijk wel." Grinnikt Jade. "Ik ben er!" Hoor ik Eleanor op een zingerige toon roepen en ze komt met volle armen de badkamer ingelopen. "Neem ook eens wat vast in plaats van te staren Charlotte."zucht ze en gaat zachtjes door haar knieën als teken dat ik moet voortdoen want dat ze het niet lang meer vol houd. Snel neem ik het kleed van haar over.

Twee uur later ben ik eindelijk klaar. Lou spuit nog wat extra lak op m'n haar zodat ik er voor even weer tegen kan. Ik bedank haar en sta op. Ik loop naar de grote spiegel waar de meiden zich verzamelt hebben. Rond de spiegel is een groot donker laken gehangen. Hun mond valt open. "Wauw. Je ziet er prachtig uit Char." Complimenteert Danielle me. "Dankje." Antwoord ik. "Kom ik ben best nieuwsgierig laat me kijken." Zeg ik opgewonden. Ze lachen en Eleanor haalt het doen van de spiegel weg. Dit ben ik niet. Is het eerste dat door m'n hoofd ga. Wow. Ik ben even sprakeloos en verschillende dingen flitsen door mijn hoofd maar dat stopt al snel wanneer we de deurbel horen gaan.

Ondertussen zit ik samen met Harry in de limousine op weg naar de kerk. Aangezien dat ik niet echt een vader heb, die heb ik natuurlijk wel maar daar heb ik het liever niet over .. ik voel me al misselijk als ik aan hem denk, zal Harry me naar het altaar vooraan in de kerk begeleiden. Eigenlijk ben ik nooit een gelovig persoon geweest maar voor Niall was het een ritueel om in de kerk te trouwen.. Dus ja.. Wanneer ik voel dat er geen bewegening meer is kijk ik op naar Harry. Hij stapt uit en helpt me uit de limousine. Opeens gaan er heel wat flitsen af. Ja wat had je nu gedacht. Snel lopen we hand in hand door naar de poort. Daar staat hij. Niall. In zijn prachtig pak met zijn haren perfect in vorm. Mijn benen beginnen zachtjes te trillen, mijn handen worden klammig en ik ben bloednerveus. "Het komt goed." Fluistert Harry die dat dus blijkbaar gemerkt heeft.

De muziek begint te spelen en Harry en ik lopen naar voren. Hij knijpt zachtjes, geruststellend in mijn hand. Ik glimlach naar hem als bedankje. Wanneer ik vooraan ben kijkt Niall me bewonderend aan. "Je ziet er prachtig uit schat." Fluistert hij. Alweer glimlach ik als bedankje. Woorden krijg ik momenteel niet over mijn lippen. De pastoor begint zijn speech maar eigenlijk interesseert me dat niets. Het enigste dat me bezig houd is een perfect Niall die voor me staat. Degene die ik over een paar minuten mijn man mag noemen.

"Charlotte Clarckson belooft u hierbij plechtig dat u in goede en kwade dagen er zal zijn voor Niall Horan en hem eeuwig trouw blijft? Met andere woorden neemt u Niall Horan tot uw wettige echtgenoot?" Ik knik en hap naar adem. "Ja." Stotter ik. Daarvoor kan ik mezelf wel voor het hoofd slagen. "Niall Horan beloof je hierbij plechtig dat u in goede en kwade dagen er zal zijn voor Charlotte en haar eeuwig trouw blijft? Met andere woorden neemt u Charlotte Clarckson tot uw wettige Echtgenote?" Vraagt de pastoor. Hij knikt. "Ja." Antwoord hij. "Dan mag u nu de bruid kussen." Dit is dan het moment dat ons voor eeuwig aan mekaar verbind.

Geschreven door @EmLa_1D.

@TheWrongMail® #2Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu