*Sajnos ez itt félbemaradt*

319 12 2
                                    


Mikor még a sztorit írtam, pár vázlatot és a jövőben történő dolgot is elmentettem, amit most itt megosztok veletek, és nagyon sajnálom, hogy csak ennyit adhatok. 
Talán egyszer írok egy összetettebb FF-t is a Star Warsról, csak be szeretném fejezni először a HP-sat és Lokit, hogy legalább azok ne legyenek félbemaradottak... 
És még egyszer ezer bocsánat... :( 

Hirtelen a sötétségben egy piros fénykardot láttam ami egyenesen Sarah felé tartott. A nővérem megfordult és hátraugrott, de már késő volt. A fegyver elérte, de nem szúrta át teljesen. Az idős nő ordított egyet és összeesett.

-SARAH!-kiálltotta Luke és Ben egyszerre. A nővérem minden erejét összeszedve felállt és aktiválta kardját. Rémisztő volt, ahogy egy kisebb lyuk van benne. Szembeállt támadójával, aki nem volt más, mint... Mesar? Ő meg mit keres itt? Hisz Ben megölte... A mester és tanítványa segíteni akartak, de Sarah egy szúrós tekintettel megrázta fejét, de ők továbbra is kardjukat markolták, mire a nő meglökte őket az Erővel. Úgy gondolta, neki úgyis mindegy, de ezt még neki kell végigcsinálnia. Mesar felvette szokásos gúnyos mosolyát és támadott a sérültre, aki sebesen védekezett. Tudtam még soha nem harcolt ennyira fürgén, ennyire magabiztosan. Mert már nem félt. Tudta, hogy mindjárt meghal, de nem hagyja azt olyan egyszerűen! Azt akarta, hogy a Ren Lovag is vele menjen a sírba. Nem hátrált, nem is támadott. Csak egyhelyben állt és védekezett. Luke és Ben aggódva figyelték, szívük pedig darabokra tört. Nem tehettek semmit, jól tudták, hogy a haldoklónak ez az utolsó kívánsága. Illetve az utolsó elötti. Mesar függőlegesen feltartotta fegyverét majd Sarah fejét célozva lecsapta, de a nő nagyon résen volt és kivédte. A Ren Lovag nem támadott újra, csak továbbra is egyre erősebben tolta Sarah felé kardját.

-Luke-kiáltotta Sarah, de le se vette Mesarról a szemét-Luke mondanom kell valamit-lihegte, mire ellenfele mégerősebben fogta fegyverét-mikor Yoda a Jakun hagyott, megkérte, hogy keressem meg az első Jedi Templomot, ami még akkor veszett el, mikor ő még nem is élt-nézett mélyen Mesar szemébe, hogy, ha kell azonnal védekezni tudjon, de a Ren Lovag nem tágított pozíciójából-de én már nem tudom megtalálni, így kérlek te tedd meg.

-De mégis hol keressem?-kérdezte Luke vissza.

-Nekem nem volt rá lehetőségem, de Luke az Erő mindig veled van, ezt jól tudod! Hallgass rá és megtalálod! Yoda mestere, N'Kata Del Gormo még 1000 éve rejtett el egy tekercset benne. Ígérd meg, hogy megkeresed!-nézett csak egy pillanatra Lukera, aki bólintott.

-Ígérem-sóhajtotta. Sarah újra belenézett Mesar szemébe és elmosolyodott.

-Ben. Ez a fénykard legyen a tiéd. Ez itt már rengeteg mindent átélt, és most veled kell útnak indulnia-dadogta, és a fájdalmaitól egy könnycsepp folyt végig sápadt arcán-Köszönök mindent-mondta ki, majd egy hirtelen mozdulattal ellökte magától a Sötét Lovagot, aki viszont egy félkörívvel irányt változtatott és beledöfte Sarahba fénykardját, a nővérem sebét teljesen átszúrva. Sarah még mindig mosolygott, de egy kis gúnyt is felfedeztem benne. Mesar elégedett volt, azt hitte vége, de testvérem minden csepp erejét összeszedve egy utolsó vágással leszelte a fejét. Mindketten összeestek és nem mozdultak többet. Ben és Luke arcán könnyek folytak végig, azonnal Sarahhoz futottak és letérdeltek elé. A fiam felvette a fénykardomat és hosszasan figyelte, majd Ben felé tartotta, aki mégjobban elkezdett sírni és eltolta magától.

-Ez az én hibám-zokogta és halott Sarah felé bökött-én tehetek róla!

-Ben én nem értem... azt mondtad megölted Mesart!-komolyodott el Luke, Ben pedig már úgy bőgött, mint egy gyermek.

-Nem öltem meg-szipogta-nem tudtam. Egyszerűen nem ment!

-Ben mondj el mindent! Mond el az igazat!-nézett szigorúan tanítványára, aki sóhajtott.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 28, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

STAR WARS: Halál utáni időkWhere stories live. Discover now