Kurallar.

376 13 1
                                    

Şimdi anlıyabiliyordum hayatımın en kötü kararını almıştım salak gibi kanıp yarışa katılmıştım ya kabul etmeseydim , şimdi hayatıma hiç bir şey olmamaış gibi devam edebilirdim. Hiçbir pişmanlık duymazdım.Yanımda arabayı süren Zayn'ne döndüm.

"Şimdi ne olacak ?!"

"Benim kurallarım Elsie, sadece benim.!"

"Ya kurallarına uymazsam?!"

"Cezanı çekeceksin güzelim."

Yarışma bittiğinde Zaynin arabasına binmek zorunda kaldım. Ve sonuç olarakta arabasındayım ve nereye gittiğimizi bilmiyorum.

"Nereye gidiyoruz peki"

"Evimize güzelim, yeni evine."

"Ne dedin yeni ev.evimiz.?!"

Aniden arabayı kenara çekip bağırmaya başladı." Bak güzelim artık benim kurallarım geçerli.!Anladınmı beni ?!"

Zaynin yanında nedense güçsüz düşmüştüm resmen ne ağzımı aralıyabiliyor nede konuşabiliyordum Hafifçe kafamı sallamakla yetindim. Zaynde fazla üstelemeyip yolumuza devam etti.Lüx Bir evin bahçesine park etti arabayı.Arabadan inip ilerlemeye başladı bende fazla arabada durmayıp arkasından indim.Kapıyı anahtarla açıp girmemi bekledi hızına yetişemiyordum resmen.İçeri girip ilerlemeye başladım yusyuvarlak bir ortamdaydınız sağ tarafınızda mutfağa açıldığını zannettiğim bir kapı ve sol tarafta ise biraz yürüdükten sonra salon karşınızdaydı  ve tam karşınızda ise bir merdiven ev baya lüx inşa edilmişti Zayn merdivenlere ilerleyince bende arkasından ilerliyordum ne yapacağımı düşünüyordum hayatım bundan sonra böylemi olacaktı ? Yukarı çıktığımızda dikdörtgen şekilinde koridor vardı ve sıra boyunca uzayan kapılar. En baştan üçüncü kapının önünde durup kapıyı açtı ve içeri girdi ne yapacağımı bilmediğimde bende arkasından ilerledim. Bembayaz boyalı duvar 4 kişinin rahat rahat sığabileceği bir yatak her yanında iki tane komidin yatağın hemen karşısında duvarı nerdeyse kaplayan bir televizyon yatağın sağ tarafına 1 metre uzaklıkta komple duvar boyu kadar cam ve yatağın diğer tarafında iki tane kapı Zayn direkmen kendini yatağa attı bende ayakta beklemeye başladım.

"İstersen gidip yeni kıayafterinle tanış" Demekki kazanacağından bu kadar emindi yani ? İki kapıdan birini açıp kafamı uzattım.Malesef burası bir giysi odası değil banyoydu arkadan Zaynin sesini duydum. 

"Diğer kapı güzelim."

Diğer kapıyı açıp içeri göz attım burası nerdeyse oda kadar büyük bir giysi odasıydı sağ tarafta zaynin olduğunu sandığım kıyafetler ve sol tarafta ise büyükanne kıyafetlerini aratmıyacak kıyafetler ve tam karşıda duvarı kaplayan ayna ve önünde masa üstünde makyaj malzemesi olduğu sandığım eşyalar komple bir duvarın yarısı askılarda dolu elbise ve diğer yarısı ise çekmecelerle doluydu. Askıları karıştırmaya başladım burda bana göre nerdeyse hiç bir şey yoktu hepsi uzun çiçek deseli b*ktan kıyafetlerdi onları umursamamaya çalışıp ilk çekmeceyi açtım karşıma jean'ler ispanyol paçalı pantolanlar çıktı ikinci cekmeceyi açtığımda normal tişörtler çıktım üçüncü çekmeceyi açtığımda karşıma iç çamaşırlar çıktı bunlarda ne bunları Zayn onun karşısında giyiceğimi düşünmüyor galiba ?! O kadar sapık kıyafetlerdiki biraz karıştırınca pembe bir kelepçe ve kırbaç buldu hemen çekmeceyi kapattım. Diğer üç çekmenin içindede ayakkabılar. Hemen bu odadan çıktım. Zayn hala yatağın üstünde uzanıyordu

"Ordaki büyükanne kıyafetlerini giyeceğimi sanmıyorsun herhalde ?!

"Sanmıyorum güzelim giymek zorunda olduğu söylüyorum!! Ve şimdi şuraya otur"

Eliyle işaret ettiği yere gidip oturdum.Konuşmaya başladı

"KURAL1: Erkeklerle konuşmak yok.!

KURAL2:Şort etek ve açık kıyafetler giymek yok

KURAL3: Bana karşı gelmek yok

KURAL4:Erkeklerle dövüşmek yok

KURAL5: Bu kuralların hepsine uyulacak.

Bu kadarıda fazlaydı  hayatımın sikmişti resmen. 

"Şimdi üzerini değiştir ve gel uyuyacağız"

Ne ben ve Zayn aynı yatakta uyumak. Ne diyo be bu ben daha babamla bile uyumadım.

"Ops olmaz beraber yatamayız.?!"

"Sana sormadım şimdi git ve üzerini değiştir.!"

Sert kız cidden ağlama derecesine geldi ama hemen giysi odasına gidip bulduğum pijamayı üstüme geçirdim bide pijama olsa bilgiğiniz elbise bu -multimediada- odaya girdiğimde Zaynin yatakta sadece siyah bir boxer'la olduğunu gördüm yatağın yorganını açıp içine girdim arkamdan Zaynde yatağa girdi. Yatağın neredeyse en ucunda yatıyordum ve uyumaya çalışıyorum.Birden iki tane kol ellerini karnımda birleştirip kendine çekti. Resmen Zaynin erkekliğini arkamda hissediyorum. Başını boyun çıkıntıma yerleştirip

"İyi geceler Güzelim"

Evet arkadaşlar bu bölümünde sonuna geldik lütfen voe ve yorum yapın :( pleasee :D

Black GirlHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin