Sarhoş.

390 9 2
                                    

Sinirli bir şekilde solumaya başladı. Zaynin bu tipinden gerçekten korkabilirdim.

"O kıyafetler sadece ama sadece ben yanındayken giyilicek elsie ?!"

Buda bişeydi en azından büyükanne gibi giyinmeyecektim Zaynin yanında. Hdi ama yanınızda Zayn var ve büyükannne gibi giyiniyorsunuz hayır istemiyorum kalsın.

"Anladın mı beni?!" 

" Tamam be anladık kükreyip durma " Dedim yüzüm yastığa gömülüyken sesim gerçektende çok garip çıkmıştı.

"Şimdi hazırlan gidiyoruz."

"Nereye ? "

"Bara kızım olduğunu göstereceğiz bebeğim."

"Peki."

Aynı anda ayaklanıp giysi odasına girdik. Elime düz kırmızı mini göğüslerimi ortaya çıkaran bir elbise ve siyah süet topuklu ayakkabımı aldım. Zayne bakmadan banyoya girip giyindim saçlarıma ellerimle şekil verdim ve bir parlatıcı sürdüm makyaj yapmama gerek yoktu - multimedia kızımız ve giydiği elbise- Banyodan çıkınca karşımda siyah jean ve beyaz tişört üstünede deri bir ceket giyen Zayne baktım.

" Neden bu kadar açık giyiyorsun ?"

" En kapalısı bu işine gelirse. Yalnız hiç uyumlu olmadık?"

"Önemli değil."

Zayn bugün çok soğuktu. Bugün kesinlikle içicektim sonuna kadar olduğum durumdan nefret ediyorum yaptığım bir hata yüzünden Zayn benden bıkana kadar burdayım.

" Senden bıkacağımı sanıyorsan yanılıyorsun güzelim."

Sanki düşüncelerimi okumuş gibi cevap verdi Zayn

"Göreceğiz" Dedim hemen arkasından ilerlerken.Garaja inip Siyah audi r8'e ilerledi bu arabaya bayılıyorum bende beyazı var. Biraz daha garaja göz gezdirirken kendi arabalarımı gördüm. Range rroverım bmw'lerim audi'lerim hepsi burdaydı.

"Benim arabalarımın burda ne işi var."

"Eve gidip uğraşma diye getirttim."

"Peki." Zayn arabaya binince bende hemen arkasından ön koltukta yerimi aldım Zayn garajın kapısını düğmeye basarak açtı ve gaza bastı. Gerçekten iyi hız yapıyordu. Aslında başka koşullarda Zayn'le iyi bir çift olabiliriz diye düşündüm. Neler saçmalıyorum ben. Düşüncelerimden kurtulmak için radyoyu açtım.

Adele Love Song çalmaya devam ediyordu.Şarkı biraz dinledikten sonra geldiğimizi fark etiim. Zayn arabadan inince bende indim.Zayn kolunu omzuma atıp sahipleyici tavrını sergiledi Topuklu ayakkabıyla hemen hemen Zaynin boyuna gelebiliyordum topuklu aykkabı olmayınca omuzlarına. İçeri girdiğimizde her zamanki gibi sürtükler ve onları birazdn becerecek olan adamlarla doluydu.

Zayn beni ilerletirken herkezin gözleri üzerimizdeydi ve müziğin sesi kesilmişti. Tabi üzerimizde olması lazımdı doğal olarak.Buraların Kötu çocuğu ve Kötü kızı.Zayn ilerleme devam edip ilerdeki locaya oturdu. Bende tam yanıma oturucakken beni çekip kucağına oturttu.Etrafımızdakiler tekrar bize döndüklerinde Zayn eliyle haraket verip müziği başlattı insanlar tekrar eski hallerine dönüp deliler gibi birbirlerine sürtünmeye başladılar.

" Ne yaptığını saıyorsun Zayn?!"

"Kızımı kucağıma oturturuyorum buna alışsan iyi olur güzelim."

"Tanrım" Diyerek inledim.

"Benim adımı haykırarakda inleyeceksin güzelim çok yakında."

"Ne diyosun be " Diyerek kalkmaya çalıştığımda elleriyle beni kucağına daha çok bastırdı.Kucağında debelenmeye başlayınca

Black GirlHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin