11

581 113 11
                                    

TIZENEGY !

"Ez valami átverés akar lenni?" suttogta Taehyung, bizonytalanság jelent meg a hangjában.

Jungkook Taehyung ágyán feküdt kis kifli-nagy kifli pózban az ágy tulajdonosával együtt, kezeik összekulcsolva. A másik ágyon Jimin és Suga néztek valamit Yoongi laptopján.

"Én is ezen gondolkodtam. Miért nem kérdezett senki semmit?" suttogott Jungkook is.

Taehyung felült, Jungkook öleléséből kibontakozva (már is hiányzott neki a melegség, melyet a fiú adott, de először tennie kellett valamit), majd megköszörülte a torkát.

Jimin és Suga ránéztek egy másodpercre, mielőtt újra a laptopra fókuszáltak volna.

"Öm, észrevetettek valami változást mostanában Jungkook és köztem?" kérdezte Taehyung.

"Jungkook egyáltalán nem használ megtisztelő névmásokat, mikor hozzád beszél." válaszolt azonnal Jimin. "Eddig használt, ha a közelünkben volt, de most, még ha Jin-hyung ott van, akkor sem hív hyungnak."

"Ó!" jegyezte meg Taehyung. "Azt hiszem ezt már rég elakartad mondani, igaz?"

"Ühüm." bólintott Jimin, majd mereven bámult Jungkookra. "Mert nem szeretném, ha egy két évvel idősebbet úgy kezelne engem, mint téged."

"Téged még mindig hyungnak szólítalak." ellenkezett Jungkook s meghúzta Taehyung pólóját, hogy rá figyeljen a fiú. "Még mindig, igaz, Tae?"

"Persze, Jungkook-ah." biztosította Jungkookot, mielőtt újra Jiminre nézett volna. "Szóval... ezen kívül észrevettetek valami mást is?"

Suga végül felpillantott. Először rájuk nézett, majd Jungkook kezére, ami Taehyung pólóján volt, aztán a kévés helyre a két maknae között.

"Sokkal... jobban ragaszkodtok egymáshoz." válaszolt. "Ez cuki."

Taehyung és Jungkook egymásra néztek, míg Jimin Sugára, mindannyian hitetlenséggel. Nagyon ritka volt Yoongi szájából a cuki szót hallani.

"Épp, ahogy gondoltam. Még mindig neked van a legélesebb szemed a bandából." kiáltott föl Jungkook. "Yoongi-hyung a legjobb."

"Szeretlek , hyung." csinált szívet Taehyung a kezével.

"Fasza." bólintott Suga, majd újra a laptopját figyelte.

Jimin rá nézett, majd Taehyungra és Jungkookra.

"Tudjátok, semmi kedvem kideríteni, hogy mi folyik itt." sóhajtott.

ÉRZÉSEKWhere stories live. Discover now