2

894 127 8
                                    

KETTŐ !


Épp a színpadon álltak s kezükben tartották Az Év Előadója díjat. Mindegyikük sírt. Namjoon-hyung angolul mondott köszönetet a rajongóknak remegő hanggal, Yoongi arcán patakokban folytak le a könnyek. Jungkook szintén sírt, eközben meglepettnek és boldognak is tűnt egyszerre. Örvendett, hogy egy ennyire tekintélyes díjat szereztek és mindezt a rajongóiknak és a rengeteg munkájuknak köszönhetik. Taehyung nem vette észre, hogy neki is kicsordultak könnyei, egészen addig, míg arcán nedvességét nem érzett.

Amikor a konfetti hullani kezdett, minden szürreálisnak tűnt. A közönségre nézett, ami a rajongóikból állt s néhány emberből, akiket mindig is csodáltak.

Megcsinálták.

Mikor megfordult, hogy megnézze a tagokat, legelőször Jungkookot pillantotta meg. Taehyung ösztönösen közelebb ment a fiúhoz s köré fonta karját.

"Tae." mormolta Jungkook a másik vállába. "Tae..."

"Tudom." veregette meg finoman a maknae hátát. "Megcsináltuk, Jungkook-ah."

A tömeg még mindig tapsolt és a neveiket kiabálták. Mindegyikük sírt, eszelősen vert szívük. Körülöttük óriási zaj volt, Taehyung mégis képes volt hallani a halk hangokat, amiket Jungkook adott ki sírás közben, hisz arca még mindig az idősebb vállába volt temetve.

Lehetetlenül közel tartotta magához Jungkookot s folyamatosan ismételte, hogy "Megcsináltuk!". Tudta, hogy örömkönnyek voltak, de utálta sírni látni Jungkookot.

Azon tűnődött miért érzett másképp, mikor a többi tagot látta sírni s miért másképp, amikor Jungkookot. Ha a többiek sírtak, Taehyung próbálta megkeresni az okát és megoldani azt. Viszont mikor a maknae sírt, a legelső az volt, hogy megnyugtassa őt és majd utána találja meg mi is okozta a problémát.

Taehyung azt hajtogatta magának, hogy azért van ez, mert ő a maknae.

Nem értette miért tört elő újra az a bizonyos érzés, mikor Jungkook elengedte őt és az ingujjába kapaszkodott, mikor elhagyták a színpadot.

-
köszönöm az előző részhez írt hozzászólásokat♡
(és a fenti képen TAEHYUNG JUNGKOOK ÖLÉBEN ÜL!!! HALDOKLOM.)

ÉRZÉSEKOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz