Anıl'dan Pelin'e Evlilik Teklifi ♥

81 5 2
                                    

Anıl sadece bi kaç yılda Pelin'in kendisine ne kadar çok değer verdiğini, hafızalarına ne kadar güzel anılar eklediğini, ne kadar mükemmel bir eş olabileceğini artık iyice anlamıştı. Mesela Pelin'le uzun bi yolculuğa çıksa o yol çekilebilir. Çünkü Anıl içinde, Pelin içinde ilk olarak karakterin yüceliği ön plandadır. Kendisini mutlu etmesi yeterlidir. İkisi de birbirinde bulması gerekenleri bulur. Anıl'a göre Pelin dünyanın en güzel kadını. Pelin'e göre Anıl dünyanın en yakışıklı adamıdır.  Anıl artık bu güzel ilişkinin ismini koymak ister.
Pelin'in doğum gününe sadece 2 gün vardır. Anıl ondan daha heyecanlı olur ama ona belli etmez. Çünkü büyük sürpriz için o güne kadar hazırlıkları tamamlaması gerekir. Telefonunda notlar kısmını açarak gereken şeyleri not alır. Mum,ışık,müzik kutusu Vs. herşeyi en ince detayına kadar düşünür. Pelin onu düşünceli ve meşgul görünce yanına gider.
-"Hayırdır hayatım. İyi misin sen sanki canın bişeye sıkkın gibi gözüküyorsun." diye sorar.
-"Yok hayatım yaa sen yanımda olduktan sonra benim canım neye sıkılabilir ki. Herşey gayet yolunda. Dalmışım öyle." diyerek gülümser.
Pelin onun güldüğünü görünce herşeyin yolunda olduğunu anlar ama bişey sakladığının da farkındadır. Çünkü sevgilisini çok iyi tanır. Üzgünken nasıl güler, gerçekten mutluysa nasıl güler bilir. Bişey sakladığını anlar ama üstelemez.
-"Peki aşkım. Ben bi kahve yapayım sonra sete gideceğim. Sende istiyor musun?"
-"Yok aşkım afiyet olsun sana.."
Anıl Pelin'in evden çıkmasını bekler. Pelin kahvesini içtikten sonra sevgilisini öperek evden çıkar.
Anıl da hazırlanıp annesiyle sözleştiği yerde buluşur ve Pelin'e yüzük bakmak için mekan mekan gezerler. Bir yandan kendini kameraya alır video hazırlamak için. Annesinin büyük yardımıyla yüzüğü aldıktan sonra onu eve bırakır. Daha sonra babasına dekor konusunda kullanacağı kumaşları almasını rica eder. Babası da ihtiyaç olan kumaşı getirtir. Anıl mekanı dekor etmek için diğer kalan ihtiyaçları alıp arkadaşının evine geçer. Bi kaç arkadaşını daha çağırıp konuyu anlatır. Yardım lazım demeye gerek kalmadan biz de yardım ederiz diyen dostlar onlar. Hepsi çok büyük destek çıkar Anıl'a. İşleri detaylı konuştuktan sonra herkes evlere dağılır. Anıl yolda giderken Pelin'i arayıp set çıkışı bi yerlere yemeğe gitme fikrini sorar. Olumlu yanıt alınca eve gidip üstünü değiştirir. Pelin'i rol aldığı dizinin setine gidip işlerinin bitmesini bekler. 10 dakika içinde arabaya atlayıp sevdikleri bi mekanda yemek yerler. Yemek esnasında ikiside birbirine günlerinin nasıl geçtiğini sorarlar. Çünkü hayat paylaşınca güzeldir. Birbirlerini her zaman ki gibi dinledikten sonra Pelin ;
-"Aşkım sen spordan başka bişey yapmadın mı?"
-"Yok aşkım. Sahilde Ömer'le yürüdük biraz. Sonra eve geçtim işte."
-"Anladım aşkım."
Yemek sonrası eve geçince Anıl konsol oyunlarına dalıp gider. Pelin'de sosyal medyada biraz vakit geçirir. Fazla yorulduğu için Anıl'a uyuyacağını söyler.
Ne kadar uyku hevesiyle yatağa girmiş olsa da evin küçük erkeği şakir Pelin'i uyutmaz. Patisini sürekli kolunun üzerine koyar. Kendisiyle ilgilenmesini ister. Pelin şakiri alıp tekrar salona geçer.
Anıl oyunu bırakıp Pelin ve şakirle ilgilenmeye başlar. Şakirle olan diyalogları Pelin video kayıt alarak instagram hesaplarına atar. Ancak bu sohbetin ardından gerçekten herkesin uykusu gelir. Pelin'in seti, Anıl'ın da yapması gereken şeyler vardır. Sabah alarmı çaldığı gibi ikiside hazırlanıp yürüyüşe çıkar. Kilometrelerce yürüyüşün ardından Anıl'ın canı sıcak simit çeker.
Pelin sevgilisinin elini tutup bi pastaneye götürür. Gözüne kestirdiği simitleri alıp eve geçerler. Anıl'a güzelce kahvaltı hazırlar. Kahvaltı yaparken Anıl;
-"Hayatım bugün gece çekiminiz de var di mi?" diye sorar.
-"Evet aşkım ya. Geç gelirim ben."
-"Tamam hayatım. Ben gelir seni alırım."
Pelin tabakta duran son yeşil zeytini ağzına attığı gibi toparlanıp evden çıkar. Tam inecekken tekrar zile basar.
Anıl kapıyı açınca Pelin ona bakıp ;
-"Aşkım hiç söylemiyorsun. Öpücüğümü unuttum."
Sevdiği adamı öptükten sonra hızlı adımlarla aşağı iner.
-"Yavaş acele etme. Seni çok seviyorum." diye arkasından seslenir Anıl.
-"Bende seni seviyorum." yanıtını duyar. Kendisi de hazırlanıp arkadaşlarıyla doğum gününün olacağı yere gider. Kum detayından kumaş dikimine, en ince ayrıntısına kadar herşeyi hazırlar. Pastayı yaptırdığı yeri arayıp yarına kadar hazır olup olmayacağını sorar.
Herşey tamam olur. Sadece saatler kalır Pelin'e sürprizleri göstermek için.
Arkadaşlarını da alıp eve geçer. Klasik erkek ortamı oluşur bi anda. Herkes kendi kafasında takılırken Anıl yarın giyeceği şeyleri getirip arkadaşlarına danışır. Tek tek gösterip "Bu nasıl olur, sizce bu olur mu?" sorularını sorarken herkes farklı bi fikir sunar. Yine Anıl'ın aklı karışık. En iyisi annesine sormak. Fotoğraflarını çekip annesine yollar. Anne bu. Evladına bu sana yakışmaz der mi hiç ? En güzelini seçerek "Bu sana hepsinden daha fazla yakışır annem.." yanıtını alır Anıl.
Annesiyle konuşması bittikten sonra Pelin'i arar :
-"Aşkım benim. Ne kadar kaldı çekimlerin bitmesine?"
-"Daha var ya. Geç gelirim ben sen uyu bekleme beni oldu mu aşkım."
-"Tamam hayatım. Ben uyurum o zaman. Kolay gelsin sana. Seni seviyorum görüşürüz."
-"Bende seni seviyorum aşkım görüşürüz."
Anıl Pelin'e uyurum dedi ama uyumayacağını söyleyemedi. Açık bi yer bulup Pelin'in sevdiği cips ve içeceği alıp eve gelir. İçeceği içmese bile cipsi görünce yiyeceğinden emindir. Sosyal medyada vakit geçirdikten sonra televizyon izler kısa bi vakit. Sonra vakit geçsin diye oyun oynamaya başlar. Ona dalıp gidince anahtarla kapının açıldığını duyar. Uyuyor numarası yapıp Pelin'in yanına gelmesini bekler. Pelin ise ışığı ve tv'yi açık görünce salona geçer. Anıl'ı üstü açık bi şekilde uyurken görür. Üzerini pikeyle örterken Anıl birden ;
-"Aşkııııım" diye bağırır.
-"Anıl yaa. Allah aşkına ödüm koptu. Çok kötüsün ya. Sen uyurum demiştin hala uyumamışsın."
-"Aman da aman. Benim meleğim korkmuş mu? Ben bu saatte sette çalışırken sen uyuyabildin mi ki bende uyuyayım? Bu güzellik beklenmeye değer."
Pelin bu cevap karşısında Anıl'a sarılır.
-"Aşkım bak sana cips aldım. Set sonrası stres ve yorgunluğunu atarsın.."
-"Yaaa. Çok seviyorum seni çok. Bi kereden bişey olmaz yiyeceğim valla."
-"Ye aşkım ye. Spor yapıyorsun zaten bişey olmaz."
Cipsi kapıp Anıl'ın yanına uzanır. Anıl bi yandan yarım kalan oyuna devam eder.
-"Eee aşkım nasıl geçti günün?" diye sorar. Oyuna daldığı için kafasını çevirmeden soruyu tekrarlar.
-"Aşkım cipsi gördün beni duymuyorsun heralde. Nasıl geçti diyorum günün?"
Ses seda gelmeyince kafasını çevirir. Pelin'in daha cipsi yarılamadan uyuyakaldığını görür. Ayağa kalkar. 20 saniye boyunca izler Pelin'i..
-"Çok güzelsin ya. Doğum gününün gecesinde set işlerindesin. Yorgunluktan şuracıkta uyuyakalmışsın. Nasıl da güzel uyuyorsun. İyi ki benimsin iyi ki."
Sözlerini söyledikten sonra Pelin'i kucaklayıp yatağına götürür. Anıl'da yanına uzanır. Sabah'ın ilk ışıklarında alarm çalar. Pelin set yorgunluğundan unutmuştur doğum günü olduğunu. Uyandıkları gibi rutin işleri yaparlar. Anıl özel bi yere gidecekleri için hazırlanmasını ister. Pelin'in aklında soru işaretleri döner. Hazırlandıktan sonra Anıl'a dönüp ;
-"Aşkım bugün ayın kaçı ? Hayır yani özel bişey vardı da ben mi unuttum."
Anıl Pelin'in elinden telefonu alır. -"Madem tarihi bilmiyorsun. O zaman biraz daha bekle. Gidince görürsün.." cevabını verir. Arkadaşları da hazırlanıp önce pastayı alır sonra da partinin olacağı mekana doğru yola çıkarlar. Pelin Anıl'dan telefonu kapıp tarihe bakar.
-"Yaaaa bugün benim doğum günüm."
der.
Anıl kafasını sallayınca;
-"Ama nereye gideceğimizi sorma bak o sürpriz işte." Cevabını verince Pelin şaşkın bi şekilde önüne döner. Çok heyecanlı ve mutludur.
Taksiden inince tekneye binip mekana giderler. Pelin'in yürüyeceği yol kenarlarını mumlarla süslemiştir.
Teknede Pelin'i denizi izlerken videoya alır. Daha sonra tekneden inip Pelin'in önüne geçip yürüyüşünü videoya alır.
Pelin mumların olduğu yolu takip ederken Anıl onu çekmeye devam eder.
-"Ya bunları sen mi hazırladın." diye sorar Anıl'a..
-"Ya zamanlama bile çok güzel gün ışığına bakar mısın." diye de ekler.
Yürüdükçe güzelliklerle karşılaşır ve Anıl'a dönüp ;
-"Ya bunlar çok güzel ağlamak istiyorum.." diyip dudaklarından öper sevdiği adamın.
Yaklaştıkça duygulanır. Güzellikleri gördükçe gözleri dolmaya başlar. Birinin özellikle de hem sevip hem sevildiğin birinin senin için özel bişeyler yapması.. Bu duygunun tarifi olamaz. Masaya oturup romantik ve güzel duygularla dolu yemeklerini yerler.
Anıl Pelin'e bi zarf uzatır.
-"Aşkım sana bişeyler yazdım. Bunu şuraya geçip okur musun tek başına. Ama bitirene kadar arkanı dönme. Ve son satırı okurken haykırmanı istiyorum."
Pelin zarfı alıp Anıl'ın işaret ettiği yere geçer. Anıl bi yandan kamerayı hazırlar. Zarfı açan Pelin, kağıtta sıralanmış tarihler ve yanlarında yazan birer cümle görür.
-"Şu tarihte ilk yemeğimizi yedik. Şu tarihte bana ilk kez seni seviyorum diyip beni öptün. Şu tarihte bana çok güzel baktın. Şu tarihte ilk birlikte yolculuğumuza çıktık..Ben Şu tarihte ilk hastalandım ve sen ilk kez yanımdaydın" satırlar böyle devam ederken şu noktada Pelin'in gözleri dolmaya başlar.
-"Ben seninle yeniden doğdum. Ben seninle her geçen gün her bakışımda sana yeniden, yeniden aşık oldum. Hastalığımda sağlığımda, sevgin ve saygınla, bakışın ve duruşunla, bana olan aşkınla bi ömür yanımda olmaya var mısın ? Seni çok seviyorum.."
Pelin son cümleyi haykırarak söyler.
-"Kadınım." diye bağırır Anıl..
-"Benimle evlenir misin?" diyerek asıl soruyu sorar.
Arkasını dönünce sevdiği adamı diz çökmüş ve elinde yüzükle gören Pelin ağlayarak defalarca evet diye bağırır. Anıl kalkıp sevdiği kadının mutluluktan bile olsa dökülen yaşlarını silip onu öper. Daha sonra yüzüğü parmağına takar.
"Seni seviyorum. Seni çok seviyorum." sözlerini söyleyip Pelin'e sarılır. Sımsıkı.
-"Hadi bakalım aşkım. Gidiyoruz. Dostlarımız bizi bekliyor."
Pelin'in elinden tutup partinin olacağı mekana doğru yola çıkarlar. Varıp içeriye girince bi ihtişamla herkes güzel çifti karşılar. Hayat seni sevince şarkısını söylemeye başlar Doğukan. Güzel çift dans etmeye başlar daha ilk dakikalardan. Şarkı sonunda Pelin mikrofonu eline alıp şarkının nakaratını Anıl'ın gözlerine bakarak söyler. Dakikalarca şarkılar ve danslar eşliğinde eğlence dolu olarak geçer parti. Pelin yine şarkı söylemeye başlar. Anıl ise arkasında saksafon çalarak Pelin'e eşlik eder. Derken pasta gelir. Pelin dileğini diler. Anıl ile birlikte mumları üfler.
Gece böyle eğlence ve mutlulukla sürer gider.
Kadın böyle güzel sevmeseydi, Adam böyle güzel karşılık verir miydi ?
Pelin böyle hayat dolu olmasaydı, Anıl onunla hayatını birleştirmek ister miydi ?
Adam güzel. Kadın güzel.
Aşk hepsinden güzel..
《《 Devamı gelecek..》》

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Oct 29, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Adını Sen KoyHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin