Hoşgeldin 2014 🎉

48 4 2
                                    

Pelin ve Anıl yaşadıkları yoğun iş sürecinin ardından tatile çıkma kararı alırlar..Tatil yapmak için kararlaştırdıkları yer Uludağ olur..
Akşamdan valizlerini hazırlayan genç çift, saatin alarmı çalar çalmaz uyanırlar..Kahvaltı yaptıktan sonra havaalanına istikamet alırlar..
Uykusuzluğu devam eden Pelin, uçağa bindikten sonra kafasını Anıl'ın omzuna koyarak uyur..Anıl'da o arada kulaklığını takıp müzik dinler..Yolculuk sırasında bu şekilde devam ederler..Uçak iniş yapmadan 15,20 dakika önce Anıl, Pelin'i uyandırır..Pelin'in uykusu açılınca Anıl ona ;
-"Aşkım hadi bu anı bi daha çekip sosyal medya da paylaşalım..Video atmamızı özlemişler hem.." der..
Pelin onayladıktan sonra aynı şekilde o anı bi daha yaşarcasına video çekip atarlar..Takipçileri tarafından büyük ilgi ve güzel yorum alır video..
Otele vardıktan sonra yarım saat kadar yerleşip dinlenirler..
Daha sonra yemek yemeğe inerler..
Faranjit hastalığı olan Pelin, en az yılda iki kere bu sorunla karşı karşıya geldiği ve en ufak şey de hasta olduğu için sıkı giyinir..Zaten annesi gitmeden önce özellikle uyarmıştır kendine dikkat etmesini..
Anıl bi daha uyarır sevdiği kadını..
-"Aşkım bak sıkı giyin, çabuk hasta oluyorsun sen.."
-"Tamam hayatım ben bi sıkı giyineyim sende beni kontrole tâbi tutarsın olur mu?"
-"Sen dalga geçtin madem bende dediğini yapayım..Bakayım herşey tamam mı?"
Anıl kontrol edip ;
-"Aferin benim güzel kızım..Hadi şimdi çıkabiliriz..
Kayak yerine inip önce etrafa bi göz gezdirirler..Kayak yapmak için merdivenlerden inmesi gereken çift, merdivenlerinde buzdan dolayı kaygan olduğunu görünce önce Anıl iner..Dikkatli şekilde basamakları inen Anıl, sevgilisini uyarıp dikkatli olmasını söyler..Pelin arkasını dönüp inmek ister.. "Kayarım" korkusu yaşadığı saniyeler de merdivenlerden tam inecekken, birden dengesi bozulur ve kollarını sallayarak dengeyi sabitleyip düşmemek için çaba gösterir..Ancak tam o anda Anıl elinde ki kayak sopalarını yere fırlatıp Pelin'i kollarıyla tutmayı başarır..Saniyelerce bakışan çiftin gözleri konuşuyordu..
Pelin : Herşeyin bi sonu vardır..Ancak benim bu adama olan güvenimin ve aşkımın bi sonu yok..Her geçen gün daha çok seviyor, daha fazla güveniyorum..İyi ki sen be adam..Hayatım da olduğun için teşekkür ederim..
Anıl : Bu gözler, bu bakış..Bu sarılış, bu koku..Nasıl sana aşık olmayayım ben..İyi ki sen kadınım..Benim olduğun için teşekkür ederim...
Saniyeler eşlik ediyordu bu bakışlara..Kimse duymuyordu ama güzel çift gözleriyle anlatıyorlardı söylemek istediklerini..
Bu sadece aşıklara özeldi..Sadece aşık insanlar konuşmadan anlaşabilirdi..
-"Aşkım lütfen dikkatli ol lütfen..Ya ben olmasaydım..Ya sana bişey olsaydı..?" diyerek paniklemeye başladı Anıl..
-"Hayatım ama bak bişey olmadı çünkü sen yanımdaydın..Kahramanım benim..Sensiz zaman geçirmeyeceğim için "Ya ben olmasaydım" diye sormaya da gerek yok..Sen hep yanımda olacaksın.." cevabını vererek teselli etti Anıl'ı..
Artık kaymak için hazırlardı..Anıl'ı soluna alan Pelin, ânı ölümsüz kılmak için bi selfie çeker ve bunu sosyal medya hesabından paylaşır..Daha nice fotoğraf çekerler..Sarılıp eğlendiklerinin kanıtı olan bi kaç fotoğraf ve video..Bugünün özel bi anısı vardır..31 aralık olduğu için birlikte girecekleri ilk yılbaşı olacaktır..Fazla yorulmamak için biraz kayıp daha sonra dinlenmek üzere odalarına çıkan genç çift akşam için giyecekleri kıyafetlere göz gezdirirler..Pelin bordo renk, sırt ve göğüs dekoltesinin olduğu bi elbise seçer..Anıl ise beyaz gömlek ve siyah bi pantolon giyecektir..Tabi gömleğinin üzerine pantolon askısı da olacaktır..Genç çift hazırlandıktan sonra dışarı da yemeğe çıkarlar..En güzel en sakin bi restorandan rezervasyon yaptıkları için oraya giderler..Masanın şıklığı, ortamın sessizliği, çalan o sakinleştirici müzik, herşey çok güzeldir..
Anıl, Pelin'in sandalyesini çeker oturması için...Ve daha önce sipariş ettiği bir buket kırmızı gülleri Pelin'e uzatır..
Pelin gülleri kokladıktan sonra tam yanına koyar..
Zaman genç çiftin birbirlerine aşk ile bakması ve hoş sohbetiyle hızla geçer..
Anıl Pelin'i dansa kaldırır..Gece saatlerin 00.00 olmasına dakikalar kala çift müziğin verdiği huzur içinde dans etmeye başlar..Bi kaç dakika sonra geri sayım başlar..10 dan geriye sayılır..0'a geldikten sonra ise güzel çift birbirlerine sarılır..Anıl, Pelin'in dudaklarından öptükten sonra ;
-"İlk yeni yılımız kutlu olsun hayatım..Nice senli yıllara" diyerek Pelin'in yeni yılını kutlar..
-"Nice senli ve bizli yıllara aşkım" diye cevap verir Pelin..Anıl bi daha sarılır sevdiği kadına..Tam o anda garsona işaret eder..Garson el aynasını kaptığı gibi Anıl'ın işaret ettiği yere gelir..
Anıl ;
-"Aşkım inanmıyorum..Arkanda ki kadın bence benim hayatımda gördüğüm en güzel kadın olmalı.." der..
Pelin ne demek istediğini anlayamaz..
Hemen arkasına dönüp Anıl'ın bahsettiği kadına bakar..Ve gülümser..
Çünkü garson elinde ki aynayı Pelin'in arkasında durup ona doğru tutuyordu..Pelin kendisini aynada görünce Anıl'a baktı..
-" Sence de aynaya bakan kadın benim hayatımda gördüğüm en güzel ve en sevilesi kadın değil mi ?" diyerek gülümsedi Anıl..
-"Hayatım öyle bi anda arkanda ki kadın çok güzel diyince ben bi şaşırdım..Hatta içimden ne diyor bu adam böyle diye demedim değil..Ya ben seni çok seviyorum.."
Pelin sımsıkı sarılır sevdiği adama..Gözleri hafiften dolmaya başlar..Çünkü bi kadına edilebilecek en güzel iltifat şekliydi bu..Anıl'ı sevdiği ve hayatında olduğu için gerçekten çok mutluydu..Garsonun elinden rica edip aynayı alan Pelin aynayı Anıl'a tutup ;
-"Bak bu gördüğün adam benim hayatımın merkezi..O benim herşeyim ona göre bil yani" cümlelerini kurup sevdiği adama göz kırpar..
Çok yorucu ama aynı zamanda mutlu geçen günün ardından uyumak üzere otele giderler..Mutluluk bir gün daha uğradı güzel çifte..Bugün de mutlu uyudular..Bugün ilk kez birlikte yeni yıla girdiler..Bugün ikisi bir kez daha anladı birteliklerinin uygun olduğunu..Bir kez daha aşık oldular birbirlerine..Bu hikaye de mutlu son yok..Mutlu sonsuzluk var..
《《《 Devamı gelecek 》》》✋❣

Adını Sen KoyWhere stories live. Discover now