*9*

2.7K 42 5
                                    

[Bölüm  @vurgunn  için... Bölüm farklı kişilerin ağzından anlatılacaktır.]

-Kevin

  Jason'la konuşmak gerçekten bana en iyi gelen şey oldu son zamanlarda. İnsanların benim yüzümden zarar görüyor olmasından gerçekten nefret ediyorum. Dizimden destek alarak ayağa kalkıp son bir kez daha ona baktıktan sonra arabama doğru yürüdüm. Arabaya yavaşça bindikten sonra eve doğru sürerken Leon beni aramıştı. Bende geri aradım. ''Leon, nasılsın?'' dedim kısık bir sesle. ''Ben iyiyim de ben eve geldim. Sen neredesin?''  dedi. ''Mezarlıktaydım. Jason için gelmiştim.'' dedim. ''Hımm...Tamam anladım. Peki eve gelecek misin?'' diye sordu tekrar. ''Yoldayım. Bİraz sonra oradayım.'' diyip telefonu kapattım. Evin önüne yaklaşıyordum ki canım hamburger almak istedi. Geri döndüm. 

-Leon

Kevin 'la konuşmamız bittikten sonra onu beklemek için kanepeye oturdum. Telefonumu karıştırırken kapı çaldı. Kevin geldi diye düşünerek kapıyı açtım. Karşımda kimi göreyim? Britney? Nereden çıktı bu? Ben düşünürken bana salak salak gülümsüyordu. Yüzümü buruşturdum. Elimle içeriye gir işareti yapıp içeriye davet ettim. Zarif  yürüyüşüyle içeriye girdikten sonra kanepeye oturdu bende karşısına oturup dik dik bakındım. Bana söylecekleri olmalıydı ayrıca buraya nereden geldi? Miami'den gelmiş olması gerekiyor. Ben konuşmadan biraz çekinerek de olsa sesi çıkmıştı. Kaç aydır görüşmemiştik. Zaten onu öyle gördüğümden sonra bir daha hiç görüşmedik. 

''Leon, ben sana bir açıklama yapmam gerektiğini düşündüğüm için geldim.'' dedi çekinerek. Aslında sinirlenmemek için kendimi zor tutuyordum. Hayatımın içine eden kadın tekrar karşımdaydı.  ''Buraya neden geldin? Britney bak sana hala kızgınım.'' dediğimde elimi tuttu. Gözlerimin içine baktı. Her ne kadar ondan tiksinsemde hala içimde ona karşı hissettiklerim vardı. Açığa vurmam imkansızdı. 

''Başım belada Leon. Tek sığınabileceğim kişi sensin.'' dediğinde telefonla konuşabilmek için izin isteyip köşeye çekildim ve Kevin'ı aradım. ''Kev, neredesin?'' dediğimde ''Hamburger alıyordum Leon neyin var?'' dedi. ''Bir misafirimiz daha var Kev , çabuk ol bebeğim. '' diyip telefonumu kapattım. Sakinleşmek için mutfağa gittim. Tezgaha yaslanıp biraz sakinleştim. Kısa süre sonra kapı açıldığında Kevin'ın yanına koştum. ''Kevin, elindekileri bırakıp yukarıya gel sana açıklama yapmalıyım.'' dedim. Kevin içeriye girip elindekini mutfağa bıraktıktan sonra yukarıya geldi.  ''Ne oldu Leon? Kim bu misafir?'' diye sorduğunda kekeleyerek ''Britney.'' diye cevapladım. Beni kollarına aldığında nefes nefese kalmıştım. O kadar korkuyordum ki Britney hakkında kötü şeyler olmasından.  Kevin ilk önce kim olduğunu anlamayacak ki bir daha sordu. ''Britney şu senin eski arkadaşın olan mı?'' dediğinde başımla onayladım. Kaşlarını çatıp baktı. ''Neymiş derdi?'' diye sordu. ''Aşağıda onunla konuşmak istemiyorum. Seninle konuşsa daha iyi olur ''dedim. Kollarını benden ayırıp aşağıya indiğinde içimi saran titreme hala etkiliydi.

-Kevin

  Aşağıya indiğimde koltukta sarı saçlı zayıf biri oturuyordu. Sanırım Britney buydu. Karşısına geçip oturdum. Masum görünüyordu. ''Merhaba Ben Kevin. Hoşgeldiniz.'' dedim sevecen olabilmek adına. Başını kaldırıp gülümsedi. ''Sorun nedir?'' diye sordum. ''Kız arkadaşımla -sevgilisiyle- bir soygun yaptık ve suçumuz kanıtlandı. Ben bir kaçağım. Arkadaşım yakalandı. Beniyse bütün Miami polisi arıyor. Bende ilk uçağa atlayıp buraya geldim. Burada gidecek yerim olmadığından Leon'un yanına geldim.'' diye bir yanıt aldığımda düşündüm. Önceden Leon'un da dediklerini dikkate alarak. ''Sizi kabul edeceğini sanmam Leon'un. Ama başka bir çözüm bulabilirim tabiki. İki gün burada kalırsınız daha sonra ben bir yer bulurum.'' diyip toparladım. İçimde ona karşı en ufak merhamet yoktu. Sadece Leon içindi bu yaptıklarım. Onunla yaşadıkları olduğundan .  Leon'un yanına döndüm tekrar. Leon 'un eli ayağına dolaşmış odanın içinde geziniyordu. Kollarını tutup sakinleştirmek için yatağa oturttum. Gözlerinin içine baktım. ''Sakin ol Leon. Britney bir kaçakmış. Sevgilisiyle bir soygun işlemiş. İlk uçakla buraya gelmiş. Ben ona kalacak yer ayarlayacağım ama  iki gün burada kalacak.'' dedim. ''Peki ben onunla aynı evde kalmaya dayanabilecek miyim? Seninle olduğumu biliyor mu?'' diye sordu. ''Hayır, sana bırakıyorum. İstersen ona herşeyi anlat iki günün var sadece. '' dediğimde düşündü biraz.''Bilmem belki bilse daha iyi. Nerede yatacak?'' diye sordu. ''Aşağıda küçük boş oda var orayı hazırlarım ben sen merak etme, seni seviyorum.'' diyip yanağına bir öpücük verdim. ''Hadi şimdi aşağıya hamburger vakti. '' diyip gülümseyerek onu aşağıya çektiğimde Britney şaşkın şaşkın evi inceliyordu. 

Sexy BackHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin