*1*

37.6K 240 29
                                    

Multimedia hikayenin asıl şarkısıdır...

-Kevin

                 Erkeklere duyduğum ilgi boyutunu her gün daha fazla aşıyor , etrafımdaki kızların onları becermelerim için yalvarmaları yerine ben gidip erkeklerle yatıyorum. Onların tek gecelik sex arkadaşları oluyorum.  Tatmin olmayan ve hergün kendine farklı bir erkek arayan bir gay. Kadınları inletmek her erkeğin yapabileceği şeydir ama ben erkekleri de inletebiliyorum. Övünülecek birşey değil ama ben zevk alıyorum. Gözlerim birini ararken fakat bu sefer gay olmayan gaylık nedir daha tanımını bile yapamamış bir kişi arıyorum. Lisede almanca dersi öğretmeniyim. Ve bugün yeni bir öğretmen atanacağı haberini aldım. Tabi yine merakla öğretmeni bekleyen öğretmenler odası hareketlenmişti. Bense her yeni gelen öğretmene yaptığım davranışı sergileyecek, dışarıdan süzüp 'hoşgeldiniz' diyerek  kıçımın üstüne geri oturacaktım. Çünkü gelen öğretmenlerin çoğu çarpık bacaklı sexy bile denemeyecek bayanlar oluyordu ve bu benim hiç ilgimi çekmiyor diğer erkeklerin ağzının suyu akıyordu. Kapının açılmasıyla köşeme geçtim ve yeni gelen öğretmeni herkesin selamlamasını  başımı yerde tutarak bekledim. Sonunda sıra bana gelmişti. Elleri hiçte kadın eline benzemiyordu. Başımı yukarıya kaldırdığımda karşımda şöyle otuzuna yaklaşmış , yakışıklı , sarı saçlı , mavi gözlü -benim gibi- ve gereğinden fazla kaslı bir erkek duruyordu. Ağzının suyu akma sırası bendeydi. Yemim bu olmalıydı bu çocuğu bu gece inletmeliydim. Gerçekten bu çok zevkli bir iş olacaktı. Gömleği üzerine dar geldiğinden kasları dışarı fışkırmıştı. İlk iş günü olduğundan olsa gerek takım elbisesini üzerine çekmişti. Yavaşça elimi uzatıp tokalaştım. En karizmatik gülümsememi yüzüme yerleştirdim. 'Okulumuza hoşgeldiniz. Ben Kevin ,Almanca öğretmeniyim.' diyerek tanışma konuşmasını başlattım. Gözlerini gözlerime dikmiş gülümsüyordu. 

'Teşekkür ederim. Ben Leon , almanca öğretmeniyim. Bu öğretmenlikte ikinci yılım umarım sizle ve çocuklarla iyi anlaşırım.' dedikten sonra beraber masaya doğru ilerleyip sandalye çekip oturduk. Benim gibi almanca öğretmeni olması da benim için ayrı bir şanstı. Görevliye iki çay getirmesini emrettim. Beş yıldır burada olduğum için emirlerime alışmışlardı. İşte ben böyle bir erkektim. Sert ve acımasız. Bu acımasızlık nedeniyle acı çeken kız o kadar fazlaydı ki... Ta ki benimde gay bir arkadaşım olana kadar bana gaylığı aşılamıştı. Ayrıca yatakta da iyi olması müthişti. Ben onun sex arkadaşıydım. Birbirimizi çok seviyorduk ve onun sayesinde kızlardan nefret etmiştim. Çünkü bazen erkekleri kızlarda kesmiyor. Adı Jason'dı ve iki yıl önce onu kaybettim. Arkasından çok ağlamıştım gerçekten çok. Hala düşündükçe ağlıyorum onun gidişinden sonra hiç sex arkadaşım olmamıştı ama ben kararlıydım. Bu nedenle her gece eşcinsel barında bir av yakalıyor , yatağa atıyordum. Fakat kadın değil kaslı yakışıklı erkekleri. Zaten benim yatağıma gelen çoğu erkek kadınlardan çok beni tercih ediyordu. Çayımı yudumlarken gözlerimi ondan alamamıştım. Yeni kurbanım o olmalıydı ya da yeni sevgilim. Görünüşten gay olmadığına inanıyorum. Umarım böyledir. Geri dönmesi zor olacak bir sex dönüşü yaşatacağım ona. 

-Leon

İlk günden dışlanmamak gerçekten iyi gelmişti. Çünkü henüz sevgilimden ayrılalı iki hafta olmuştu ve acısını yüreğimde hissedebiliyordum. Hergün onunla yatarken çok mutluydum fakat o yokken çok yalnızdım. Fakat şimdi bunları aklımdan silmeli ilk iş günüme odaklanmalıydım. Yeni öğrencilerim olacaktı. Gerçi lisedekilere öğrenci dersek fakat almanca dersini farklı dil bilmek isteyen öğrenciler çok seviyorlar. Bu da hoşuma gitmiyor değil.

Sexy BackHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin