O Benim

43 4 0
                                    

Kenan'dan

Ellerimdeki kanı tişörtüme silip bir kaç küfür savurduktan sonra ona yaklaşmaması için o piç kurusuna iyi bi ders vermiştim. Ona benden başka kimse yaklaşamıyacaktı. O benim. Benim kızımı yemeğe davet ha lanet olası piç ! 

Cem beni sakinleştirmeye çalışırken. Kendime de lanet ettim yine beni Merveyle görmüştü. O sürtük kız iki dakika rahat vermezmiydi. Buse'yi incittim. Üstüne üstlük peşinden gitmemiştim. Ona aşık falan değildim bilmiyorum. Onun bana ait olduğunu düşünüyordum sahipleniyordum sadece.

Nisa yüzünü buruşturmuş Can piçine bakıyordu. Fena benzetmiştim. Buse'nin yanına gitmeliyim diye mırıldandı Nisa. 

'' Hayır ben giderim. Kimse gelmesin '' dediğimde itiraz edecekti ki Cem onu susturdu. Hızlıca arabaya binip gaza yüklendikten sonra direksiyonu yumruklamaya başladım. Evin önüne geldiğimde paspasın altından anahtarı alıp içeri girdim. Aralık kapıdan kırmızı gözlerine bitmiş yüzüne aynadan baktığını gördüm. Gözünü kapadığında yaklaşıp arkasına geçip saçını okşamamla irkildi. Beni gördüğünde rahatlamıştı.

 '' Ne işin var burada ? '' Dediğinde '' Seni merak ettim '' dedim. Aynanın karşısından çıkacakken gitmesini engelleyip '' Aynaya bak !  '' dedim. '' İstemiyorum ''  dedi yorgun sesiyle. '' Bize bak Buse sen ve ben '' Dediğimde. Gözlerini aynaya kaydırıp bakışları beni buldu. '' Bitmişliğimi görmek istemiyorum diye bakmadım Kenan ! '' dediğinde. Kendime bi kez daha lanet ettim. '' Ağlamıyacaksın ! '' diye bağırdığımda. '' Git burdan ! Git sürtüklerine. Senden nefret ediyorum. Sen ! lanet olsun !! '' diye bağırdığında

Dudaklarına yapıştım. Kırmızı dudaklarından elme tadı alıyordum. Onun elmalı şampuanı beni benden alıyordu.  Bana karşılık vermesiyle sırıttım ve daha fazla öpmeye başladığımda. Bi anda geri çekilip. '' Böyle unutturamazsın bana'' bi anı bi anını tutmuyordu. Aynaya attığım yumrukla ellerimdeki kanlar yerdeki cam parçalarıyla hıçkırarak ağlamaya başladı.  Lanet olsun annem gibi ağlıyordu ! ağlamasından nefret ediyordum. Hızlıca kapıdan çıktığımda merdivenlere yöneldim. Bu kadarı fazlaydı ben ilk defa bir kız için bu kadar çok şey yapmıştım daha fazlasını asla yapmazdım. Diğerlerinden farklı olduğumu bilmeliydi. Ona aşkım bebeğim diye vıcık vıcık hitap edemezdim. Veya özür dilemek mi asla.! Kenan Kılıç'ı tanımıyordu hemde hiç.

^^^^

'' Gitme '' dedim kısık çıkan sesimle. Bir anda durdu ve arkasını döndü yanına doğru koşup dudağına yapıştım. Önce şaşırdı sonra beni öpmeye başladı. Onu seviyordum kalp atışlarımı duyuyordu buna eminim. Dudaklarımızı ayırıp ona baktığımda çeneme bi öpücük kondurdu. '' Elin kanıyor '' dedim korkak çıkan sesimle. Boynumdaki fları koluna sarmaya başladım. Oturma odasına geçip. Pansuman malzemelerini getirdim. Elini elimin üstüne koyup kolanyayı pamuğa döktüm hafif bastırdığımda '' ah '' diye inledi. Kıyamam. Hızlıca üflemeye başladığımda. Bu halime alaylıca gülümsedi. İyilikte yaramıyor. Pamuğu sertçe bastırdım. Ödeştik sanırım. ahaha kötüyüm ben kötüyüm. :DD 

Daha sesli inlediğinde gülmeye başladım. 

Sertçe bakıp. Sinsice gülümsedi ve '' Benimde seni böyle seslice inleticeğim zamanlar gelecek. '' Dediğinde kan yanaklarıma hücum etti. Gerizekalı dediğimde. Gülümsemesi dahada yayıldı. Sargı beziyle saracakken. '' Flarınla sarmanı tercih ederim '' dediğinde kalp atışlarım hızlandı. O da mı kokumu almak istiyordu. Ya da kendi kendime mi hevesleniyordum. 

Tam kalkacakken '' Fazla sevinme sadece fların daha az acıtıyo yaramı '' dediğinde. Hayal kırıklığına uğradım. Pekala diye mırıldanıp. Lavaboya doğru yöneldim. Ellerimi yüzümü yıkadım. Tam bi öküzdü. 

'' Ne zaman gidiyosun sen ? '' diye sordum. Ne bunu ben mi sormuştum. Bakışlarını sertleştirip kapıyı açtı ve sertçe çarptı. Belki kabalık etmiştim ama haketmişti. Hıh.

Dün ki bölüm kısaydı. Telafi edeyim dedim.

MASUM TEHLİKEWhere stories live. Discover now