Bana hissettirdikleri.

52 4 0
                                    

Yüzüme takındığım gülümse şuan oldukça anlamsızdı. Yani sanki 1 saat önce ki o lanet anları yaşamış olan ben değildim. Beni değiştiriyordu işte ben farketmeden değiştiriyordu. Ben bana yapılan yanlışları hiç bi zaman unutmazdım. Telafisini bir mesajla ödeyemezdi. O canımı yakmıştı evet. Ödetmek istiyordum ama onu görünce herşeyi unutuyordum karanlığımı büründüğüm siyahlığı hayatın berbatlığını herşeyi. Arada bir kendi kendine espri yapıp buna aptalca sırıtan Buse'yi ortaya çıkarıyordu yeniden.. Düşüncelerimden sıyrılıp Nisa'nın sesiyle irkilmem bir oldu. '' Hadi bişeyler yiyelim acıktım '' diye homurdandığında göz devirecektim ki durdum bende acıkmıştım. Nisa mutfağa yöneldiğinde peşinden bende mutfağa girdim. Deli bu kız cidden deli. Neden bu kadar çok şey yapmıştıki. Makarnayla doyardık neden bu hazırlık dediğimde. '' Senin şu yakışıklı erkek arkadaşını akşam yemeğe çağırdım üzgünüm Busee '' diye cırladı. O an suratımın ortasına tekme yemiş gibi hissetmeye başladım. Hayır hem bana sormuyo hem söylemiyo hem de şu halime bak..

Off Nisa! diye söylenerek merdivenleride uçak hızında çıkıp odama yöneldim hızlıca dolabın kapağını açtığımda. Napıyorum ya ben diye kendi kendime söylendim şuan dolaptaki herşeyi dökmüştüm. KENAN ! onun için. Kendimi kaybediyordum!! lanet olsun. İçinden dar bi kot ve turkuaz ekose gömleğimi seçtim. Saçlarımı da doğal bırakacaktım hayır bu kadar özen çok saçma. Yinede hortlak gibi çıkamazdım ya karşısına hafif bi makyaj yaptıktan sonra söylenerek aşağı indim. Yok bu kız beni delirtecek Kenan ve yanındaki çocukla koyu bir sohbete dalmış bense burada donup kalmıştım. Benim gibi değildi ben hep görünmez olmak isterdim birileriyle anlaşma çabam yoktu ama tersleme çabalarımda yoktu durağandım belki de halim yoktu. Nisa '' Gelsene '' dedi içten gülümsemesiyle. Kenan'a baktığımda alayla gülümsüyordu bu çocuk beni sinir ediyordu. Sürekli alayla gülen bana içten gülümsemesini göstermemişti bi kere bile okulumuzun popüler gıcık ukala şımarık !!....... Herneyse. Karşısına oturduğumda umursamaz bakışları yine beni bulmuştu. Dengesiz deyip kafasına vurmak vardı şimdi. Ah!! Yanındaki çocuğa kafamı çevirdiğimde Selam dedi içten gülümsemesiyle. Çekingen bir tarzda selam verdiğimde Ben Cem gerçi daha önceden tanıyordum seni dediğinde şaşkın bakışlarımı ona yönelttim. Nerden tanıyorduki şimdi bu beni. Şaşırma sadece araba olayı dediğinde. Dank etti. Kenan onu çağırmıştı heralde. '' İyi bir tanışma olmamış '' dediğimde '' Bencede '' diye onayladı. Nisa yine noluyo bakışları atarken. Yemeğe geçelim diye sordum.

Kenan '' Ahh sonunda '' dediğinde kafamı çevirip dil çıkarttım sonra güçlü bileğiyle beni kavrayıp. '' Dilini yiyebilirim pijamalı masumiyet yani bence gıcıklık yapma '' Yine parfüm kokusuna kapılmışken kendime gelip. '' Haklısın şuanlık sadece sürtüklerine dil çıkaracam bay ukala '' deyip yerime oturdum Alaycı gülümsemesi yine yüzüne yayılmışken. Cem'le Nisa birbirlerine gülümseyip duruyorlardı. Ahh Nisa iki dakikada tavladı çocuğu bense bu gıcıkla günlerdir uğraşıyorum. Yok yok ben fazla beceriksizim. Ya da o fazla gıcık. Tabağımdakilerle oynarken onun iştahlı yemesine kıkırdadım. Ne var bakışları attığında kafamı Cem'e çevirdim fazla oburdu ama yinede fiziği hayet düzgün Nisa'ya baktığımda ise Cem'e hayran hayran bakıyordu. Valla bu kız beni öldürecek abi. Cem ona baktığında gülümsedi bense bu hallerine sesli güldüğümde Cem bana önündeki mayonezi fışkırttı şok olmuş duruyorken. Bu soğuk savaşı sen başlattın diye bağırdım ve önümdeki ketçabı Cem'e fışkırttım.

Kenan ve Nisa bize gözlerini büyüterek bakıyorken Cem'le onlarıda bu işe karıştırdık ben Kenan'a o da Nisaya doğru mayonezi fışkırttığında bi süre sonra hepimiz gülmeye başladık ama evin hali hiç iç açıcı değildi. Cem'i sevmiştim cidden iyi kanka olabilirdik. İşlerini bitirdik kanki diye bağırdım o da bana Çaakkk ozaman dedi tam çakacakken elini kulağına götürüp Aloo ? diye şaka yapmıştı gıcıık. Kenan ve Nisa benim halime gülüyodu. Neyse hadi şu üsütümüzü temizleyelim diye çıkıştı Nisa. Zaten hep titizdi o.. Kenan'la Cem lavaboda temizlenirken. Bilal'in tişörtlerinden alıp çıktım. İkisi üstünü değiştirdiğinde ben ve Nisa da değiştirmiştik. Beraber tabakları topladıktan sonra.

Film vaktiii diye cırladı Nisa. Cem de bu haline kahkaha atarken Nisa dil çıkarmıştı. Ne dersin izleyelim mi kankii dedi Cem. Telefonumu çıkartıp alo diye şaka yaptığımda gülmeye başladılar. Bu kız çok fena abi dedi. İntikamımı aldım ne izliyelim diye kıkırdadım. Kenan bize tuhaf bakışlarını atıyordu onla bu kadar yakın olamıyorduk bana umursamaz davranıyodu arada bir de önemsiyordu dengesiz. Kenan korku dediğinde sinsice sırıttı. Ben de olur dediğimde önce şaşırdı sonra biraz daha sırıttı. Nisa cips tabaklarını getirdiğinde Kenan'ın yanına oturdum.Çocuk kaslı abi korur beni diye. Hayır lan ona karşı hissettiklerim yüzünden belki de. Film başladığında Kenan'a sıkıca sarıldım abi fragmanı bile çok korkunçtu ona baktığımda aptal aptal sırıtıyordu.Gerilim olan yerde başımı göğsüne gömdüm. Huzur kokuyordu yine. Bilemiyorum o kadar güzeldiyki keşke hep böyle kalsam. Kenan film bitti kalkabilirsin diye güldüğünde. Sadece korktum diye gıcık dedim. Cem yoktu. Su içmeye gittiğimde ışığı yakmadan karşımda bana gelen zombi gibi bişey görüp çığlık attım Arkamdaki kişinin üstüne düşmem bir olmuştu. Kenandı.lanet olsun rezil oldum belki de. şuan üstünde uzanıyordum nefeslerimiz birbirine çarpıyordu. Cem'İn kahkahasıyla kötü bakışlarımı ona yolladım böyle şaka mı olurdu abi. Kenan da gülmeye başladığında Nisa da onlara kötü bakşlar atmaya başladı o benim korktuğumda astım krizi geçirdiğimi biliyordu çünkü. zaten az kalmıştı Kenan olmasaydı şuan bayılmıştım muhtemelen. Kızlar kovmadan gidelim dedi Kenan. Nisa gülümseyip hayır hayır sorun yok dediğinde saat geç olmuş yarın okulda görüşürüz ha dedi Cem. Nisa kaydını bizim okula aldırmıştı. Sanırım bizden iyi grup olurdu. Kenan gelip yanağıma öpücük kondurup nefesini verdiğinde kalbim yerinden çıkacak gibiydi. Kalp atışların burdan duyuluyor pijamalı masumiyet diye fısıldadı. Çok çok seksi lanet olsun. Üstümdeki büyüsüne. Kapıyı kaapatıp derin nefesler almaya başladım bana hissettirdikleri çok tuhaftı.

MASUM TEHLİKEWhere stories live. Discover now