Κεφάλαιο 4

5.2K 114 15
                                    

Παρόν

Κοιτάω προσεκτικά ολα τα τραπέζια ψάχνω προσεχτικά να δω μηπως ειναι κανενας σχετικά στην ηλικία μου.

Οπ στόχος ελήφθει. Ενας γοητευτικός αντρας φαίνεται γύρο στα 30 ? Κάθεται σε ενα τραπεζι και πίνει ήρεμος το ποτό του. Λεω να τον πλησιάσω.

"Γειά. " του λεω και καθομαι στην απέναντι καρέκλα.
"Γεια " μου λεει με την βραχνή του φωνη. Ενδιαφέρον.
"Ειδα πως καθόσουν μονος και ειπα να σου κάνω παρεα "
"Αν ηθελα παρεα θα ειχα και σίγουρα δεν θα την έψαχνα εδώ " μου λεει χωρίς να με κοιτάει.

Ενδιαφέρον σας ειπα πριν?? Ξεχάστετο μαλάκας ειναι.

"Τοτε για ποιό λόγο είσαι εδώ? " του λεω λιγο πιό επιθετικά χωρις ομως να με καταλάβουν οι μπράβοι, αν δουν οτι συμπεριφέρεσαι ασχημα σε πελάτες ειναι ικανοί να σε σκοτώσουν.

"Μάλιστα ωραίοι τρόποι " λεει ειρωνικά .
"Σε μαλακες σαν εσας αυτοι ειναι οι τρόποι μας " του λεω χαμογελαστά και ειρωνικά.
"Οι μαλακες σαν εμάς ομως δεν νομίζω να θες να σε αναφέρουν στο πατέρα μου που τυχαίνει να ειναι το αφεντικό σου ετσι?? " λεει χαμογελώντας .

Πουστηηηηη

"Και ποιός καλός άνεμος σε φερνει απο εδω γιέ του αφεντικού μου? " τον ρωτάω ενώ εχω φορέσει το πιο ψεύτικο χαμόγελο μου.

"Ήθελα να δω πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει μια γυναίκα για τα λεφτά " μου λεει και με καρφώνει με το βλέμμα του.

Δε ΠΑ να είναι και γιος του Τραμμπ..

"Θα ηταν καλυτερα να κλείνεις το στοματάκι σου γιατι λόγω αυτον τον γυναικών μεγάλωσες εσύ σαν πρίγκηπας και εγινες τετειος πούστης " σηκώνομαι εκνευρισμένη και κατευθύνομαι προς τις τουαλέτες.

Μπαίνω μεσα εκνευρισμένη ποιο πολύ ομως γιατι με εκανε να θυμηθώ πως όντως ειμαι μια γυναικούλα που πουλάει το κορμί της για τα λεφτά.
Μεχρι τα 22 ειχα την δικαιολογία οτι με απήγαγαν και ημουν με το ζορι αλλα μετα απο εκεί ειμαι απο δικη μου επιλογή. Δεν εφυγα απο εδω γιατί δεν θα μπορουσα να κανω τίποτα στην ζωη μου πλέον . Το σωμα μου εχει μολυνθεί 6 χρόνια τωρα. Πως θα μπορούσα να ζήσω σαν κανονική γυναίκα?? Πως θα μπορούσα να κανω οικογένεια ποιος θα παντρευόταν και θα εκανε οικογένεια με μια πόρνη?
Εχω στήριξη τα χέρια μου στον νιπτήρα, ξαφνικά η πορτα ανοίγει και μπαίνει μεσα αυτός.

Με πιάνει απο τα χέρια και με κολλάει στον τοίχο οπου βρίσκεται εκει. Σηκώνει τα χερια μου πανω απο το κεφάλι και με κοιτάει εκνευρισμένος.

~•Η ΠΟΡΝΗ•~Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα