33: DÖVÜŞ

4.6K 191 9
                                    

Bölüm Parçası: Eminem- Lose Yourself (Bu aralar Eminem dinlemekten kendimi alıkoyamıyorum :D)

Herkese kocaman kocaman öpücükler ve şimdiden keyifli okumalar, beyaz kumrularım <3

Masanın üzerinde ekranı ters çevrilmiş telefon titrediğinde ekrana gelen bildirimi görebilmek için arkasına yaslandı ve ekranı yukarı kaydırdı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.




Masanın üzerinde ekranı ters çevrilmiş telefon titrediğinde ekrana gelen bildirimi görebilmek için arkasına yaslandı ve ekranı yukarı kaydırdı. Okuduğu şey onu rahatsız etmiş olsa gerek; yüzünü buruşturdu.

"Akşam ki randevumuzu iptal etmek zorunda olsam, beni öldürmek ister miydin?" diye sordu Çetin.

Başımı her iki yana salladım. "Hayır. Sorun değil." dedim. Yinede bunun gelen mesajla ilgisi olup olmadığını merak etmiştim.

"Pekala, şimdi gitmeliyim." Kalkarken yarı havada durduğandan eğildi ve başımın üzerinden öptü.

Gülümsedim. "Görüşürüz."

Çetin yanımızdan uzaklaştığında İdil'in görmezden gelsemde devam ettirdiği bakışlarına cevap vermek zorunda kaldım. Gözlerimi devirdim. "Söyle."

"Senin sorunun ne ? Nedenini bile sormadın!" diye homurdandı.

Omuz silktim. "Acil bir işi olmasaydı, bunu yapmazdı."

Gözlerini devirip homurdandı. "Şu acil işi bir "kız" ise?" diye sordu.

Kaşlarımı çatarken alaycı bir şekilde gülümsedim. "Bir ilişki içinde olup olmadığımızdan emin değilim." Gözlerimi kaçırdım. "Sanırım."

"Yani başka bir kız olsa sorun etmezsin?" Duraksadı.

Gözlerimi kıstım. "Eren nerede? Sizin flört ayınızda birbirinizden fazla uzaklaşmamanız gerekmiyor mu?" diye sorup konuyu değiştirebileceğimi umdum. Geçtiğimiz hafta sonu İdil olanlardan bahsetmişti. Sonunda birbirlerine karşı dürüst olabilmelerine seviniyordum.

Omuz silkti. "Flört dönemimizi Uras'la geçireceğe benziyor. Biraz erkek erkek vakit geçireceklerini söylediler." Kaşlarını çattı. "Konuyu değiştirme!"

Uras'ın adı ağzından dökülür dökülmez etrafımı boğucu bir atmosfer sarmıştı. Herkesten uzaktayken onunla... Her şey daha kolaydı. Hafta sonu Beliz ve Çetin bize katıldığından beri daha mesafeliydi.

İdil parmağını gözlerimin önünde şıklattığında düşüncelerden uzaklaştım. "Hey! Orda mısın?"

Kollarımı bağdaş yaparak "Tamam." diye homurdandım ve surat astım. "Başka kızla görüşüyor olması hoşuma gitmezdi." Böyle düşündüğüm için kendimden nefret etmeye başlamıştım çünkü Çetin'le görüşüyorken Uras'ı düşünüp duruyordum.

"O halde bu gece '' kobra operasyonu1'i '' başlatıyoruz." dedi neşeli ses tonuyla.

Kaşlarım havaya kalktı. "Kobra ne?.. Ne operasyonu?"

BEYAZ KUMRUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin