cuvinte de început

253 30 10
                                    

Ideea mi-a venit undeva pe la sfârșitul lui iulie-începutul lui august când, îmbătată de dragoste, cu mintea ușurată de cuvintele care au curs fără filtru și cu o nevoie de somn acerbă, mascată sub râsete și o stare de bine rară, m-am uitat la tine, dragoste. În timp ce scriai. În timp ce credeai că dorm sau scriu, la rându-mi. M-am uitat la tine și, așa cum se întâmplă cu toți creatorii și muzele lor, mi s-au adunat imagini pe retină – figuri, vorbe, povești. Ai plecat și eu am rămas în urmă. 

Mi-am dat seama că nu aș face dreptatea cuvintelor dacă le-aș înghesui în gura unui personaj, pe care să îl construiesc de la zero. Căruia să-i atribui, inconștient, un amalgam luat din trăsăturile noastre. Așa că am decis să iau din realitate ceva deja existent, singurele două ființe care s-ar fi pliat minunat pe ideea mea – tu și cu mine.

Și ce moment mai bun să îți dedic asta decât acesta, când timpul a marcat patru ani pe calendarul pe care îl împărțim? Așa că uite-o aici, dragoste, o parte din mine, din tine, din noi. Un cadou plin de referințe pe care știu că o să le înțelegi și sper din suflet că o să îți placă.

Pentru toți ceilalți, vă mulțumesc că sunteți aici, că vă petreceți timpul citind. Sper să vă fie pe plac.

Cu dragoste infinită,

Diana                   

the story of our bonesDonde viven las historias. Descúbrelo ahora