Capitolul 16

6.9K 492 5
                                    


         Teresha

  M-am mutat cu Jacob . Și după două săptămâni în care deja am locuit împreună mi-am dat seama că aceasta e cea mai bună decizie pe care aș fi putut sa o iau . Izzy era foarte încântată să locuiască la fermă. 

    Astăzi este o zi importantă pentru mine deoarcece Jake mă duce acasă la familia lui să luăm prânzul . De când mi-a zis ieri că o să îi cunosc părinții am început să am emoții și să mă tot frământ. Dacă nu or să mă placă? Dacă or să mă considere un obstacol pentru fiul lor ? Dacă li se va părea că eu îl țin în loc ? Atâtea emoții mă copleșesc tot drumul și mai ales când intrăm în casă dar in momentul in care dau cu ochii de doamna Shaw iar ea imi zâmbește, toate temerile imi dispar . Vine spre mine si mă îmbrățișează :
-Ah, Teresha , draga mea! Mă bucur să te cunosc !
-Și eu pe dumneavoastră!
-Ah, iar tu cine ești?
  O întrebă ea plină de căldură pe Izzy :
-Eu sunt Isabela.
-Ce nume frumos ! Ia spune-mi Isabela, îți plac prăjiturile?
Izzy dă din cap iar doamna Shaw o ia de mână:
-Atunic am eu cateva numai bune pentru tine .
Și pleacă amândouă spre bucătărie .
    Jake se uita la mine și imi zâmbește:
-Mama ta pare tare drăguță!
-Da. Ți -am spus eu că o să te adore. Iubește copiii atât de mult ! Acum , ești gata să faci cunoștință și cu restul familie mele ?
  Dau din cap iar el mă conduce spre sufragerie care e plină. Urmează o mulțime de îmbrățișari. Știam că Jake are 4 frați și o soră dar niciodată nu mi-am imaginat că o familie poate fi așa de mare . Eu am fost singură toată viața. Dar să stau înconjurată de ei. Să le aud glumele și poveștile, să le văd afecțiunea pe care o au unul față de altul imi dau seama că și eu mi-aș fi dorit să am parte de așa ceva . Și clar asta e ceea ce vreau să îi ofer lui Izzy.

Recunoaște, mă vrei ! #Finalizată Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum