Capitolul 3 - Trei ani mai târziu

11.2K 589 3
                                    

       3 ani mai târziu

   Alerg prin casă deoarece deja sunt in intarziere și nu găsesc cheile de la mașină. Izzy stă și mă urmărește cu privirea. Le găsesc sub covor :
-Aha!
Strig și mă bucur de parcă aș fi găsit o mină de aur .
-Haide , repede , repede !
O iau pe Izzy și o zoresc până la mașină. O pun pe bancheta din spate și ii pun centura apoi mă urc în mașină și pornesc mașina. Ajung in zece minute in fața școlii lui Izzy. Ea își desface centura și coboară.
-Te iubesc !
-Și eu te iubesc mami !
O privesc până când intră în școală și apoi pornesc iar . Merg cât de repede pot încercând să nu depășesc limitele legale . Parchez in față la Aria 's, bar -restaurantul la care lucrez de un an și jumătate .
-Hei, fetițo!
Mă salută Mara , colega mea .
-Imi pare rau că am întârziat! Dar nu mi-am găsit cheile de la mașină  .
Ea face semn din mână 
-Nu face nimic . Oricum nu e prea aglomerat la orele astea .
Are dreptate , localul e gol . Îmi iau un șorț și mă pun în spatele teșghelei și încep să tai fructe .
-Fetelor!
-Da!
   Kyle, iasă din biroul lui . E proprietarul barului de când el și soția lui l-au deschis acum câțiva ani . Am avut noroc cu el , m-a angajat imediat și e un șef bun .
-Duceți -Vă în spate, trebuie să vină marfa !
-Bine!
Imi desfac șorțul și mă șterg pe mâini.
-Mă duc eu , tu rămâi aici !
Ii zic eu Marei . Merg in spate, unde este o ușă. Ies afară și dintr-o camionetă apare un bărbat cu o cutie plin de fructe și un zâmbet mare .
-Buna , Teresha!
-Buna Jacob !
Ii iau cutia și intru inapoi .
-Mai Sunt încă două in spate . Le aduc eu .
-Ok.
Jacob e cel care ne aduce fructe și legume proaspete de la ferma pe care o are la marginea orașului . Nu îl cunosc prea bine dar pare in regulă. În orice caz are niște ochii albaștrii superbi și nu arată rău deloc , ba chiar pot spune că munca la fermă i-a dat corpului său o formă mai musculoasă. Îmi scutur capul . Ce mă apucă acum să mă gândesc la corpul lui Jacob ? Chiar atunci apare el și cu celelalte cutii . Le pune pe raft .
-Gata !
-Mersi!
-Păi să mă anunțați dacă mai aveți nevoie de ceva .
-Așa o să facem !
Zic și ii zâmbesc în timp ce aranjez produsele pe rafturi sau .
-Ok, păi atunci pe data viitoare !
-Sigur !
Sunt cu spatele când pleacă și ii aud doar pașii . Imi termin treaba și mă întorc în față. Acum avem câțiva clienți iar Mara le pregătește comenzile . Eu le duc la masă și cât timp oamenii mănâncă noi stăm amândouă la tejghea și povestim . Ce imi place la Mara e că nu prea se strrseaza cu nimic . Nu ai să o vezi pe fata asta istericându-se nici dacă barul ar lua foc cu ea înăuntru. Pot povestii multe lucruri cu ea și imi oferă sfaturi fără să judece .
    La ora 2 imi iau pauza și merg după Izzy . Programul meu e până la șase așa că pe ea o pun să stea în biroul lui Kyle. El nu e aici după amiază așa că nu îl deranjează. Știu că lui Izzy nu ii place dar nu am ce face , nu imi permit o bonă și sunt singură în orașul ăsta mare .

       Jacob

    Mă trezesc cu soarele intrându-mi in ochi . Imi acopăr fața cu o pernă și mai stau câteva clipe cu ochii închiși. Ii deschid apoi și mă uit la ceas. Clipesc de două ori deoarece văd în ceață dar când văd 9 : 30 sar din pat ca ars . Mă îmbrac cât pot de repede și ies in curte . Nu imi stă deloc in fire să mă trezesc atât de târziu dar in ultimele Alma, fosta mea prietenă m-a părăsit am fost cam dat peste cap . Am fost împreună timp de trei ani și o iubeam sau cred că o iubeam și eram sigur că și ea mă iubește pe mine , însă când am început să bat apropouri despre căsătorie m-a părăsit spunând că nu ne potrivim și nu are rost să trăim împreună încă câțiva ani împreună până să divorțăm. Mă bucur că și -a dat seama că nu ne potrivim, după trei ani, mda , ce să zic. 
  În orice caz aveam noroc cu Bily, băiatul pe care l-am angajat să aibă grijă de animale in timpul in care eu nu pot . Aveam de gând să angajez mai mulți oameni deoarece afacerea imi merge foarte bine și mă gândesc să îmi deschid un restaurant pe pământul pe care il am liber . Ar fi ceva cu temă rustică și mâncarea ar fi doar din ce aveam de la fermă. Am încărcat în camionetă mai multe cutii cu fructe și legume și am plecat spre oraș. Sunt furnizor la catvea restaurante. Imi ia cam două ore ca să merg pe la toate .  În sfârșit ajung la Alma's ultimul de pe traseul meu . Ușa din spate a clădirii se deschide iar pe ia iasă Teresha, una dintre fetele care lucrează aici :
-Buna, Teresha !
-Buna, Jacob!
  Ii dau o cutie iar ea pornește spre clădire:
-Măi sunt încă două cutii le aduc eu .
-Ok.
Teresha e drăguță cu mine dar niciodată prea deschidă. Adică pare o fire care nu vrea să supere pe nimeni dar nici nu prea are chef de vorbă. Până la urmă e treaba ei , cu mine se poartă frumos . Iau și celelalte cutii și le duc înăuntru .  Ea deja a început să așeze produsele pe rafturi .
-Pai asta e tot .
-Mersi!
-Daca mai aveti nevoie de ceva mă anunțați!
-Ok!
E tot ce îmi răspunde . O mai privesc o clipă și parcă ochii ei au căpătat o tentă cafenie în lumina asta . Imi scutur capul deoarece mă holbez la ea .
-Pai pe data viitoare !
-Sigur !
  Ies din clădire și plec acasă. Însă ce nu imi dă pace e gândul la ochii ei.

Recunoaște, mă vrei ! #Finalizată Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum