17.

49 3 0
                                    

~~~Bilbo~~~

Roos is zich zelf niet meer. Niet gelukkig echt niet. Volgens mij heeft ze mij door. Dat was niet mijn bedoeling. Mijn schamende logboek was gevallen en nu zitten er kreuken in. Romy mis ik om de een of andere reden wel. Het doet mij pijn dat Roos alleen is. Maar hoe moet ik dat oplossen. Zay heeft Roos verlaten en nu doet Romy het zelfde. Hoe kan ik dit goed maken? Niet dus. Waar had Zay ook al weer zelfmoord gepleegd? Bij het meer volgens mij. Nou morgen is het zaterdag dus dan neem ik Roos mee uit picknicken en dan zeg ik haar dat het me spijt. Dat is al dagen wat ik denk. Niets is het zelfde sinds ik dat denk. Ze is zichzelf niet meer en heeft mij door. "Bilbo kom je beneden? Het eten staat klaar." Word er van beneden geroepen. "Ik kom wacht even." Roep ik terug. Snel sla ik mijn wiskunde schrift dicht. Het wiskunde schrift waar ik huiswerk in maak niet dat andere wiskunde schrift. Een logboek dingen of zo iets. Ik doe de deur van mijn kamer open en kijk nog een keer achterom. Dit is de nieuwe kamer waar in ooit allemaal posters had hangen van Roos. Of eigenlijk foto's. Ik zucht. Doe de deur dicht en loop naar beneden de kamer in. Schijf aan tafel waar mijn bord met spruitjes al klaar staat om opgegeten te worden.

~~~Roos~~~

Bilbo heeft nu door dat ik hem door heeft. Alleen zit ik nog op zijn excuses te wachten. Wat zou er toch in zijn hoofd rond spelen. Behalve naar blote meiden kijken. Of meiden die bijna niks aan hebben. Nee dat zal Bilbo nooit doen. Mij vervangen door een meisje die het best vindt dat ze in haar nakie voor hem staat. Hij had ooit allemaal foto's van mij op zijn kamer hangen. Ik had het niet door omdat Bilbo ze er altijd af haalde voordat ik binnen kon komen. Alleen was hij er eentje vergeten. Nog wel de foto van een school feest waar ik me zelf best wel kort gekleed had. Een kort broekje en een T-shirtje waar je mijn navel zag. Mijn haar hing toen in een staart over mijn linker schouder. Ik had toen all stars aan. Ik was toen woedend op Bilbo hij moest me echt vast houden en diep in mijn ogen kijken om te zorgen dat ik weer rustig werd. Dat was niet heel leuk, maar een grappige herinnering. "Roos kom je eten?" "Ik kom eraan mamma!" Snel doe ik een scheve staart in die niet de mooiste is en loop de kamer uit op naar beneden waar ik al gauw achterkom dat er boerenkol met worst op me staat te wachten. Ik schuif aan tafel en begin te eten.

<><><><>

Hoi lezers. Ehe ff denken. O ja sorry heb heel veel aan mijn hoofd. Ik doe namelijk een ontzettend leuke opdracht, maar daar moet ik hard voor werken. O oeps ik dwaal af. Sorry voor het korte hoofdstuk maar ik kon ff niks bedenken. :( Nou het is WEEKEND dus dat betekend huiswerk maken veder schrijven en de super leuke opdracht veder maken. Nou ik hoop dat jullie nog veel plezier hebben in mijn boek dus vote en comment er maar op los! :)

Roozz_4

Necklace of the nightWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu