1 .Bölüm

8K 346 29
                                    

Çeviri: Kkamjong~


Sehun ve Kai gençliklerinin ilk yıllarından beri en yakın arkadaşlardı. Sehun 15 yaşındayken tanıştılar. Arkadaşlıklarına Kai lisedeyden başladılar. Kai ondan üç yaş büyüktü ve Sehun kendinden büyük biriyle arkadaş olmanın imkansız olduğunu düşünüyordu ama Kai her düzgün konuşurdu, bu onun doğal yeteneğiydi. İlk adımı Kai attı ve Sehun’da işirliği yaptı.

Sehun, Kai’yle tanıştığında henüz başlamıştı liseye. Kai boş bir sınıfta sigara içiyordu, ki o sınıf Sehun’un sınıfıydı. Sehun ve arkadaşlarının o sırada müzik dersleri vardı ve müzik odasına gitmişlerdi. Ancak Sehun ders kitabını unutmuştu.

İkisi içinde çok garip bir durumdu. Kai son sigarasını bitirmek üzereydi ve çömezlerden biri tarafından yakalanmıştı. Ve Sehun kendi de ne diyeceğini yada yapacağını bilmiyordu. İlk olarak, sigara için bir sunbae serseri bir kombinasyon gösterirdi ve Kai de bir çeşit okulun asilerinden gibi bir şey olmalıydı. Sehun sonra yalnızca sırasına yürüyüp ders kitabını aldı ve hiçbirşey görmemiş gibi davranarak sınıftan kaçtı. Sehun’nun kalbi hızlı atıyordu ve Kai’den korkuyordu. Görüntüsü bile göz korkutucuydu.
Kai çömezin arkasından gitmek istedi çünkü onun kendisini rapor etmesini istemiyordu ancak hareket edemeyecek kadar dehşete düşmüştü. Sonra Sehun’un çoktan gittiğini fark etti. Kai, Sehun’un onu rapor etmemesini diledi yalnızca.

Dürüst olmak gerekirse, Kai okulun asisi yada serserisi ve hatta her zaman kötü not olan her kimse onlardan değildi; aslında Kai okuldaki en zeki öğrencilerden biriydi. Stresini atmak için sigara içmişti. Stres her yerdeydi ve bu gezegende stres yapmayan tek bir insan bile yoktu. Sadece insanların onunla nasıl başa çıkmaları farklıydı. Kai çareyi sigara içmekte bulmuştu. Bunun kötü ve tehlikeli bir alışkanlık olduğunu biliyordu ama bağımlısı değildi. Yalnızca çok fazla stres altında kaldığında ayda bir yada iki kere sigara içerdi. Ve o anda öyleydi. Önceki sınav sonuçları açıklanmıştı ve notu düşmüştü. A+’dan A’ya düşmüştü. Babasının ona kızacağını biliyordu. Ve şimdi de bir öğrenci onun karanlık tarafını görmüştü, başı daha büyük bir beladaydı.

“Kim Jongin… yarın, köşeye sıkıştın.” Kötü bir hatırlatmayla kendi kendine mırıldandı.

Öyle değildi. Öyle olabileceğini düşünmüştü ama olmamıştı. Ortada hademenin aynı sınıfta sigara kokusu aldığını söyleyen bir söylenti olmasına rağmen, okul asla suçluyu öğrenmemişti. Öğretmen olay hakkında konuşurken Kai titriyordu ama okulun şüphelenmediği duyduğunda hem şaşırmış hemde rahatlamıştı. Bu yüzden okulun son ders zili çalmadan önce Sehun’u bulmaya gitti.

Sehun kaçmak istiyordu çünkü Kai’in ona kızacağını düşünüyordu ama onun yerine Kai’den bir teşekkür almıştı ve Kai bütün durumu açıklamıştı. Kai, Sehun’un durumu rapor edeceğini düşünmüştü ama Sehun korktuğunu ve Kai’in asi olduğunu düşündüğünü söyledi. bu Kai’yi güldürmüştü. Bir kavgada zar zor hayatta kalırdı o, nasıl okulun asisi olsundu ki. Minnettarlığının bir simgesi olarak, Kai Sehun’a içecek almak istedi ve yakınlardaki bir kahve dükkanına gittiler.

Kai mezun olduktan sonra, önde gelen üniverisitelerden birine gitti ve iş eğitimi almaya başladı, bir gün ailesinin işini miras alacaktı. Sehun en yakın arkadaşını artık göremediği için üzgündü ama Kai ona çok çalışacağına söz verdirdi böylece üniversitede yeniden karşılaşabileceklerdi. Sehun da onu yapıyordu, kıçı çıkana kadar çalışarak lise ikinci ve üçüncü sınıfı tamamladı. Sehun da akıllı bir öğrenciydi ama o sanat ve tasarımda üstündü bu yüzden üniversitedeyken mimarlık dersleri aldı. ve Sehun, Kai’yle aynı üniversiteye kabul edilmişti.

Aynı bölümde çalışmamalarına rağmen, neredeyse hergün karşılaşıyorlardı ve Kai, Sehun’a brilikte ev tutmalarını önermişti. Kai sınıf birincisi derecesiyle mezuniyete yakındı ve Sehun bunun gibi bir şansı kaçırmak istemiyordu. Kai üniversitedeki ünlü bir öğrenciydi. Yakışıklı görünümü ve zenginliğiyle ünlüydü, oteller zincirinin tek varisiydi. The Black Pearl Hotel. Ailesi markalarını genişletmek için çok çalışıyordu ve bütün Asya otellerinin hepsinin üstünede olarak The Black Pearl’e 5 yıldız verilmişti. Sehun, Kai’in mükemmel erkek olduğunu inkar edemezdi; görünümü, parası, iyi bir geçmişi ve herkese karşı kibar davranışları vardı. Kimse ondan hoşlanmamazlık yada nefret etmek istemezdi. Sehun, Kai’in kendi seviyesinde birisi bulması gerektiğini düşünüyordu. Sehun gibi olmayan birisini. 

Ama bir gece her şey bulanıklaştı, Kai evdeydi ve sarhoştu bu yüzden Sehun’a ilk adımı atmasına neden olmuştu. Sehun’un öptü ve onu bırakmadı. Ağzında gevelemesine rağmen Kai, Sehun’a aşkın kelimelerini söylüyordu ama onlar Sehun’a göre samimi geliyorlardı. Sehun ne yapacağını bilmiyordu. Kai sarhoştu,istediğinden başka bir söylemiyordu. Ama Kai sarhoş olduğunda idare edilmesi zor biriydi.
O gece, ikisi ilk kez seviştiler. Bu Sehun’un beklemediği şeydi, bekaretini Kai’ye vermek, hemde o sarhoşken ve oturma odasındaki koltuğun üzerinde. Sehun sabaha Kai’in her şeyi unutmasını bekliyordu ama Kai, Sehun’a karşı sevgisine devam etti ve hatta o iki kelimeyi de söyledi. Seni seviyorum.

Sehun, Kai’in önceki gece kalbindekileri söylediğini umuyordu. Kai’ye karşı aynı hisleri hissetmesine rağmen, bir gün Kai’yi kaybetmekten korkuyordu. Kai’yi sevmek risk demekti ama yinede bu riski alıyordu. Kai birinci olarak mezun oldu. Sehun öyle düşünmüştü ama Kai master seviyesini almak için üniversitede kalmaya karar vererek cüretkar bir seçim yapmıştı. Ailesi karşı çıkmak istedi ama üniversite aynı eğitimin deniz aşırı üniversitelerde de olduğunu söyledi. en sonunda, ailesinin iznini almıştı. Böylece iki eski arkadaşın aralarındaki aşk devam etmişti. 
Sehun 19 yaşındayken, Kai aniden ona evlenme teklifi etmişti. Soru aniden ortaya dökülmüştü ve evlenmeye karar verdi. Sehun kabul etti ve hiç kimseye söylemeden şehir dışındaki küçük bir kilisede dünya evine girdiler. Evlilikleri yasaldı ve ikiside gerçek sorumluluklarını bilecek kadar aşıklardı.

Ancak evlilikleri yalnızca altı ay sürdü. Kai işleriyle çok meşguldü, bazen stresten uzaklaşmaya ihtiyacı oluyordu. Sadece sigara alışkanlığı kötüye gitmedi, aynı zamanda barlarda ve partilerde içme alışkanlığı da kazandı. Haftada bir yada iki kez eve geç geliyor yada eve hiç gelmiyordu. Sehun kocasına ek stres eklemek istemiyordu ama ihmal edilmiş ve terk edilmiş gibi hissediyordu.

Sehun, Kai’yi bir barda kadınlara sarılarak içerken yakaladığında işler daha da kötüleşti. Samimi görünüyorlardı. Sehun o ikisiyle yüzleşemedi ve kalbi kırık bir şekilde eve döndü. Beklediği gibi, Kai o gece eve geç geldi, Sehun onu beklemekten sıkılmıştı.

Kai eve geldiğinde Sehun çoktan valizini topluyordu. Kai şaşırmıştı ama Sehun onunla konuşmadı ve evden ayrıldı. Sehun, Kai’in peşinden geleceğini düşünmüştü ama gelmedi, Sehun’un Kai’yle evlenmekle iyi mi yoksa kötü mü yaptığını düşündürüyordu. Olayların sakinleşmesi için arkadaşlarında kalıyordu.

O olaydan sonra, Sehun başka bir dedikodu duymuştu. Kai’in Yoona isimli birisiyle ilişkisi vardı. Yoona, Kai’in barda sarıldığı kız olmalıydı ve Sehun kalmıştı öyle. Kai’yi aramak için dairelerini gitti ve yoldayken Yoona’nın daireden çıktığını gördü. Birbirlerinin yanından geçip gittiler ve Sehun dedikodunun cevabını çoktan biliyordu; doğruydu. Ama hala Kai’in ağzından duymak istiyordu.

“Yoona’yla gerçekten çıkıyor musun?”Sehun konuyu konuşurken sakin olmaya çalışıyordu. Sehun onu hala yatakta yakaladığında Kai üstünü örtme zahmetine bile girmedi. Kai kocasını görünce şaşırmıştı.

Kıkırdadı Kai. “ Neden? Kıskandın mı?”

Sehun ortalıkta oynayacak havada değildi. “ Bu evet demek, değil mi?”
Kai omuz silkti. “Sehun, rahatla- biz değiliz…ama öyle gibi hissettirdiğini söylemeliyim… yeni ve tazelenmiş olmak dedikoduyu bağladı.”

Sehun Kai’ye sinirle baktı. “Ne?”

“Yani demek istediğim… öyle bir şey diyorlar sanırım.”

“S*KTİĞİMİN SEN BENİMLE EVLİSİN!” Sehun akciğerlerinin yettiği kadar bağırdı. “ HATIRLADIN MI? BENİMLE EVLİSİN!”

“hey, sakin ol, herkes bilmiyor bunu…” kai aniden parladı ve Sehun bunu duyduğunda daha da sinirlendi. Yaşlar gözlerinden akıyordu ve Kai bunu beklememişti.

“Yani kimse senin evli olduğunu bilmediğinden, herkesle flört etmenin havalı olacağını mı düşündün?! Acaba hiç benim nasıl hissedeceğimi düşündün mü? Seni her kahrolası gece bir şeye ihtiyacın olabilir diye bekliyordum ama sen eve bile gelmiyordun!” ekledi Sehun. “Artık önemsemiyormuşsun gibi…”

Kai yataktan kalktı ve Sehun’a yaklaştı. “Meşguldüm…”

“Kıçımın meşgulü!” Sehun, Kai’yi ittirdi daha da yakınına gelince. “Neyle? Partilerle? İçmeyle? Flört edip sonra diğerleriyle yatmayla? Evet, gerçekten meşgulsün…” alaycı bir şekilde küçümsedi. “Biliyor musun, artık yapabileceğimi sanmıyorum…” 

“Ne diyorsun sen?” Kai’in gözleri karardı, Sehun’un dudaklarından kötü bir şeylerin döküleceğini bekliyormuş gibi.

“Eğer istediğini yapmaya devam etmek istiyorsan, durma devam et. Seni durdurmayacağım. Çünkü boşanmak istiyorum.” Sehun mırıldandı. Kai’in gözlerina bakamıyordu ya da kelimeleri söyleyemiyordu. Kai onu artık sevmesede , onu hala seviyordu.

“Boşanma?” acıyla tekrarladı. İçinde bir sızı hissetti, sanki kelimeler onu deliyordu.

“Evet, boşanalım Kai. Bunu yapamam ve sende..yani.”

“Ya hayır dersem?”

Sehun Kai’ye baktı. “ Neden diyesin? Sonunda benden kurtulacaksın, istediğin bu değil miydi?” Sehun sorunca Kai şaşırmıştı.

Kai sinirle Sehun’a baktı. “Paylaştığımız her şeyi atmak istiyorsun-“
“Hayır Kai, yapma.” Sehun parmağını Kai’ye götürüp onu susturdu. “Beni suçlama çünkü boşanmak istiyordum. Benim boşanmamı istememi sağladığın için kendini suçla. Kai, yaptıklarını yapmasaydı işler daha farklı olurdu.” Sehun karşı çıktı. Bu yerden ayrılmak istiyordu çünkü anılarına katlanamıyordu.

“Tamam boşanalım.” Kai söyledi. Sehun yukarı bakarak yüzünü inceliyordu. Kai garip bir şekilde sakindi. “Ama….”

“Ama?” Sehun hazırlıksız yakalanmıştı.

“Bunu güzel bir şekilde bitirelim. Kendi yollarımıza gitmeden önce son kez sevişelim.”

Sehun bakakaldı. “Ne?”

“Beni duydun. Son kez yapalım. İkimize de hatırlanacak bir şeyler ver.” Kai gülümsedi, elini Sehun’a uzattı, bekliyordu. “Eğer kabul etmezsen, senden boşanmam.”

Sehun bunu istemiyordu. Kai’ye zaafı vardı,daha önce seks yaptıklarında, Kai’ye dayanamayıp karşı gelmekten vagçemesinden korkuyordu. Ve Kai yatakta harikaydı. Fikrini değiştirmekten korkuyordu. Boşanmakta kararlıydı ama Kai’in böyle bir şey teklif etmesini beklememişti. Son kez yaptıklarından beri biraz zaman geçmişti.

“Hadi ama, boşanmak istediğini sanıyordum.” Kai alay ediyordu ve Sehun sonunda kabul etti. Kai’in elini tuttu ve onu yatağa götürmesini izin verdi.

Sehun isteksizce soyundu, Kai çoktan yarı çıplaktı. Kai normalden biraz daha agresif davranıyordu ama Sehun çoktan ne yapacağını önceden görmüştü. Gelgitler ve vuruşlar şiddet doluydu, Sehun’un yalvarmalarına rağmen Kai nazik olma zahmetine bile girmiyordu. Sehun’u incitmek istiyordu çünkü boşanmak isteyerek Kai’yi kırmıştı ve aynı zamanda Sehun’u sömürmek istiyordu çünkü gelecek seferleri olmayacaktı.
Sehun öğleden sonra gelmişti ve akşam 8’de evden ayrıldı. Apartmandan ayrılınca topalladı. Alt bölgesi onu öldürüyordu ve Kai hiçbir şey yapmamıştı bile. Becerdikten sonra, Kai banyoya gidip duş almıştı. Belki bir yerlere partiye gidecekti, Sehun bilmiyordu. Önemli olan artık Kai’ye ait değildi.

Boşanma kağıdı Kai’in eline geldi ve kağıtları imzalama zamanını bilerek uzattı. Sehun Kai’in imzasını almak için can atıyordu böylece Kai’in resmi olarak eski kocası olacaktı ama halletmesi için Kai’in üstüne gitmek istemiyordu. Yakında mezun olacaktı ve mezun olmadan önce her şeyin hallolmasını umuyordu. Çalışmalarına devam etmek için başka bir ülkeye göç etmeyi istiyordu. Kai’in yanında olmak istemiyordu çünkü dürüst olmak gerekirse, Kai’i unutabileceğinden emin değildi. Uzağa gitmeye ve Kai’in görüşün açısından kaybolmasına ihtiyacı vardı.
Sehun’un avukatı evliliklerinin bittiğini haber verdi ve Sehun artık özgürdü, bekar bir erkekti. Mezuniyet günündeydi, Sehun ikilemde kalmıştı. Mezuniyetten önce her şeyi hallettiği için mutluydu ama aynı zamanda, o…pekala resmi olarak boşanmıştı. O artık Kai’ye ait değildi, Kai de ona.
Sehun, Dekan’ın listesindeki öğrencilerden biriydi ve sahnede ona da özel bir yer verilmişti, Kai’in de mezuniyete katıldığını gördü. Yalnız yanında başka bir kızı getirmişti. Sehun’un alt devresindendi, Sulli. Kai’in onu eski kocasını geri kazanmak için kullandığını fark etmeksizin seremoniye katıldığı için mutluydu. Sehun başını çevirmek istiyordu ama ne kadar denerse denesin, kafasından Kai ve Sulli’nin sarılmalarını, kıkırdamalarını ve yaptıkları diğer şeyleri atamıyordu. Sehun’u derinden yaralıyordu. Ağlamadığı ve Kai’in gözlerine direkt bakmadığı için kendiyle gurur duyuyordu. Bunun olmasını istemiyordu.

Mezuniyet partisi bittikten sonra, Sehun yakın olduğu herkese hoşça kal dedi ve uçak seyahati için eve geri döndü. Japonya’daki en iyi üniversiteye başvurusu kabul edilmişti ve bir ay içinde oraya gidecekti. Ailesiyle birlikte yaşarken zamanının kalanını çok çalışarak geçirecekti.
Boşanmadan sonrası ikisi içinde kolay değildi. Kai gittiği her yerde Sehun’un izini görüyordu. Unutmayı ne kadar denerse denesin, Sehun’un anıları hala zihnindeydi. Sehun’un onu uyandıran kibar sesiyle uyanmalıydı ama sonradan her şeyin yalan olduğunu fark etmişti. Bütün kötü alışkanlıkları durmuştu çünkü kendini eve kapatmıştı. Sehun’un nerede olduğunu yada ne yaptığını veyatta en azında Sehun hakkında bir şeyler bilmiyordu ve bu gerçek onu delirtiyordu. Geceleri, Sehun’u özlüyordu ve bazen Sehun’un yastığını kullanıyordu ki böylece uyuyabiliyordu. Hasta oluyormuş gibi hissediyordu.

Kötüleşen durumu ailesi tarafından anlaşıldı ve Kai’in deniz aşırı bir üniversiteye kabul edilmesine karar verdiler. Kai Amerika’daki bir üniversiteye katılmaya zorlandı ama ufak bir parçası bunun belki de Sehun’un unutmasının en iyi yolu olduğunu düşünüyordu.
Durumu yeniden normale dönerken, çalışmalarını iyi yapıyordu, aldığı her konuda mükemmeliyetini gösteriyordu. Yalnız yurtdışında hiçbir gözetim altında olmadığından, eski alışkanlıkları geri gelmişti. Yeniden parti yapıyordu, neredeyse her gece sarhoş oluyordu, kızlarla ilişkiye giriyordu. Bu sefer, ne yaptığını biliyordu ve bunların geri kalan hayatı boyunca Sehun’u unutmanın en iyi yolu olduğunu düşünüyordu kasten. Sehun hayatında büyük bir boşluk bırakmıştı ve Kai o boşluğu doldurmak için en iyisini deniyordu.

Hooked On You (çeviri)Where stories live. Discover now