Hoofdstuk 25.

1.6K 52 3
                                    

Pov Cassius.

Na het eten gingen we allemaal zwemmen in ons privé zwembad. Het is super gezellig al deze 2 dagen. Het was een super idee van Bo haha. " DIONI KAP NOU IS " schreeuwde Bo. Dioni is al hele tijd bommetjes aan het maken, Bo irriteerde zich daar duidelijk aan. Ik zwom onderwater naar Jasmijn toe. Pakte haar been
" AAAAAAH " gilde ze.
" Hey zo eng ben ik toch niet. " Zei ik lachend
" Sukkel " Zei ze boos. Ik gaf haar een kusje.
" Zullen we morgen uit eten? " Fluisterde ik in haar oor. Ze knikte en iedereen bleef nog even door zwemmen. Na een tijdje riep Samuel:
" Jo kom we gaan naar bed we gaan morgen vroeg naar brussel. " Iedereen knikte. Ik ging nog heel even douche. Maar Jasmijn kwam de badkamer in
" Baby kom samen douche dan? " riep ik naar haar.
" Oke wacht even me pyjama en een handdoek pakken. " weg was ze. Ik hou zo veel van haar. Ben blij dat ik kan zeggen dat het MIJN meisje is. Ze kwam terug, ze heeft een perfect lichaam. Wow ze is zo mooi, ik bekijk haar van top tot teen. Op haaf armen zie ik allemaal littekens.
" Jas wat is dit.? " ze keek me geschrokken aan
" Oh niks " zei ze. Denkt ze serieus dat ik dat ga geloven kom op.
" Jasmijn kijk me aan, dit geloof ik niet snij je jezelf." ze begon te huilen.

Pov Jasmijn.

Kut nu moet ik het vertellen, waarom huil ik ook altijd zo snel dan. Pff, maar als ik dit vertel moet ik ook alles vertellen. " Oke maar beloof me vertel het aan niemand, en ik doe het ook niet meer, al een half jaar niet meer. " 
" Oke ik beloof het " Ik kijk in zijn ogen en zie dat hij het meent
" Oke het begon zo, op school werd er altijd gezegt dat ik te dik was, dat ga je dan op een gegeven moment geloven. Toen ik het met Steven kreeg was hij de enige die me liet geloven dat ik niet dik was. Oke Romy Jesley en Bo ook, maar Steven was speciaal voor mij. Op een dag zei iemand tegen mij dat hij het alleen met mij nam omdat hij medelijden met me had, andere zeiden dat hij het met me nam omdat hij een weddenschap heeft verloren, ik ging dus verhaal halen bij hem. Hij zei dat het allemaal jaloerse hoeren zijn die dat zeiden. Maar dat ik dik was geloofde ik, heb toen ook bijna een half jaar niet gegeten, ik begon me ook te snijden. Het spijt me zo Cassius dat je zo vriendin hebt, maar je moet weten dat ik helemaal klaar ben met dit leven. Ook dat ik een nieuw leven ben begonnen en dat ik die ook alleen maar met jou wil hebben. " Zo dat is eruit, ik kijk naar hem hij huilt.
" Schatje, ik zal je nooit laten gaan en je ook in alles steunen onthoud dat. Je bent MIJN prinscesje en dat zal je altijd blijven, wij worden samen oud. " zei die en hij gaf me een knuffel. Dit is het liefste wat ooit iemand tegen me heeft gezegt, zelfs Steven heeft dit niet gezegt, dat is dan ook de reden waarom ik zo veel van Cassius hou. We gingen ons haar nog even wassen en daarna kropen we lekker het bed in. Ik lag lekker dicht tegen Cassius aan, MIJN prins ik hou zoveel van hem. 

Pov Isha.

Ik werd wakker door Jesley die zei " Hey doornroosje word je ook nog is wakker, haha het is al 11 uur. " Kut door me wekker heen geslapen. 
" Hm ik kom " zei ik en Jesley wou weglopen. " Jess wacht " ze stopte en ging naast me zitten 
" Ja wat is er " vroeg ze, Jesley is me beste vriendin ik kan haar altijd alles vertellen. 
" Nou uhm kijk, Oke hoe  ga ik dit vertellen. Ik ben eigenlijk nog steeds verliefd op Dioni, maar het kan niet het is me broer. " 
" Nou er komt vast wel iemand die leuker is dan Dioni. " ze heeft gelijk, ik moet me focussen op andere jongens. 
" Je bent de beste Jess " Ik geef haar een knuffel
" Kom je nu naar uit bed we gaan over een kwartier weg haha " zei ze en ze liep de kamer uit. Snel kleedde ik me om en deed me haar en make-up.  Oke klaar, ik liep naar de kamer en zie iedereen al klaar staan, ik deed ook me jas aan. We stapte allemaal in de auto. We reden naar brussel, het is anderhalf uur rijden van onze vakantie huisje. In de auto werd er veel gezongen, wow Jesley kan ook mooi zingen ik heb haar nooit horen zingen maar ze kan het wel. Maar ze wou er niks mee doen ze wil een voetbal carriere. Het was reuze gezellig .
" Jesley Bel jij Gio even dat we er bijna zijn " Riep Kaj,
" Is goed, " Ze pakte haar mobiel. " Hey Gio we zijn er bijna, we gaan op die grote pakkeerplaats pakeren kom daar heen,... Ja daar zo.... Oke doei totzo" Ze hing op, " ze lopen daar heen " 
We komen daar aan en daar staat Giovanni en Mitchel en nog een jongen van onze leeftijd. 
" oh my god hey Kevin " riep Jesley die naar hem toe rende en hem knuffelde, Kevin heet die dus. Iedereen gaf hem een hand
" Hoi Isha " zei ik en gaf hem een hand, wow die ogen goddelijk, lichtgroen met een beetje bruin, 
" Hey ik ben Kevin " zei die, 
" Zo jongens dit is me broertje " zei Giovanni, oke ik wist niet dat Giovanni een broertje had. Maar zijn broertje is niet verkeerd.

Pov Britt. 

Samuel en ik lopen hand in hand door de stad, het is echt super gezellig met zijn alle. Isha loopt de hele tijd met Kevin die vinden elkaar leuk, want Kevin kijkt ook verliefd. Nou dan is ze niet meer alleen. Vandaag hebben ik en Samuel het precies twee maanden, volgens mij is hij het vergeten want hij heeft er nog niks over gezegt, oke ik ook niet. Maar waarom zou ik dat doen, als hij het niet weet. Ik hou wel van hem. Maar kom op hoe kan hij dit nou vergeten. Houdt hij niet genoeg van me, nee dat mag ik niet denken. Tuurlijk houd hij van me. Maar waarom doet hij dan zo raar vandaag, ik snap er niks van. Pff jongens ik zal ze nooit begrijpen. 

Hey lees ook even me andere boek ' nieuwe start ' dankje wel alvast,
Comment, vote en follow, Bye x britt

Een beroemde broer. (b-brave)Where stories live. Discover now