hoofdstuk 8

2.1K 74 5
                                    

pov Britt.

Samuel is zo lieverd, hij ziet dat ik de film eng vind en hij slaat een arm om me heen en duwt me dicht tegen hem aan. Hij ruikt zo lekker. Hij is vanaf het begin dat ik fan was van bbrave me favo, en nu zit ik gewoon film met hem te kijken. Dat kan niet elke braviour zeggen. Ik kijk naar Jai en Jesley, hun zijn ook zo lief samen. Zou Jesley het erg vinden als ik en Samuel wat nemen?

" Hey waar denk je aan? " ik schrik en ik kijk in 2 zee kleurige ogen.

" Oh euhmm " ik viel stil ik wist niet meer wat ik moest zeggen.

" Ze vroeg zich af of we een andere film gaan kijken, of beter nog gewoon een spelletje. " hoorde ik Jesley zeggen, ik knikte naar haar als bedank je en ze glimlachte terug.

" Oke wat wil je doen dan? " Vroeg Kaj

" Euhm doen, durf of de waarheid.", zei ze terug.

" Oke nou Jesley doen durf of de waarheid? " vroeg Kaj.

" waarheid " Zei Jesley en ze keek Kaj uitdagend aan.

" Zou je mij nog is willen zoenen? "

" Wat dacht je ervan als er nou is niet gingen doen " Zei Jesley en keek naar Jai die sip keek. " Euh Jai kom is even mee naar boven "

pov Jai.

Jesley vroeg of ik mee liep, duh tuurlijk loop ik met zo mooi meisje mee. We stonden op haar kamer, ze kwam steeds dichterbij, toen haar lippen raakte de mijne. Dit was mijn moment en samen met haar woew. Ze haalde haar lippen van de mijne af, ze moest lachen, shit ik moest natuurlijk weer blozen.

" Uh Jes meende je dit? " vroeg ik voorzichtig

" Jai kijk ik vind je super leuk, leuk leuk bedoel ik dan ook wel. Maar kijk je bent de beste vriend van me broer, dus het kan niks worden het spijt me "

ik krijg tranen in me ogen en zie dat zij het ook moeilijk heeft. " nou toen je het met Dioni kreeg had je anders nergens problemen mee en Sam ook niet " kut het floepte er zo uit, ze kijkt me geschrokken aan.....

Een beroemde broer. (b-brave)Where stories live. Discover now