Hoofdstuk 5.

2.5K 73 0
                                    

Pov Jesley.

Ik kan het nog steeds niet geloven MIJN Robin, de liefste jongen is naar bed geweest met Samantha. Samuel had gelijk hij is net zo als Rens en Lars. Ik ben Robin meteen op.

R: Hey liefje leuk dat je belt.

hij moest eens weten wat ik hem ga vertellen.

J: Ligt eraan of je het leuk vind wat ik je te vertellen hebt.

R: alles wat jij zeg is leuk dus vertel.

J: Oke het is uit fijne dag nog.

R: Maar he wat waarom?

J: Oh Robin dat weet je maar al te goed, ga maar lekker naar Samantha.

Ik hing op en er liepen tranen over me wang. Ik keek de kamer binnen en merkte nu pas hoe hard ik aan praten was want ik zag 8 ogen op mij gericht. Oeps hoe ga ik dit uit leggen. Met betraande ogen liep ik naar Samuel toe. "Sam ik had beter naar je moeten luisteren je had gelijk," zei ik half huilend

" Ja had je inderdaad moeten doen, maar ik snapte je wel. Je was verliefd " zei Samuel mij troostend. De bel ging.

"Oh dat is Bo die had me opgebeld om dit te vertellen." Ik wou loskomen uit Samuel's knuffel toen Dioni oppeens met een big smile opstond.

"Ik doe wel open ga jij maar zitten." Zei Dioni en liep naar de deur. Haha ik moest lachen bij de naam Bo kreeg die al een lach op zijn gezicht. Nou ik zou het harstikke leuk voor ze vinden. Ik ging tussen Jai en Britt zitten.

pov Bo.

Toen Jesley vroeg of ik wou komen kwam ik natuurlijk meteen. Ze is met beste vriendin, zij heeft mij ook gesteund en nu is het tijd omdat is terug te doen. Dioni kwam aan lopen en maakte de deur open. Ik voelde dat ik moest blozen, waarom is hij dan ook zo leuk.

"H-hey ik kom voor Jess" oke waarom moet ik nou stotteren.

" Haha ik weet het kom binnen" zei die en hij ging op zij.

Ik zag Jesley zitten en ze sprong op toen ze mij zag we knuffelde en ze vertelde dat ze Robin had gebelt.

pov Jai.

Ik vind het zo zielig voor Jesley ze was verliefd en die jongen zou boete daar kende ik Samuel lang genoeg voor. Maar ik was ook blij nu was ze weer single, ze is ook zo leuk. Ik snap me zelf niet, hoe kan ik verliefd worden op het kleine zusje van me beste vriend. Oppeens stond ze op,

"ik moet naar Robin toe ik wil ze gezicht zien en hem vertellen dat ik nooit meer met hem wil praten" riep ze.

" Laten we dat nou even niet doen, als hij het gaat ontkennen ben jij boos je valt hem aan. Je bent al boos. Ga morgen nou maar dan ben je een beetje rustiger." Zei Samuel al, hij kende ze zusje want hij heeft al vaker bozen ouders gehad dat Jesley weer heeft gevochten.

"Blijven jullie dan allemaal slapen ik wil wat afleiding." vroeg Jesley. Iedereen knikte, en ze kreeg gelijk een big smile."oh ja Bo dit is Britt ze is nieuw komen wonen en zit bij mij in de klas."

"Oh hey leuk heeft Jesley eindelijk weer een vriendin in de klas" Zei Bo

"Oke Britt Bo gaan jullie mee naar appie even eten halen voor vanavond Savannah komt niet die slaapt bij Melissa dus." zei Jesley ze knikte en ze gingen de gang in.

" Sam zou ik een kans kunnen maken nu bij Jesley?" Samuel wist dat ik Jesley leuk vond.

Een beroemde broer. (b-brave)Where stories live. Discover now